reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Probuje zalozyc zamkniety zgodnie ze wskazowkami Bastyji ale za cholere na tel mi nie wychodzi ciexko dodaje sie osoby z reszta nie ogarni Te tagi. Za chwilke wkleje to co napisala moze ktotas na kompie to zrobi

reklama
wiadomosc pw od Bastyja:
Grupę zamkniętą możecie sobie założyć same.
Jedna z Was musi wejść na górze strony w zieloną zakładkę grupy i tam utworzyć nową. Może ustawić nazwę oraz czy to grupa publiczna czy zamknieta. Osoba która utworzy grupę staje się jej administratorem i ma możliwość dodawania użytkowników jak i usuwania.
Jeżeli natomiast chcecie dział zamknięty, to napisz do Adminki J@god@.
Podaj jej listę nicków dziewczyn, które mają mieć dostęp do działu i jaki dział miałby miec tytuł. Dział zamknięty wygląda identycznie graficznie jak otwarty.
Natomiast tylko admini mogą dodawać i usuwać osoby.

Ja się żegnam.
Nie ma dziecka.
Zatrzymało się w rozwoju.
Muszę jechać na wywołanie poronienia.
Dopiero byłam na usg. Jeszcze idę do swojego gina.

Kobitki założyłam nam grupę zamkniętą. Pozapraszałam kogo pamiętam. Jak któraś nie została zaproszona a chce być na zamkniętym proszę o priv.

Cholera jasna, przecież miało być już u nas wszystkich z górki... :( Rukmini, kochana, w razie potrzeby pamiętaj o nas. Niejedna niestety przechodziła przez to samo :(

reklama
Do góry