reklama
O matko to dobrze [emoji16][emoji16][emoji16] że nie tylko mnie boli.
Czyli ze chyba wszystko dobrze.
Obym kuzwa ze strachu tylko sraczki u lekarza nie dostała [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Matkoooo ładna siara by była [emoji23][emoji23]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Obym kuzwa ze strachu tylko sraczki u lekarza nie dostała [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
salatkaOwocowa
Fanka BB :)
mnie ze stresu wczoraj tak brzuch rozbolal ze myslalam ze nie wejde do gabinetu. myslalam ze na kiblu bede siedziala ale bylo okO matko to dobrze [emoji16][emoji16][emoji16] że nie tylko mnie boli.
Weź nie strasz [emoji23]mnie ze stresu wczoraj tak brzuch rozbolal ze myslalam ze nie wejde do gabinetu. myslalam ze na kiblu bede siedziala ale bylo ok
Że niby jak wybrne z takiej sytuacji jak mnie przycisnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
"Przepraszam kupa'!!'"
Jezu i to jeszcze po niemiecku [emoji23][emoji23]
Wierz mi ja od rana juz więcej razy siedziałam.kuzwa ja jutro sie pewnie zesram w domu z trzy razy przed wyjazdem
Jaka ja durna toż to masakra, no gdzie żeby sraczke mieć z nerwów przed wizytą u ginekologa.
Niczym cnotka niewydymka z pierwszą wizyta.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
cnotki niewydymki zawsze najwiekszego stresa maja, ja spc nie bede mogla pewnie w nocy i znow koszmary bedaWierz mi ja od rana juz więcej razy siedziałam.
Jaka ja durna toż to masakra, no gdzie żeby sraczke mieć z nerwów przed wizytą u ginekologa.
Niczym cnotka niewydymka z pierwszą wizyta.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czarownica3006
Fanka BB :)
reklama