reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux zdrowia dla T.

Mnie też dziś męczą mdłości a 14 tc leci

Kleo zazdro morza baw się dobrze

Idę dziś na bazarek

Mój mąż chory poszedł do pracy. Gorączka og męczyła. Ma to co ja tydzień temu z gardłem

reklama
Widzicie, tylko ja nie moge sie odseparowac od teściów. Wynajmowalismy mieszkanie. Jak swoje kupilismy to postanowiliśmy wprowadzić sie do teściów na rok aby wiecej oszczędzić. Sprzątam. Odmalowalam mieszkanie bo siostra męża w ogole nie dbała o porządek. A jak sie wyprowadziła to ma to gdzieś. Gotuje jak mam czas a im ciągle źle. Teściowa w domu na emeryturze a nie sprzatnie. Obiad ugotuje w tygodniu i mówi ze sie nie udzielam. Jej córka ma 38 lat i do pierwszej roboty poszła- pracuje od 3 miesięcy. Lekarz stwierdził ze jest alkoholiczka. Nie chce sie leczyć. Ona jest cacy a my jesteśmy ble. Za duzo dzieci. Dla nich nie jesteśmy odpowiedzialni. Juz moj mąż mowi, ze im odbija. Jego siostrę utrzymywali tyle lat a u nas problem jak mieszamy a placimy rachunki, czynsz. Kupujemy jedzenie. A oni caly czas nam wyliczają. Pocieszam się ze juz bliżej niz dalej do przeprowadzki.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

podejrzewamy, ze muchy konskie :( jak zobaczylam ta rope i te bable u Tomka to slabo mi sie zrobilo, na szczescie po kroplowce i zastrzykach odzyl i mowi, ze lepiej sie czuje :)
O rany nieźle. Nigdy wcześniej nie mieli nic takiego?

ja biore euthrox kolo 4 jak sie budzi Tomek i ide spac dalej
No ja właśnie zażywam go koło 5 jak się na siusiu budzę.

Widzicie, tylko ja nie moge sie odseparowac od teściów. Wynajmowalismy mieszkanie. Jak swoje kupilismy to postanowiliśmy wprowadzić sie do teściów na rok aby wiecej oszczędzić. Sprzątam. Odmalowalam mieszkanie bo siostra męża w ogole nie dbała o porządek. A jak sie wyprowadziła to ma to gdzieś. Gotuje jak mam czas a im ciągle źle. Teściowa w domu na emeryturze a nie sprzatnie. Obiad ugotuje w tygodniu i mówi ze sie nie udzielam. Jej córka ma 38 lat i do pierwszej roboty poszła- pracuje od 3 miesięcy. Lekarz stwierdził ze jest alkoholiczka. Nie chce sie leczyć. Ona jest cacy a my jesteśmy ble. Za duzo dzieci. Dla nich nie jesteśmy odpowiedzialni. Juz moj mąż mowi, ze im odbija. Jego siostrę utrzymywali tyle lat a u nas problem jak mieszamy a placimy rachunki, czynsz. Kupujemy jedzenie. A oni caly czas nam wyliczają. Pocieszam się ze juz bliżej niz dalej do przeprowadzki.

Oj, to współczuję takiego układu. Nigdy im nie dogodzicie. No ale jak będziecie na swoim, to będziecie się mogli odciąć.

oj skad ja to znam..u nas tesciowa sie ogarnela choc idelanie nie jest nadal sa komentarze, ale ja je zlewam, za to szwagierka hmm nie gada z nami, mi to wisi ale moj Tomek cierpi :( to jego siostra rodzona i tak sie zachowuje! nie gada z nami od momentu jak sie dowiedziala, ze jestem w ciazy, zazdrosc wziela gore, jak tam jedziemy to wychodzi do innego pokoju i kazda nasza proba rozmowy konczy sie tym, ze odchodzi bez slowa

po 30tce to malo powiedziane...ja mam 36 czyli bardziej przed 40tka niz po 30:) troszke czuje sie staro jak na poerwsze dziecko ale licze ze mnie Zoska odmodzi ...chociaz podobno corki odbieraja urode matkom?:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Ooo! Super! Urody nie zabierają tylko się nia dzielą ;) a To już wiesz Szczęściaro, że dziewczynka będzie?

U mnie pierwsze dziecko w drodze i 38l. mąż grudniowy, ja także, więc i maluch - tradycyjnie :) wygląda na to, że jestem tu najstarsza?

Super, to 30tek z pierwszym Maluchem jest więcej :)
K8sad nie martw się, musi być dobrze. Zycie lubi płatac figle. Dobrze ze masz oparcie w mamie to duzo znaczy. A teściami postaraj się nie przejmować . Mam znajomych którzy zdecydowali się na 2 dziecko i jak się okazało z 1 zrobiły się trojaczki. To był dla nich straszny szok. Ale dają rade raz jest łatwiej raz gorzej, wszystko musieli przeorganizowac. Chłopaki ze starszą siostra rosną jak na drożdżach ,lobuzuja. Az się buzia cieszy jak człowiek na nich patrzy.

Moi dawni sąsiedzi mieli czwórkę dzieciaków. Pewnego dnia żona przyszła zapłakana do domu, że jest w ciąży. Ryczała na potęgę. Mąż ją pociesza: spokojnie, co się martwisz, wychowaliśmy czworo, wychowamy spokojnie i piątkę. Na co żona: ale to będą trojaczki!!! I tym sposobem mieli siedmiu wspaniałych! To jest dopiero gromadka! Nawet do jednego auta ciężko było pomieścić. Śmigali takim mini busem ;)

nigdy wczesniej nic takiego nie mieli a przeciez pogryzieni byli setki razy...

jaki masz teraz wynik tsh? ja 0,86
Wyniki mam do odebrania dopiero wieczorem. Na ostatnim badaniu TSH miałam 1,7. Mój endokrynolog kazał mi zrobić po miesiącu (czyli teraz) i przyjść na wizytę jak będzie powyżej 2, a jak poniżej, to zrobić znowu za miesiąc i wtedy przyjść na wizytę niezależnie od wyniku.

Ooo! Super! Urody nie zabierają tylko się nia dzielą ;) a To już wiesz Szczęściaro, że dziewczynka będzie?

Moi dawni sąsiedzi mieli czwórkę dzieciaków. Pewnego dnia żona przyszła zapłakana do domu, że jest w ciąży. Ryczała na potęgę. Mąż ją pociesza: spokojnie, co się martwisz, wychowaliśmy czworo, wychowamy spokojnie i piątkę. Na co żona: ale to będą trojaczki!!! I tym sposobem mieli siedmiu wspaniałych! To jest dopiero gromadka! Nawet do jednego auta ciężko było pomieścić. Śmigali takim mini busem ;)
Nieźle. Z jednej strony ciężko z taką gromadą, a z drugiej jak wesoło.

trojaczki? dzizas, dla mnie kaftan i wariatkowo, jak zaszlam w ta ciaze to duzo osob gadalo zyczymy blizniat a ja tak po cichu mowie, Boże spraw by bylo jedno, przyznaje sie szczerze i bez bicia, ze ja blizniakow bym nie ogarnela

reklama
Wyniki mam do odebrania dopiero wieczorem. Na ostatnim badaniu TSH miałam 1,7. Mój endokrynolog kazał mi zrobić po miesiącu (czyli teraz) i przyjść na wizytę jak będzie powyżej 2, a jak poniżej, to zrobić znowu za miesiąc i wtedy przyjść na wizytę niezależnie od wyniku.

Nieźle. Z jednej strony ciężko z taką gromadą, a z drugiej jak wesoło.
mi kazala brac leki dopoki nie spadnie do 0,4

Do góry