U mnie 11 a jakbym wczoraj ślub brala.u nas juz 3,5 roku i sama nie wiem kiedy to zlecialo
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 11 a jakbym wczoraj ślub brala.u nas juz 3,5 roku i sama nie wiem kiedy to zlecialo
no leci ten czas jak szalony! a my coraz mlodsze
Ja teraz 6 czerwca w poniedziałek na 10.30ej kiedy Ty masz teraz wizyte?
ja mam 15 czerwca, ale ja normalna wizyte mam z usg ze wszystkim, juz sie boje hihiJa teraz 6 czerwca w poniedziałek na 10.30
Ale niewiem czy będą robić usg czy jak.
Ogólnie zwolnienie mi wychodzi i muszą wystawić kolejny papier.
Mam nadzieję że usg też zrobią
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Wegetariańskie jest ok.Powiem wam, ze ja to mam ochotę na sushi. Ale w ciąży niewskazane chodzi za mną od miesiąca.
Powiem wam, ze ja to mam ochotę na sushi. Ale w ciąży niewskazane chodzi za mną od miesiąca.
Powiem wam, ze ja to mam ochotę na sushi. Ale w ciąży niewskazane chodzi za mną od miesiąca.
ja mam 15 czerwca, ale ja normalna wizyte mam z usg ze wszystkim, juz sie boje hihi