reklama
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Dziewczyny ja zaraz padne na zawał! Trzymajcie kciuki.
Idę!!!
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy kciukasy trzymamy
Izulqa jak będziesz u lekarza to zapytaj o czopki ba mdłości. Nie pamiętam nazwy Ale już dwie osoby mi to polecaly. Podobno naprawdę pomagają w ciężkich przypadkach.Sprobuje we czwartek sie dostac do lekarza, moze maz by mnie zawiozl do rodzicow przed praca a potem tata by mnie zawiozl.. A jak nie wytrzymam to jutro na ip rano pojade..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Chce mi się płakać tak się boję, dobrze że srac mi się nie chce!!!! [emoji24], czekam jeszcze. Papiery wypełnione.
cytrusowa85
Powodzenia dziewczyny ja juz po. Wyniki dobre cukier 3,2norma do 5 mocz dobrze anemi nie ma Ig ujemne ogolniebok
reklama
MyDream
Przytulam!! :*
Nic sie nie martw, nawet jak sie spoznisz to nie koniec swiata. Na spokojnie maszeruj i sie nie stresuj!
Ja tez sie ostatnio spoznilam do lekarza 40(!!!) minut, ale zadzwonilam i powiedzialam, ze sa takie korki, ze niestety nie jestem w stanie tego przeskoczyc.
Nic sie nie martw, nawet jak sie spoznisz to nie koniec swiata. Na spokojnie maszeruj i sie nie stresuj!
Ja tez sie ostatnio spoznilam do lekarza 40(!!!) minut, ale zadzwonilam i powiedzialam, ze sa takie korki, ze niestety nie jestem w stanie tego przeskoczyc.