reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja bym jeszcze mu powiedziala, ze ma wybrac albo ty albo ona i tyle w temacie co to za moda zeby nie stanal w twojej obronie przeciez to z toba jest i ty powinnas byc najwazniejsza ! Moj luby broni mnie nawet przy tesciowej caly czas podkresla, ze to ja jestem dla niego najwazniejsza i uwazam, ze tak powinno byc ! To facet ma latac za kobieta a nie odwrotnie jestem staroswiecka wiem ...
wlasnie, moj tez zawsze staje po mojej stronie!!! wyjazd to dobry pomysl, moze oczy mu sie otworza...

reklama
Nie mam innego wyjścia. Albo będzie ze mną albo dalej będzie słuchać innych
Dzielna!! Brawo ty!
Pokaż mu!
Jak ani rozmowa z nim ani nic innego nie pomaga, musisz nim potrzasnac, oby otworzył oczy!
Nie może cię teraz denerwować. Kurde nie jest ani ci ani dzidzi to teraz potrzebne.
Czy on nie rozumie tego? Przecież nosisz jego dziecko.
Trzymam kciuki kochana za Ciebie.
Oby poszedł po rozum do głowy.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja bym jeszcze mu powiedziala, ze ma wybrac albo ty albo ona i tyle w temacie co to za moda zeby nie stanal w twojej obronie przeciez to z toba jest i ty powinnas byc najwazniejsza ! Moj luby broni mnie nawet przy tesciowej caly czas podkresla, ze to ja jestem dla niego najwazniejsza i uwazam, ze tak powinno byc ! To facet ma latac za kobieta a nie odwrotnie jestem staroswiecka wiem ...
Jak to powiedział: nie będę mu mówić co ma robić. No i ok. W złości powiedziałam, że niech ślub weźmie z tą naszą niby przyjaciółką. Skoro taka rewelacyjna jest. Niech się rozwiedzie ze swoim. Albo stworzą trójkąt i tyle. Ja nie mam zamiaru już walczyć. Ja mam dla kogo żyć. Może go to obudzi.

ja mojemu powiedzialam, ze teraz nasze zycie sie zmieni, dziecko to nie sa zarty, i ze skoro mnie zaplodnil to musi wziac teraz odpowiedzialnosc za mnie i dzieciatko!!! no niestety, dorosle zycie to nie jest bajeczka!!!! trzeba brac odpowiedzialnosc za wlasne czyny...nie ma kolegow, imprez itp, na te mecze i grac niech se jezdzi, tego mu nie zabronie, ale jak patrze jak ciezarne laski siedza w domu a ich facecie szaleja po pubach to noz sie w kieszeni otwiera :wściekła/y:

Jak to powiedział: nie będę mu mówić co ma robić. No i ok. W złości powiedziałam, że niech ślub weźmie z tą naszą niby przyjaciółką. Skoro taka rewelacyjna jest. Niech się rozwiedzie ze swoim. Albo stworzą trójkąt i tyle. Ja nie mam zamiaru już walczyć. Ja mam dla kogo żyć. Może go to obudzi.
i dobrze!!! co on se mysli!!! moze oczy mu sie otworza

Fasolke szparagowa bym zjadła!!!!!
omg właśnie na necie z bułka tarta zobaczyłam [emoji23][emoji23][emoji23].

Idę do sklepu! Zobaczę co tam mają!
Chce mi się młodej kapustki zasmazanej że śmietanka, marcheweczka i koperkiem!! , albo kalafiora, albo fasolki!!!
Muszę coś z tego kupić bo nie wytrzymam!!

Fasolke szparagowa bym zjadła!!!!!
omg właśnie na necie z bułka tarta zobaczyłam [emoji23][emoji23][emoji23].

Idę do sklepu! Zobaczę co tam mają!
Chce mi się młodej kapustki zasmazanej że śmietanka, marcheweczka i koperkiem!! , albo kalafiora, albo fasolki!!!
Muszę coś z tego kupić bo nie wytrzymam!!

Fasolka szoaragowa z zasmażaną bułką tartą. Pychotka [emoji7]

Ja mojemu powiedzialam ostatnio, ze jak mu sie nie podoba to droga wolna bo wie doskonale, ze ja sobie bez niego dam rade ! Od tamtej pory chodzi jak w zegarku jestem okrutna ale taka prawda... troche niepewnosci facetom sie przydaje w koncu musza gonic kroliczka ;)

co macie dzis na obiad? mnie wzielo na kotlety z kuraka, surowke, duszona cebulke i puree, ciekawe czy zjem, choc kotlety w tej ciazy kocham

Na pierwsze zupkę cebulowa z kluseczkami z przepisu anny ciesielskiej a potem standardowo gulasz ziemniaczki z maselkiem i salatka jakas ;)

reklama
Luby ma ziemniaczki z karkowka w mlodej kapuscie czego ja przelknac teraz nie moge a ja bede miala pierogi ruskie bo chodza za mna od 3dni :)
Wlasnie robi sandwiche dla nas bo robi lepsze ode mnie a ja juz glodna jestem ;)

Do góry