reklama
zazdroszcze, zes sie ruszyla, ja ledwo zipieLux współczuję
Ja się zmusiłam do spaceru i mi wlazło w poślad. I generalnie spuchła mi stopa i boli przy chodzeniu. Mała pewnie gdzieś uciska
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
anio0
Fanka BB :)
Szacun za wytrwałość przy masażu i elastyczność ciała ja przez mój brzuch bym w życiu nie sięgnęła do krocza w taki sposób, że mogłabym je skutecznie masować... ale też doszłam do wniosku, że pozostawię sprawę ewentualnego nacięcia naturze i losowi.Dziewczyny jak tak nas ktos z boku czyta to pewnie ma niezly ubaw haha chyba wszystko juz nas boli co mozliwe [emoji23] [emoji23] mnie sie troche poprawilo tfu tfu. Jutro by wypadalo uprac pieluszki i kocyk i to by byla ostatnia pralka, no i prasowanie... [emoji36] mam juz wszystko, zostalo mi zamowic jutro materac z internetu, kupic torbe jakas, no i gumowe klapki wymagane w moim szpitalu. Kocyk tez jeszcze z jeden kupie, bo mam tylko jeden, ale zaden mi sie kurcze nie podoba..... No i to by bylo na tyle, bede gotowa do porodu. W ogole powiem wam, ze masuje codziennie krocze i nie wiem czy to prawda, ale wydaje mi sie, ze skora miedzy wejsciem do pochwy, a odbytem zrobila sie bardziej miekka i elastyczna, mam nadzieje, ze sie nie myle
anio0
Mój mąż też taki bojowy od razuAnioł ha ha rzeczywiście dziwna sytuacja.... mnie wczoraj pani w biedronce lekko uderzyla wozkiem w brzuch mój mąż mowi Opier.... Ja? ale chyba z 5 razy mnie przepraszala
creativo
Mozemy sobie piatke przybic ja siedze u rodzicow jutro smigam na marfo i mocz i chce juz skonczyc walke z zamowieniamiA ja po szkole miałam jechac kupić sobie wreszcie stanik Ale ledwo powloczylam nogami. Koło 15 zasnelam i dopiero się obudzilam. Za chwilę mąż mnie "wywiezie" do rodzicow. Ciekawe ile zdaze jutro załatwić, chciałabym już sobie odpuscic z tą budowa, ledwo laze.
Juz nie mam sily pracowac dobrze ze wiecej nie bralam zamowien ... Najwieksze i najgorsze dwa zrobilam wczoraj i dzisiaj na szczescie teraz same "popierdulki" zostaly....
Mimo, ze kocham swoja prace to nie mam sily juz pracowac i tak mysle, ze dlugo "pociagnelam" chce sie jiz skupic na sobie odpoczac i nabrac sil na porod
Jak mi się nieeee chceee nic!! Mąż robi kolację, ja tulę poduchę kurę i sapie. @Luxuorius jak się czujesz bidulo?
zle Tomek jedzie zaraz do apteki po leki na tarczyce i kupi gaviscon, bo wychlalam wlasnie to mleczko delikatniejsze, ktore mialam na kilka dni byla butla, szokJak mi się nieeee chceee nic!! Mąż robi kolację, ja tulę poduchę kurę i sapie. @Luxuorius jak się czujesz bidulo?
mamaNadii2
Ja dzisiaj bylam w Bonarce ostatnie zakupy do torby.Klapki pod prysznic i po szpitalu.Kupilam Zosi dresik w H&M oraz spodnie ciazowe bo juz sie nie mieszcze w zadne.Nadii prezent na mikolaja kucyka pony interaktywnego oraz chrzesniakom prezenty.Ufff mam wszystko a tak gonily za mna te prezenty teraz juz mam.
Za tydzien rozkladamy lozeczko i doslownie wszystko wyciagamy przewijak itd.... tak wszystko blisko az nie moge w to uwierzyc.
Za tydzien rozkladamy lozeczko i doslownie wszystko wyciagamy przewijak itd.... tak wszystko blisko az nie moge w to uwierzyc.
Trzymaj się tam, zdrówka.zle Tomek jedzie zaraz do apteki po leki na tarczyce i kupi gaviscon, bo wychlalam wlasnie to mleczko delikatniejsze, ktore mialam na kilka dni byla butla, szok
reklama
dzieki, bratowa mowi, ze prawdopodnie sie oczyszczam..ze za dwa tygodnie pewnie moge urodzic...Trzymaj się tam, zdrówka.