reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witam w narzekajaca niedzielę. Dla mnie to dzień straszny. Spać już nie moge, krocze mnie boli przy każdym ruchu nogi nie moge sie nawet przekręcić z boku na bok. Ogólnie nieciekawie. W nocy myślałam że urodze, brzuch mnie kul co chwile a jeszcze mój maz wczoraj sobie wypil parę piwek i tak się zdenerwowalam że jakby się zaczęło to chyba bym go zabila wczoraj.

Dziś dla mnie smutny dzien.... dokładnie rok temu poronilam :(
Tule !!!
Co do objawow u mnie to samo.bol piczki. Doslownie bola mnie chyba wszystkie kosci w niej I jak bym.cos w niej miala korek czy co [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dziwne wkurzajace nie mile uczucie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do chlopa .moj od 2 tyg nie tyka alko.
Jezeli juz to piwko bezalkoholowe.
To jego decyzja nic mu nie musialam gadac. On wie ze jestesmy Z dala od rodziny, obce Panstwo, moj niemiecki nie bardzo , I ktos musi mnie zawiezc wrazie co do kliniki.takze pilnuje sie. Zreszta jestesmy prawie 16 lat razem .to dorosly facet ma 41 lat. Rodze mu 3 dziecko I ma pierwsza mozliwosc bycia przy porodzie ze mna .boji sie ze przez glupie piwko straci ta szanse. Takze pilnuje sie no I pewnie wie ile b6 sie na sluchal jak by se pozwolil [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wiec nie ryzykyje

Co do chlopa .moj od 2 tyg nie tyka alko.
Jezeli juz to piwko bezalkoholowe.
To jego decyzja nic mu nie musialam gadac. On wie ze jestesmy Z dala od rodziny, obce Panstwo, moj niemiecki nie bardzo , I ktos musi mnie zawiezc wrazie co do kliniki.takze pilnuje sie. Zreszta jestesmy prawie 16 lat razem .to dorosly facet ma 41 lat. Rodze mu 3 dziecko I ma pierwsza mozliwosc bycia przy porodzie ze mna .boji sie ze przez glupie piwko straci ta szanse. Takze pilnuje sie no I pewnie wie ile b6 sie na sluchal jak by se pozwolil [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wiec nie ryzykyje

moj ma jakies przeblyski kuzwa, jak ma dni, ze nie pije tak przychodzi weekend, ze musi i mu nie przetlumacze...zagrozilam, ze powiem moim rodzicom co odawlil, on sie boi mojej mamy :D pamietam jak moj brat se popil jak bratowa byla na koncowce...co sie dzialo :D

Mój zakazu nie ma, czasami wieczorem wypije jedno piwo. Ja w razie czego na porodówkę dobiegnę ;))

Dziwny dzień, mąż wymyśla gdzie pójść, co robić a ja wszystko vetuję :/ umalowałam się, ubrałam i nie mogę się zmobilizować do wyjścia :(
moj zaraz jedzie na mecz, rosol dochodzi, dom lsni a co potem? moze gdzies pojedziemy..sie zobaczy

Jezeli 12 grudnia zrobia mi ta cesarke to kuzwa zostalo mi 3 tyg !!!!!
Jestem osrana ze strachu na maxa. Coraz czesciej o tym Mysle.
Dzis glupia sie poryczalam bo mowie do mojego ze to 3 tyg zostalo I ze zycie jest przewrotne Itp I juz Chcialam sie rozkrecic a moj mnie znajac mowi " wez Juz przestan co ty gadasz ja juz cie znam zaraz zaczniesz wymyslac. Wszystko bedzie dobrze I raz dwa z bobasem wrocisz do domu " a ja durna w ryk bo sobie pomyslalam co Oni beze mnie by zrobili. No wariatka. Sama z siebie meczennice robie I sie dobijam!!!!

reklama
Mój zakazu nie ma, czasami wieczorem wypije jedno piwo. Ja w razie czego na porodówkę dobiegnę ;))

Dziwny dzień, mąż wymyśla gdzie pójść, co robić a ja wszystko vetuję :/ umalowałam się, ubrałam i nie mogę się zmobilizować do wyjścia :(
Ach.. u nas odwrotnie. Ja proponuję mężowi wypad na plażę, bo sprawdzam widok z kamer w internecie, że ludzi dużo, pogoda piękna i aż żal w domu na tyłku siedzieć, a ten mi marudzi, że ledwo chodzę, a jeszcze mi się na wycieczki zbiera... Ma chłop trochę racji, bo jestem czołgiem ostatnio, ale bardziej od bolących kości przeraża mnie siedzenie w domu, gdy za oknem słońce świeci i mamy we dwoje wolny dzień. Chętnie bym poszła do lasku, który mamy praktycznie pod domem, ale trzeba pokonać długą drogę w dół... a później tę samą z powrotem. Takie stromizny to nie dla mnie zdecydowanie teraz.

Do góry