reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Czarownica na zwolnienie i to juz nie ma sie co wymigiwac lekarz wie co mowi !

Joshi ja tez sie tak balam jak szlam i to bylo w Polsce ... teraz pewnie tez sie bede stresowac wizyta juz za niecaly tydzien juz sie doczekac nie.moge ale pewnie przed wizyta bede sie stresowac jak nie wiem co ... moja kuzynka mowila, ze ona przed kazda wizyta miala stresa i nigdy on nie mijal zawsze jest ta niepewnosc...

reklama
Ja też dziś mam wizytę, ale dopiero od 17:30.
Już się stresuję.
Wkręcam sobie, że może ja wcale nie jestem w ciąży.
Nie mam zupełnie żadnych objawów ciąży.
Od początku nic nie miałam.

Creativo a bo ja ogólnie panikara jestem.
W poprzednich ciazach jak wchodziłam do przychodni to odrazu ciśnienie kosmos. Mierzyly mi bo tak trzeba ale wiedziały że wyniki tak nie będzie prawdziwy [emoji23],zawsze dostawałam przekaz mierzenia ciśnienia w domu a spokojnie i zapisywać. Lekarz nie mógł pojac dlaczego ja się tak cholernie go boję [emoji23] a dwie ciążę mi prowadził w Polsce.
Nie bałam się lekarza, ja po prostu taka durna jestem [emoji23]
Teraz będzie to samo cholera.

Rukmini no to kochana i za ciebie trzymam mocno kciukasy
Obysmy dziś wróciły wszystkie szczęśliwe z bijacymi serduszkami naszych dzieci.

Musi być dobrze przecież prawda!!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie ja wizyte mam w przyszly poniedziałek. :) tez juz nie mogę się doczekać ale jeszcze się nie stresuje. :)

Dziewczyny dzis wizytujace bedzie wszystko dobrze i zobaczycie swoje maluszki :)

Co dzis macie na obiad???? :)

Dziewczyny, kciuki zaciśnięte! :) ja do mojej wizyty mam jeszcze dwa tygodnie. I jeden dzień :p dzisiaj jednak jak mi się na przystanku kichnęło, tak myślałam, że macica mi przez pępek wyleci. To chyba dobrze, co? Więzadła, rozciąganie i te sprawy ;) w straconej ciąży miałam takie ukłucia przy kichaniu dość często, ale teraz był to mój pierwszy raz.

U mnie w ogóle objawów nie ma. Z całej tej ciążowej gamy różnych okropieństw mam jedynie ponoć czuły węch. W nowym mieszkaniu mi wszystko śmierdzi. Czuję materac, nowe meble, farby i Bóg wie co jeszcze. Oczywiście nikt inny niczego takiego nie wyczuwa, czyli albo wariuję, albo to mój jedyny objaw tej ciąży. Piersi mnie już też nie bolą, ale staram się nie panikować. Tydzień temu przez ten zanik objawów leciałam do ginekologa, a tam 2 centymetrowy Fasol z serduchem bijącym 181 razy! Chyba więc po prostu tak już mam i tyle. Byle dotrwać do tych prenatalnych...

To jest jakiś syndrom białego kitla, czy coś z równie zawiłą nazwą ;) miałam dokładnie to samo. W domu mierzyłam sobie ciśnienie i wychodziło idealne. Teraz i u lekarza się uspokoiło, ale to chyba przez to, że dość często jakiegoś odwiedzam. Nie polecam tego rodzaju leczenia się z syndromu ;)

Creativo a bo ja ogólnie panikara jestem.
W poprzednich ciazach jak wchodziłam do przychodni to odrazu ciśnienie kosmos. Mierzyly mi bo tak trzeba ale wiedziały że wyniki tak nie będzie prawdziwy [emoji23],zawsze dostawałam przekaz mierzenia ciśnienia w domu a spokojnie i zapisywać. Lekarz nie mógł pojac dlaczego ja się tak cholernie go boję [emoji23] a dwie ciążę mi prowadził w Polsce.
Nie bałam się lekarza, ja po prostu taka durna jestem [emoji23]
Teraz będzie to samo cholera.

Rukmini no to kochana i za ciebie trzymam mocno kciukasy
Obysmy dziś wróciły wszystkie szczęśliwe z bijacymi serduszkami naszych dzieci.

Musi być dobrze przecież prawda!!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś mam lekcje do 14.30, a mój mąż ma wolne, więc to jego kopnie zaszczyt zajmowania się dzisiejszym obiadem :D wczoraj pytał, czy mam ochotę na spaghetti, a robi je obłędne, więc pewnie to właśnie dzisiaj wciągnę .
Witajcie ja wizyte mam w przyszly poniedziałek. :) tez juz nie mogę się doczekać ale jeszcze się nie stresuje. :)

Dziewczyny dzis wizytujace bedzie wszystko dobrze i zobaczycie swoje maluszki :)

Co dzis macie na obiad???? :)

Ja dziś mam lekcje do 14.30, a mój mąż ma wolne, więc to jego kopnie zaszczyt zajmowania się dzisiejszym obiadem :D wczoraj pytał, czy mam ochotę na spaghetti, a robi je obłędne, więc pewnie to właśnie dzisiaj wciągnę .
Też wczoraj zrobiłam spaghetti i mam jeszcze na dzisiaj [emoji1]

reklama
Trzymam kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty!:) Ja jeszcze nie wiem kiedy mam, odświeżam co jakiś czas stronę w luxmedzie i jak się zwolni np. z dnia na dzień to się zapiszę:) Będę się mniej denerwować. Ale jeszcze badania moczu nie zrobiłam hmm.

Do góry