reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jezeli 12 grudnia zrobia mi ta cesarke to kuzwa zostalo mi 3 tyg !!!!!
Jestem osrana ze strachu na maxa. Coraz czesciej o tym Mysle.
Dzis glupia sie poryczalam bo mowie do mojego ze to 3 tyg zostalo I ze zycie jest przewrotne Itp I juz Chcialam sie rozkrecic a moj mnie znajac mowi " wez Juz przestan co ty gadasz ja juz cie znam zaraz zaczniesz wymyslac. Wszystko bedzie dobrze I raz dwa z bobasem wrocisz do domu " a ja durna w ryk bo sobie pomyslalam co Oni beze mnie by zrobili. No wariatka. Sama z siebie meczennice robie I sie dobijam!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ej ja tez mowie do mojego, Boze jak juz blisko, ja to oddalam, nawet pieluch nie kupilam, lozeczka brak :D

reklama
Jezeli 12 grudnia zrobia mi ta cesarke to kuzwa zostalo mi 3 tyg !!!!!
Jestem osrana ze strachu na maxa. Coraz czesciej o tym Mysle.
Dzis glupia sie poryczalam bo mowie do mojego ze to 3 tyg zostalo I ze zycie jest przewrotne Itp I juz Chcialam sie rozkrecic a moj mnie znajac mowi " wez Juz przestan co ty gadasz ja juz cie znam zaraz zaczniesz wymyslac. Wszystko bedzie dobrze I raz dwa z bobasem wrocisz do domu " a ja durna w ryk bo sobie pomyslalam co Oni beze mnie by zrobili. No wariatka. Sama z siebie meczennice robie I sie dobijam!!!!

U nas jeszcze tylko ok. 2 tygodni :D Teraz mogę rodzić w każdej chwili właściwie, ach!

A mnie teraz boli caly prawy bok brzucha jakby sie mala wypiela tam, gorzej niz inwalidka jestem teraz haha
U nas tez piekna pogoda ale ja sie boje ze jak wyjde na spacer to nie bede w stanie z niego wrocic [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja juz wróciłam ze szkoly, dałam rade. Teraz idę dopiero w połowie stycznia. Ufff....myślałam że już nie dam rady. Pani wykladowczyni zachwycona moim brzuchem ze juz za 2 tyg termin a mam tak maly brzuch. Najśmieszniejsze jest to ze ja od kilku dni narzekam mężowi ze mam taki ogromny brzuch ze większego to już miec nie mozna a wszyscy mi mowia że mam mały. Chyba jednak się nie znam na ciazowych brzuchach w sumie to nigdy nie widzialam kobiety przed porodem zeby porownac wielkość brzucha

Ja juz wróciłam ze szkoly, dałam rade. Teraz idę dopiero w połowie stycznia. Ufff....myślałam że już nie dam rady. Pani wykladowczyni zachwycona moim brzuchem ze juz za 2 tyg termin a mam tak maly brzuch. Najśmieszniejsze jest to ze ja od kilku dni narzekam mężowi ze mam taki ogromny brzuch ze większego to już miec nie mozna a wszyscy mi mowia że mam mały. Chyba jednak się nie znam na ciazowych brzuchach w sumie to nigdy nie widzialam kobiety przed porodem zeby porownac wielkość brzucha
Ja wczoraj miałam dziwną sytuację w sklepie... oglądam sobie jakieś duperele w jednej ze sklepowych alej i nagle słyszę jakąś kobitkę, która woła swoje dzieci i mówi: "chodźcie szybko, coś wam pokażę! Zobaczcie, pani jaki ma duży brzuszek. Tam siedzi dzidzia. Też taki miałam jak byliście w moim brzuszku..." i tak stoją całą trójką i się na mnie gapią :p udawałam, że nie słyszę, bo ostatnio dzieci chcą mnie nagminnie dotykać po brzuchu, żeby "zobaczyć co robi dzidzia" i jakaż była moja radość, gdy sobie wreszcie ów kobitka poszła. Patrzę w bok, żeby czmychnąć czym prędzej, a jej synowie dalej zapatrzeni i stoją jak te słupy. Było mi... dziwnie :p

@joshi nie czytaj tych historii!! Pamiętaj, że ludzie piszą o tym co złe, jak jest dobrze to się nie chwalą, bo po co? Inne emocje. Będzie dobrze! @Luxuorius ty jak klasyczna polka, rosołek w niedzielę :)

Mąż przyszedł do sypialni, ubrał mi skarpety i wyciągnął na spacer. Zjadłam w knajpie pyszny omlet z wiśniami, wypiłam capuccino i już mi lepiej :)

reklama
Dzień dobry. My już po obiadku, robię z synem drzewo genealogiczne:confused2: a ogólnie to spać mi się chce.. U nas zimno, wieje jak już nie będę musiała to nie ruszam się z domu. Jutro mąż wraca :)

Ja sie nie boje porodu tyle co trzeciej cc I kuzwa komplikacji po niej. Tyle sie glupia na czytalam ze zeswirowac mozna!

Joshi Ty już lepiej nic nie czytaj;) po co się nakręcać nie potrzebnie, wszystko będzie dobrze i tak sobie mów. Ja też mam termin na 12.12:)

Miłego dnia wszystkim

Do góry