reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Zadora witaj!! Bardzo się cieszę że u ciebie ok! Martwilysmy się o ciebie!!! Nie grzeczna ty!! [emoji6]

Prawidłowo że wracasz do domu. Dzieciątko i twoje zdrowie najważniejsze. Ja też we wtorek na wizycie będę cisnąć o L4. Nie mam sił od 4 rano być na nogach! Jechać rowerem do pracy, latać po schodach ba 5 piętro Góra dół kilka razydziennie.to już nie te lata .[emoji23]
A tak poważnie im więcej się zmęcze, napracuje tym bardziej boli mnie brzuch.

Okres miałyśmy tak samo, ciekawe czy mi na usg też wyjdzie taki sam wiek ciąży. O matko już serduszko słyszałaś [emoji7][emoji7][emoji7], ja we wtorek mam wizytę i już się doczekać nie mogę,kurde, kurde żebym też usłyszała pykające serduszko [emoji175][emoji175][emoji175] bo chyba oszaleje jak by coś było nie tak!!!!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Mysmy wczoraj dostali telefon z Angli od lubego brata, ze oddadza nam wózek i ubranka (maja chlopczyka ale ubranka bardziej unisex) ciesze sie bardzo bo juz mamy problem z glowy ☺

Zadora ciesze sie bardzo, ze wszystko ok teraz duzo odpoczywaj !!
Joshi trzymam kciuki za serduszko !

Co do tego artykulu usg sama nie wiem co myslec ... tyle ciaz zagrozonych maja kobiety usg robione czasami czesciej niz co tydzien i jakos dzieci zdrowe sie rodza ... ja osobiscie nie zamierzam czesciej latac do gina niz to konieczne ale podejrzewam, ze gdyby byly cos nie tak to zgadzalabym sie na czestsze usg

Dzień dobry.
Zadora ulzylo mi, że się odezwałaś :) cieszę się że już idziesz do domu. Trzeba dmuchać na zimne. Wszystko będzie dobrze.

Ten artykuł jest tak napisany, że przykro się go czyta. Już sam początek o szczotkach do włosów mnie pokonał. Muszę coś zjeść bo mi słabo...

Ostatnia edycja:
hej, nocke mialam tragiczna, mdlosci nie dawaly mi spac, jeczalam, ze to moja ostania ciaza i jak urodze to kolejnej nie planuje...

Dzień dobry.
Zadora ulzylo mi, że się odezwałaś :) cieszę się że już idziesz do domu. Trzeba dmuchać na zimne. Wszystko będzie dobrze.

Ten artykuł jest tak napisany, że przykro się go czyta. Już sam początek o szczotkach do włosów mnie pokonał. Muszę coś zjeść bo mi słabo...

Tak mnie tez juz sam wstęp rozwalił.

Eh jakos tak mniejsze cyce mi sie zrobiły i znowu wariuje. Ze tez czlowiek musi miec taki stres na początku

witam się po dłuższej przerwie...jak wcześniej pisałam w nd dostałam mega plamień i do tego mega ból brzucha ze skurczami :/ od razu pojechaliśmy do szpitala. generalnie nie wiedzieli skąd takie plamienia (brak krwiaka) i przede wszystkim te skurcze. dostałam leki rozkurczowe i musiałam leżeć plackiem...w poniedziałek miałam stawić się do kontroli u swojego gin (nie ma to jak odesłać babę do domu i niech sobie sama radzi...). w poniedziałek byłam u gin zrobił mi USG (6t1d) i kropek ma się dobrze :) tfu tfu! serduszko bije, na razie 100 na min ale gin powiedział, że to dopiero początek, więc nie ma na razie co się martwić. słyszałam tętno kropka...rany już zapomniałam jakie to cudowne. Wiekowo idealnie wychodzi na 6 tydzień...oczywiście dostałam duphaston i teraz mam nadzieję, że te plamienia się uspokoją, choć wczoraj znów było nieciekawie :/ a dziś mam mega ból brzucha i nie wiem jak w robocie wysiedzę...dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa i kciuki :)*
jej, ale sie martwilysmy o Ciebie, super, ze napisalas i super, ze z kropkiem wszystko ok! uwazaj na siebie!

Moja kiero chciała mnie od 13 maja na przymusowy urlop wygonić, a dziś się pyta do kiedy dam radę pracować. Może dam tydzień, może miesiąc, a może jeden dzień. Skąd mam to widzieć :eek:

reklama
Do góry