elifit
Moderatorka
Ja zawsze mówię że metryka u facetów nie jest wyznacznikiem dojrzałości niestety. Bywają dojrzali 20latkowie i niedojrzali 40latkowie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moje cycki praktycznie wcale nie bolą, ja spokojnie śpię na brzuchu. Ślinotok mam, ale chyba mniejszy.Mnie cycki też mało bolą, muszę nacisnąć żeby je poczuć.ale za to jak naciśnij to czuję jak bynaprztklad były obite,albo w siniakach. Taki jakiś dziwny ten ból.
Za to mdłości nie wiem czy mam.
Slinotok tak,wciąż muszę dużo przełykac i od tego mi jakoś tak nie za bardzo. I niewiem czy to te mdłości czy za dużo śliny [emoji23][emoji23]
Ja też chcę już wizytę. Mieć to glowy.uspokoic się na jakiś czas.
Bo znając swoje możliwości uspokoje się na chwilę i zaś będę sobie coś do głowy tlukla!
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale dziś 3 maja, sklepy pozamykane raczej...Fasolke szparagowa bym zjadła!!!!!
omg właśnie na necie z bułka tarta zobaczyłam [emoji23][emoji23][emoji23].
Idę do sklepu! Zobaczę co tam mają!
Chce mi się młodej kapustki zasmazanej że śmietanka, marcheweczka i koperkiem!! , albo kalafiora, albo fasolki!!!
Muszę coś z tego kupić bo nie wytrzymam!!
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że to przez tojestes juz wysoko, bo leci Ci 10 tydzien, i im blizej tego tygodnia to objawy moga sie zmniejszac
Ja chodzę tylko prywatnie, 10 maja mam prywatną wizytę. Nie chcę iść nigdzie wcześniej, bo nie chcę się dać swoim schizom. Teraz mnie to martwi, a za chwilę co innego. Tak naprawdę, to żeby być całkiem spokojna, to pewnie musiałabym codziennie do gin na usg latać, a to przecież też nie jest dobre dla maleństwa. Muszę zacisnąć zęby i wytrzymać.Madzialenka pokaż mu!
Antiope ja też mam te schizy. Może wybierz się gdzieś szybciej prywatnie co?
U mnie na obiad dziś placki ziemniaczane po węgiersku
A moje cycki praktycznie wcale nie bolą, ja spokojnie śpię na brzuchu. Ślinotok mam, ale chyba mniejszy.
Według moich obliczeń od dnia owulacji, to na 3 grudnia, według om na 5 grudnia, a według usg na 29 listopada. A Tobie kiedy przeszły te objawy?U mnie też zero objawów, wszystko przeszło. Zero bóli. Na kiedy masz termin? Ja na 10.12 może to przez to, że im dalej tym lepiej... Też nie wiem co o tym myśleć..
No też się właśnie zastanawiam dlaczego to nie może być prostsze. Ile ja bym dała za spokój...dziewczyny przeciez my na glowe dostaniemy do konca ciazy...czemu to nie moze byc prostsze?
Według moich obliczeń od dnia owulacji, to na 3 grudnia, według om na 5 grudnia, a według usg na 29 listopada. A Tobie kiedy przeszły te objawy?
Ja w de tutaj mają pootwierane [emoji6] tutaj chyba czwartek pozamykane będzie.A moje cycki praktycznie wcale nie bolą, ja spokojnie śpię na brzuchu. Ślinotok mam, ale chyba mniejszy.
Ale dziś 3 maja, sklepy pozamykane raczej...
Mam nadzieję, że to przez to
Ja chodzę tylko prywatnie, 10 maja mam prywatną wizytę. Nie chcę iść nigdzie wcześniej, bo nie chcę się dać swoim schizom. Teraz mnie to martwi, a za chwilę co innego. Tak naprawdę, to żeby być całkiem spokojna, to pewnie musiałabym codziennie do gin na usg latać, a to przecież też nie jest dobre dla maleństwa. Muszę zacisnąć zęby i wytrzymać.
jak bym chciala tak lekko do tego podejsc...Według moich obliczeń od dnia owulacji, to na 3 grudnia, według om na 5 grudnia, a według usg na 29 listopada. A Tobie kiedy przeszły te objawy?
No też się właśnie zastanawiam dlaczego to nie może być prostsze. Ile ja bym dała za spokój...