reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Mówię Wam Dziewczyny. Zawsze to ja jestem ta zła. Bronić się nie mogę, bo zaraz jest awantura i bronienie innych. W mojej obronie nigdy P nie stanął. Miałam unikać stresu a sam mi go przysparza. Poczekam aż ginka powie, że jest wszystko ok i pojadę na parę dni gdzieś sama. Niech on się teraz pomartwi. O ile zda sobie sprawę, że mnie nie ma. A ja sobie w tym czasie przemyślę czy to ma sens. I odpocznę.

reklama
A ja wczorajszego doła ciąg dalszy. Dlaczego mnie już cycki nie bolą i dlaczego nie mam mdłości? Ja się wykończę do tego 10 maja.

Mówię Wam Dziewczyny. Zawsze to ja jestem ta zła. Bronić się nie mogę, bo zaraz jest awantura i bronienie innych. W mojej obronie nigdy P nie stanął. Miałam unikać stresu a sam mi go przysparza. Poczekam aż ginka powie, że jest wszystko ok i pojadę na parę dni gdzieś sama. Niech on się teraz pomartwi. O ile zda sobie sprawę, że mnie nie ma. A ja sobie w tym czasie przemyślę czy to ma sens. I odpocznę.
No może faktycznie takie zdystansowanie się coś da. Mam nadzieję, że Twój facet przemyśli i wróci po rozum do głowy.

Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, odpoczniesz, zdystansujesz się i przekonasz się czy zatęskni i pójdzie po rozum do głowy.

A ja wczorajszego doła ciąg dalszy. Dlaczego mnie już cycki nie bolą i dlaczego nie mam mdłości? Ja się wykończę do tego 10 maja.
Mnie cycki też mało bolą, muszę nacisnąć żeby je poczuć.ale za to jak naciśnij to czuję jak bynaprztklad były obite,albo w siniakach. Taki jakiś dziwny ten ból.
Za to mdłości nie wiem czy mam.
Slinotok tak,wciąż muszę dużo przełykac i od tego mi jakoś tak nie za bardzo. I niewiem czy to te mdłości czy za dużo śliny [emoji23][emoji23]

Ja też chcę już wizytę. Mieć to glowy.uspokoic się na jakiś czas.
Bo znając swoje możliwości uspokoje się na chwilę i zaś będę sobie coś do głowy tlukla!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja bym jeszcze mu powiedziala, ze ma wybrac albo ty albo ona i tyle w temacie co to za moda zeby nie stanal w twojej obronie przeciez to z toba jest i ty powinnas byc najwazniejsza ! Moj luby broni mnie nawet przy tesciowej caly czas podkresla, ze to ja jestem dla niego najwazniejsza i uwazam, ze tak powinno byc ! To facet ma latac za kobieta a nie odwrotnie jestem staroswiecka wiem ...

Do góry