reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

tak wygladalo moje usg w 6 tyg ciazy z corka

Moj byl w szpitalu nieregularny przy jednym badaniu a potem sie "wyprostowal". Trzymam kciuki za wszystkie:)

Ja wlasnie u lekarza siedze. Musialam oddać wypis ze szpitala i od razu zrobimy badanie dzis. Nie wiem tylko czy usg tez. Mocz mi badali wazyli (przytylam 1.5 kg) i pobrali krew. Teraz czekam jeszcze na badanie ale nie wiem czy usg czy usg nerek

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W miarę szybko jednak poszłam spać ale mimo wszystko dzisiaj jestem padnięta:( Może obudziłam się w złej fazie snu, bo nie spałam

A w domu czekają zielone szparagi, jeszcze nie jadłam w tym roku.

Też ostatnio czuje się jakbym obudziła się nie wtedy co trzeba.

Kocham szparagi. I zielone i białe. Jutro będę W Lidlu więc planuje kupić. I jest tam też taka pyszna szynka i ser :)
Moj byl w szpitalu nieregularny przy jednym badaniu a potem sie "wyprostowal". Trzymam kciuki za wszystkie:)

Ja wlasnie u lekarza siedze. Musialam oddać wypis ze szpitala i od razu zrobimy badanie dzis. Nie wiem tylko czy usg tez. Mocz mi badali wazyli (przytylam 1.5 kg) i pobrali krew. Teraz czekam jeszcze na badanie ale nie wiem czy usg czy usg nerek

Dawaj znać co i jak

czekamy na wiesci

Też ostatnio czuje się jakbym obudziła się nie wtedy co trzeba.

Kocham szparagi. I zielone i białe. Jutro będę W Lidlu więc planuje kupić. I jest tam też taka pyszna szynka i ser :)

Dawaj znać co i jak

Oh jak ja bym szparagi zjadla :) mniam a zupke krem ze szparagow to juz w ogole:) i poprawila truskawkami ;)

truskawki... mniam mniam:) ostatnio w skklepie babka przede mna kupowala cala skrzynke pieknych czerwonych truskawek. Slina do pasa mi ciekla:)

reklama
Moje włosy też jakieś gowniane się zrobiły i też jakaś taka brzydka, niewyjsciowa jestem [emoji23][emoji23] ale niewiem czy to zasługa ciąży czy tak zawsze było a nie docierało to do mnie wcześniej [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja i w ciąży z synkiem i teraz jestem zachwycona, bo mi nawet przy myciu żaden włos nie wypadnie. Bardzo mi się podobają moje ciążowe włosy

Ja na twarzy i szyi mam pełno pryszczy. A włosy wypadają mi garściami.
To wypadanie włosów dziwne, bo w ciąży na ogół włosy właśnie przestają wypadać (za to ten "nadmiar" wypada po porodzie :sad:)

Lux trzymam kciuki za serduszko oby lezki szczęścia poleciały

Joshi i za Cuebie tez kciuki największe za serduszko i dame dobre wieści. dobrze ze M będzie z Toba i nie musisz sie stresować językiem. Często tak sie zdarza z tym ciśnieniem na widok białego fartucha

Antiope i za Ciebie rozniez kciuki trzymam i nie puszczam&&&&&& poleca lezki ze szczęścia na widok skaczącego maluszka maxhajacego rączkami

Rukmini &&&& za pierwsza wizytę i dobre wiesci
Dzięki i oby :happy:

Ja wygladalam tragicznie w obu wcześniejszych ciazach [emoji23][emoji23][emoji23] brzydka byłam jak noc. [emoji6][emoji6]
Teraz też zaczynam podupadać [emoji23][emoji23]. I mam dwóch synów, Ale za to jakich ładnych [emoji7][emoji7][emoji7] no mowie Wam [emoji6]
Starszy za 5 dni bedzie miał 15 lat i dużo ludzi mi mówi że na modela może iść. [emoji16] Taki poważny i męski zrobił się. [emoji6]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój synuś też śliczny. Wszyscy się nim zachwycają. Jak bedzie zamknięty, to Wam wrzucę zdjęcie.

Hej Dziewczyny:) dziekuje za dobre slowa:) tylko wiecie problemem glownym nie jest to ze mlodsza ciaza tylko ze nieregularny ksztalt pecherzyka jest. Ale przekopalam wszystkie usg z poprzednich ciaz i znalazlam pierwsze usg mojej corki (2 ciaza, zdrowa, donoszona). Pecherzyk nie byl idealny a mala urodzila sie zdrowa. Wiec nie mysle o najgorszym. Musi byc dobrze:)

Ja w ciazy z coreczka wypieknialam. Kazdy mi mowil ze pieknie wygldam. Gladka cera, mocne wlosy. Ani corka nie zabrala mi urody, ani ja jej:)
Będzie dobrze. W moim awatarze jest zdjęcie usg z mojej ciąży z synkiem. Jak widzisz pęcherzyk jest mocno zwężony i też ten kształt można określić jako dziwny. Mimo to ciąża przebiegała wzorcowo i urodziłam dzień po terminie.

A ja teraz czekam, bo dzwonił pan, że między 10 a 11 mają mi przywieźć pralkę. Powinni już być.

Do góry