reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Salatkaowocowa bedzie dobrze zobaczysz.

Bonusowa mój też mi gada ze promienieje że taka inna jestem [emoji23], ale jak patrzę w lustro to albo on jest ślepy, albo nie chce mi przykrości zrobic i ścieme mi taka ciśnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Aneta daj znać jak juz będzie po wszystkim.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lux ja łeb muszę umyć codziennie bo następnego dnia bez umycia głowy, włosy są tak przetłuszczone że masakra.

Wiecie co bym zjadła!!!
Małosolne ogoreczki!!!!!!

Lux ja łeb muszę umyć codziennie bo następnego dnia bez umycia głowy, włosy są tak przetłuszczone że masakra.

Wiecie co bym zjadła!!!
Małosolne ogoreczki!!!!!!

Ja myję co drugi dzień.
Rano zrobiłam zakupy spożywcze w Almie przez internet. mają przywieźć między 14 i 16 i też zamówiłam małosolne. Trochę drogie, bo 9,99 za kg, ale przecież w ciąży jestem, więc to artykuł pierwszej potrzeby.

Ja myję co drugi dzień.
Rano zrobiłam zakupy spożywcze w Almie przez internet. mają przywieźć między 14 i 16 i też zamówiłam małosolne. Trochę drogie, bo 9,99 za kg, ale przecież w ciąży jestem, więc to artykuł pierwszej potrzeby.
pierwszej potrzeby mowisz?:) ja wole zwykle ogorki najlepiej jak najbardziej slone i kwasne:)

Ja myję co drugi dzień.
Ja jak będę małego odbierać z przedszkola to zajdę do polskiego sklepu może przywieźli Małosolne. A jak nie to zmolestuje mojego żeby pojechał do ruskiego sklepu [emoji23] tam wszystko znajdziesz [emoji23]

Boli was dół brzucha przy naciskaniu?tak nad spojeniem łonowym!? Mi nawet jak kot proboje wejść na brzuch to czuję dyskomfort jak by ważył niewiadomo ile.

Dziś parę razy kichnela i musiałam się w pół zgiac tak bolało w brzuchu po bokach tam gdzie mniej więcej jajniki.
Chyba się rozciągam [emoji23]

Od kilku dni wstaje z nosem zatkanym skrzepami krwi.to też znak żem ciężarna ( wcześniej w ciazach też tak miałam)

Chyba sama proboje przestawić się na pozytywne myślenie.

Boże byle do 16 bo zeswiruje!

Ja już sobie w głowie nawet Gatke ustalam o czym będę gadać z lekarzem

[emoji6][emoji6][emoji6]

Ja jak będę małego odbierać z przedszkola to zajdę do polskiego sklepu może przywieźli Małosolne. A jak nie to zmolestuje mojego żeby pojechał do ruskiego sklepu [emoji23] tam wszystko znajdziesz [emoji23]

Boli was dół brzucha przy naciskaniu?tak nad spojeniem łonowym!? Mi nawet jak kot proboje wejść na brzuch to czuję dyskomfort jak by ważył niewiadomo ile.

Dziś parę razy kichnela i musiałam się w pół zgiac tak bolało w brzuchu po bokach tam gdzie mniej więcej jajniki.
Chyba się rozciągam [emoji23]

Od kilku dni wstaje z nosem zatkanym skrzepami krwi.to też znak żem ciężarna ( wcześniej w ciazach też tak miałam)

Chyba sama proboje przestawić się na pozytywne myślenie. [emoji6][emoji6][emoji6]

Boli boli. Jak mnie lekarz dzis badal to bolalo.

Mi sie marzą małosolne:D zresztą ostatnio kocham wszystko co jest kwasne:D

Na wizytowym wrzucilam info. Wszystko dobrze dzidzia aerobik cwiczyla ;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry