reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Rukmini :(( tak strasznie mi przykro, przytulam Cie mocno. Jakbys chciala pogadac, to pisz smialo.
Natura jest tak cholernie nie fair :(

reklama
Nie chcę na razie gadać.
Jest mi źle, ale też czuję ulgę.
Najbardziej się bałam, że coś wyjdzie źle na badaniach genetycznych.
Wolę takie rozwiązanie jak teraz.
Mimo wszystko.

Przepraszam za zmianę tematu i capslock : WSZYSTKIE DZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ BYĆ NA ZAMKNIĘTYM WĄTKU PROSZĘ O PRIV. ZROBIĘ LISTĘ NICKÓW I WYŚLĘ PROŚBĘ DO JEDNEJ Z ADMINEK Z PROŚBĄ O ZAŁOŻENIE NAM TAKOWEGO.

hej! jejuuu dwa dni bylam nie do zycia, rwa kulszowa mnie dorwala taka ze wylam z bolu... teraz już jest dobrze. Tylko jak tu nadrobić tyyyle postow :eek:

7 maja obchodziliśmy 3 urodziny córci a ja ledwo zylam, nawet tortu nie mogłam jej zrobić z bolu a po drugie z mdlosci :/ ehh ale imprezka się udala i corcia szczesliwa :)

Aneta super jest zobaczyć takie wygibaski dzidzi :)

trzymam kciuki za wszystkie wizytujące mamuśki

u nas dziś na obiad była pomidorowa taka kwasna, a wchodzila mi jak zloto ;)

widziałam ze był temat o rozu dla dziewczynek, moja corcia gdyby mogla to nosilaby tylko wszystko niebieskie lub z tygrysami ;-) ;)

reklama
Do góry