reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej! Chcialam poczytac troszke o waszych przezyciach, ale tych stron jest 370 takze bedzie ciezko :) Jestem w 7 tyg.ciazy - pierwsze dziecko (nie liczac wczesnijeszego poronienia) :/ Mdli mnie jak nie wiem, ale nie zwracam. Najgorsze sa wieczorne zgagi i caly czas bulkot w jelitach i ``bekanie`` (przepraszam za slownictwo. Tez tak macie??

Hej :) zadora super ze z maluszkiem wszystko dobrze, martwilysmy sie o ciebie bardzo!.

W ten artykuł nawet nie wchodzę i nie czytam bo nie chce się denerwowac :D

Mi juz chyba te mdlosci mijają bo juz mam 10 tydz :) dobrze bo juz mnie to meczylo bardzo :D. A wy jak ogólnie samopoczucie?
Widzę ze juz duza część nas jest w domku na L4 :) pewnie co będziemy się męczyć...powinnyśmy odpoczywać :)

Hej! Chcialam poczytac troszke o waszych przezyciach, ale tych stron jest 370 takze bedzie ciezko :) Jestem w 7 tyg.ciazy - pierwsze dziecko (nie liczac wczesnijeszego poronienia) :/ Mdli mnie jak nie wiem, ale nie zwracam. Najgorsze sa wieczorne zgagi i caly czas bulkot w jelitach i ``bekanie`` (przepraszam za slownictwo. Tez tak macie??
no zgaga mi zyc nie daje, a mdlosci hmm wlasnie pisalam, ze w nocy mi spac nie daly

Hej :) zadora super ze z maluszkiem wszystko dobrze, martwilysmy sie o ciebie bardzo!.

W ten artykuł nawet nie wchodzę i nie czytam bo nie chce się denerwowac :D

Mi juz chyba te mdlosci mijają bo juz mam 10 tydz :) dobrze bo juz mnie to meczylo bardzo :D. A wy jak ogólnie samopoczucie?
Widzę ze juz duza część nas jest w domku na L4 :) pewnie co będziemy się męczyć...powinnyśmy odpoczywać :)
ja w pracy, na l4 nie wczesniej niz sierpien pojde, ale to dlug historia, wiec musze tu byc jeszcze ten czas

a jak sie czujesz teraz?

Czuję się świetnie, wręcz nieciazowo. Ale to nie znaczy, że będę przyjmować na klatę wszystkie bakterie i wirusy. Teraz jeszcze ospa się zaczyna u nas. Nie zamierzam mieć polpasca. Każde przeziębienie i choroba może się odbić na zdrowiu dziecka. Jutro mam wizytę okaże się czy są mi od razu zwolnienie czy nie :dry:

I chyba właśnie mi opryszczka wylazla na ustach. Cholera :/ ledwo posta skończyłam pisać i poczułam że coś mnie swędzi i boli pod wargą. Już jakieś wirusy... załamie się :/

Witaj. W ciąży z synkiem miałam zgagę przez 9 miesięcy, ale żadnych mdłości. Nie bekało mi się, ale za to wiecznie fuliłam drugą stroną :-p W tej ciąży nie mam zgagi, ale na początku miałam mdłości, teraz mi już praktycznie przeszły. No i nie pierdzę. :happy2:

Czuję się świetnie, wręcz nieciazowo. Ale to nie znaczy, że będę przyjmować na klatę wszystkie bakterie i wirusy. Teraz jeszcze ospa się zaczyna u nas. Nie zamierzam mieć polpasca. Każde przeziębienie i choroba może się odbić na zdrowiu dziecka. Jutro mam wizytę okaże się czy są mi od razu zwolnienie czy nie :dry:
Moim zdaniem charakter Twojej pracy jak najbardziej usprawiedliwia pójście na L4, więc na Twoim miejscu ja bym nalegała na lekarza, żeby mi wystawił.

reklama
Do góry