witam się po dłuższej przerwie...jak wcześniej pisałam w nd dostałam mega plamień i do tego mega ból brzucha ze skurczami :/ od razu pojechaliśmy do szpitala. generalnie nie wiedzieli skąd takie plamienia (brak krwiaka) i przede wszystkim te skurcze. dostałam leki rozkurczowe i musiałam leżeć plackiem...w poniedziałek miałam stawić się do kontroli u swojego gin (nie ma to jak odesłać babę do domu i niech sobie sama radzi...). w poniedziałek byłam u gin zrobił mi USG (6t1d) i kropek ma się dobrze tfu tfu! serduszko bije, na razie 100 na min ale gin powiedział, że to dopiero początek, więc nie ma na razie co się martwić. słyszałam tętno kropka...rany już zapomniałam jakie to cudowne. Wiekowo idealnie wychodzi na 6 tydzień...oczywiście dostałam duphaston i teraz mam nadzieję, że te plamienia się uspokoją, choć wczoraj znów było nieciekawie :/ a dziś mam mega ból brzucha i nie wiem jak w robocie wysiedzę...dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa i kciuki *
reklama
agnesis
Fanka BB :)
No ja też będę sobie dziś zadawać to pytanie, ale wizytę mam w czwartek dopiero, więc muszę udawać że pracuje, choć tak naprawdę to skupić się nie umiem i spać mi się chce.
Powiedz że strasznie źle się czujesz i musisz iść do lekarza. Idź po L4 należy ci się
Powiedz że strasznie źle się czujesz i musisz iść do lekarza. Idź po L4 należy ci się
anio0
Zadora, jak dobrze Cię widzieć! Wszystkie się martwiłyśmy o Ciebie i Twoje maleństwo. Cudownie słyszeć, że wszystko jest dobrze pomimo tych dziwnych boli i planień. Trzymam kciuki! A tymczasem idź do domu ;P co będziesz w robocie się męczyć
aneta_ck
agnesis, właśnie siedzę teraz w robocie i sama sobie zadaje pytanie "co ja tu k**** robię"? zaraz się chyba stąd zawinę...
Zadora cziesze sie ze wszystko ok. Kochana zabieraj rzeczy i do lozka do domu idz. U mnie tez na poczatku krwawienia nie bylo krwiaka. Dopiero po 3 dniach sie "pokazal".
elifit
Moderatorka
Dzień dobry,
Zadora dziwię się że lekarz nie nakazał ci przymusowego leżenia, zbieraj tyłek do domu i odpoczywaj
Mydream faaajnie tam zazdroo
Rukmini padłam, fajnie sobie poprawić humorek takimi wizytami coo
Ja objawów nie mam i już przestaję się tym martwić.O wow u mnie już zaraz 9 tydzień
Ładnie dziś, miłego dnia
Zadora dziwię się że lekarz nie nakazał ci przymusowego leżenia, zbieraj tyłek do domu i odpoczywaj
Mydream faaajnie tam zazdroo
Rukmini padłam, fajnie sobie poprawić humorek takimi wizytami coo
Ja objawów nie mam i już przestaję się tym martwić.O wow u mnie już zaraz 9 tydzień
Ładnie dziś, miłego dnia
reklama
witam z rana i na dzień dobry dawka wstrząsająca info na temat usg
Link do: USG SZKODZI ZDROWIU PŁODU. DLACZEGO ROBIĄ TO NASZYM DZIECIOM?!
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: USG SZKODZI ZDROWIU PŁODU. DLACZEGO ROBIĄ TO NASZYM DZIECIOM?!
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom