reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U nas jeszcze tylko ok. 2 tygodni :D Teraz mogę rodzić w każdej chwili właściwie, ach!
Ja się dziś czułam jak na poród a tu jeszcze dwa tygodnie. Od trzech dni non stop śpię. Czyściło mnie wczoraj. Dziś mdliło. Wkurzały mnie zapachy. Jestem nie do życia. Jeszcze dwa dni i może Lilka wychodzić

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Ja sie nie boje porodu tyle co trzeciej cc I kuzwa komplikacji po niej. Tyle sie glupia na czytalam ze zeswirowac mozna!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już nie myślę o tym bo bym zwariowała. Chcę tylko wrócić cała i zdrowa do domu z całą i zdrową córką.

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Nic mi się nie chce dzisiaj... Pogoda piękna wiec przynajmniej zmusiłam się i wyskoczyliśmy na chwilkę do lasu a potem obiad i bubble tea. Teraz siedzę przy kasach i czekam a mąż z mala jeżdżą po supermarkecie. Mogłabym rozejrzeć się za prezentami ale nie mam sily, wszystko kupię przez Internet.

Dzisiaj chyba mamy spadek sił. Mi też się nic nie chce dzisiaj oprócz spania.. a o prezentach na Święta nawet jeszcze nie myślę..

A ja po szkole miałam jechac kupić sobie wreszcie stanik Ale ledwo powloczylam nogami. Koło 15 zasnelam i dopiero się obudzilam. Za chwilę mąż mnie "wywiezie" do rodzicow. Ciekawe ile zdaze jutro załatwić, chciałabym już sobie odpuscic z tą budowa, ledwo laze.

dziewczyny...bol zoladka mnie dopadl i godzine wylam :( nie wiedzialam czy chce umrzec czy przestac czuc, ale to chyba to samo....koszmar, horror, dostalam biegunke i silnych boli brzucha, po magnezie sie uspkoilo..mam dosc :( drzemka troche pomogla

reklama
Dziewczyny jak tak nas ktos z boku czyta to pewnie ma niezly ubaw haha chyba wszystko juz nas boli co mozliwe [emoji23] [emoji23] mnie sie troche poprawilo tfu tfu. Jutro by wypadalo uprac pieluszki i kocyk i to by byla ostatnia pralka, no i prasowanie... [emoji36] mam juz wszystko, zostalo mi zamowic jutro materac z internetu, kupic torbe jakas, no i gumowe klapki wymagane w moim szpitalu. Kocyk tez jeszcze z jeden kupie, bo mam tylko jeden, ale zaden mi sie kurcze nie podoba..... No i to by bylo na tyle, bede gotowa do porodu. W ogole powiem wam, ze masuje codziennie krocze i nie wiem czy to prawda, ale wydaje mi sie, ze skora miedzy wejsciem do pochwy, a odbytem zrobila sie bardziej miekka i elastyczna, mam nadzieje, ze sie nie myle :) :) :)

Do góry