reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Mnie cycki też mało bolą, muszę nacisnąć żeby je poczuć.ale za to jak naciśnij to czuję jak bynaprztklad były obite,albo w siniakach. Taki jakiś dziwny ten ból.
Za to mdłości nie wiem czy mam.
Slinotok tak,wciąż muszę dużo przełykac i od tego mi jakoś tak nie za bardzo. I niewiem czy to te mdłości czy za dużo śliny [emoji23][emoji23]

Ja też chcę już wizytę. Mieć to glowy.uspokoic się na jakiś czas.
Bo znając swoje możliwości uspokoje się na chwilę i zaś będę sobie coś do głowy tlukla!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
A moje cycki praktycznie wcale nie bolą, ja spokojnie śpię na brzuchu. Ślinotok mam, ale chyba mniejszy.

Fasolke szparagowa bym zjadła!!!!!
omg właśnie na necie z bułka tarta zobaczyłam [emoji23][emoji23][emoji23].

Idę do sklepu! Zobaczę co tam mają!
Chce mi się młodej kapustki zasmazanej że śmietanka, marcheweczka i koperkiem!! , albo kalafiora, albo fasolki!!!
Muszę coś z tego kupić bo nie wytrzymam!!

Ale dziś 3 maja, sklepy pozamykane raczej...

jestes juz wysoko, bo leci Ci 10 tydzien, i im blizej tego tygodnia to objawy moga sie zmniejszac
Mam nadzieję, że to przez to

Madzialenka pokaż mu!
Antiope ja też mam te schizy. Może wybierz się gdzieś szybciej prywatnie co?

U mnie na obiad dziś placki ziemniaczane po węgiersku
Ja chodzę tylko prywatnie, 10 maja mam prywatną wizytę. Nie chcę iść nigdzie wcześniej, bo nie chcę się dać swoim schizom. Teraz mnie to martwi, a za chwilę co innego. Tak naprawdę, to żeby być całkiem spokojna, to pewnie musiałabym codziennie do gin na usg latać, a to przecież też nie jest dobre dla maleństwa. Muszę zacisnąć zęby i wytrzymać.

A moje cycki praktycznie wcale nie bolą, ja spokojnie śpię na brzuchu. Ślinotok mam, ale chyba mniejszy.

U mnie też zero objawów, wszystko przeszło. Zero bóli. Na kiedy masz termin? Ja na 10.12 może to przez to, że im dalej tym lepiej... Też nie wiem co o tym myśleć..

U mnie też zero objawów, wszystko przeszło. Zero bóli. Na kiedy masz termin? Ja na 10.12 może to przez to, że im dalej tym lepiej... Też nie wiem co o tym myśleć..
Według moich obliczeń od dnia owulacji, to na 3 grudnia, według om na 5 grudnia, a według usg na 29 listopada. A Tobie kiedy przeszły te objawy?

dziewczyny przeciez my na glowe dostaniemy do konca ciazy...czemu to nie moze byc prostsze?
No też się właśnie zastanawiam dlaczego to nie może być prostsze. Ile ja bym dała za spokój...

Według moich obliczeń od dnia owulacji, to na 3 grudnia, według om na 5 grudnia, a według usg na 29 listopada. A Tobie kiedy przeszły te objawy?

Ja według OM nie liczę, bo tak nieregularne są, że miałabym pewnie na październik termin :D wg USG tylko się sugeruję.
Objawy mi przeszły z 4 dni temu.. Nie wiem czy to przez to, że się uspokoiłam jak zobaczyłam serducho na usg czy o co chodzi.. Mam nadzieję, że wszystko jest ok, muszę umówić się do gina na ok 15 maja.. Bo jak byłam ostatnio to powiedział że wizyta 30 maja prenatalne..

Przyszla do nas siostra cioteczna zapraszać na wesele we wrześniu :) jeszcze nic nie wiedzą o ciąży ale już zapowiadali że sporo dzieci się rodzi u ich gości a niektóre wlasnie w tym czasie więc albo część gości się wykruszy albo będzie trochę ciężarnych ;)

Ale dziś 3 maja, sklepy pozamykane raczej...

Mam nadzieję, że to przez to

Ja chodzę tylko prywatnie, 10 maja mam prywatną wizytę. Nie chcę iść nigdzie wcześniej, bo nie chcę się dać swoim schizom. Teraz mnie to martwi, a za chwilę co innego. Tak naprawdę, to żeby być całkiem spokojna, to pewnie musiałabym codziennie do gin na usg latać, a to przecież też nie jest dobre dla maleństwa. Muszę zacisnąć zęby i wytrzymać.
Ja w de tutaj mają pootwierane [emoji6] tutaj chyba czwartek pozamykane będzie.

No też się właśnie zastanawiam dlaczego to nie może być prostsze. Ile ja bym dała za spokój...
jak bym chciala tak lekko do tego podejsc...
wlasnie jak sprzatalam kuchnie to jakis chlopczyk tak z dwa latka taka szkole dal mamie, ze kobieta stanela i rece jej opadly...ehh te dzieci, teraz slysze jak beczy pod blokiem, kurcze male szatany, tu w ogole duzo dzieci bo ogromne to osiedle i glosno jest ciagle

reklama
Ja właśnie szwagierkę uczę matematyki. Liczby ujemne. I nóż w kieszeni się otwiera. 12 lat a wyje o wszystko. Mamie powiedziała, że ogarnia a tu zgadywanki urządza. Aż kobiecina wyszła, bo też miała już dość.

Do góry