reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux trzymam kciuki za serduszko oby lezki szczęścia poleciały

Joshi i za Cuebie tez kciuki największe za serduszko i dame dobre wieści. dobrze ze M będzie z Toba i nie musisz sie stresować językiem. Często tak sie zdarza z tym ciśnieniem na widok białego fartucha

Antiope i za Ciebie rozniez kciuki trzymam i nie puszczam&&&&&& poleca lezki ze szczęścia na widok skaczącego maluszka maxhajacego rączkami

Rukmini &&&& za pierwsza wizytę i dobre wiesci

reklama
Ja wygladalam tragicznie w obu wcześniejszych ciazach [emoji23][emoji23][emoji23] brzydka byłam jak noc. [emoji6][emoji6]
Teraz też zaczynam podupadać [emoji23][emoji23]. I mam dwóch synów, Ale za to jakich ładnych [emoji7][emoji7][emoji7] no mowie Wam [emoji6]
Starszy za 5 dni bedzie miał 15 lat i dużo ludzi mi mówi że na modela może iść. [emoji16] Taki poważny i męski zrobił się. [emoji6]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

heeejo laski
umieram jak zwykle, zjadlam dopiero teraz wafelki kakaowe...
co ja mialam pisac, hmm, wiec tak rwe kulszowa miala moja bratowa i cierpiala do konca ciazy, to podobno normalne w ciazy, trzymam kciuki za te, ktore wizytuja i i kuzwa za siebie tez a co! zeby nie bylo :laugh2: co na obiad? upieklam skrzydla wczoraj, jest kapusta slodka i ryz plus sos do tego, dzis male zakupy trza zrobic, bo nie bedzie co zrec, ogolnie to upal jak diabli, jak by lato bylo :-) :)

reklama
Do góry