reklama
GratulujęDziewczyny Apolonia urodzila się o 6.50 dzisiaj. Od 21 do 6.50 skurcze co 2 minuty. Chyba umarłam... Masakra. Mała zdrowa 2750 i 53cm [emoji123][emoji123][emoji123]
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
A propo pensji z ZUS. Ile czekaliście ? Mi już ZUS powinien płacić a chyba szybciej dostanę macierzyński. Na ZUSie jestem od półtora miesiąca i cisza
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
creativo
Fanka BB :)
A ja zaluje, ze kupilam bo na szkole rodzenia co chwile dostajemy jakies smoczki kosmetyki itd ...Dzis wybieram sie na zakupy wyprawkowe. Jak czytam o rodzajach smoczkow, to mam wrazenie, ze teoria wzglednosci einsteina to pikus.... Help
Kupilam z Lovi ten najmniejszy z mozliwych ale dam dopiero jak mala bedzie juz dobrze piers ssac i bede testowac bo mam teraz w domu smoczki z 4 roznych firm ciekawe czy w ogole bedzie smoczek chciala
Podobno fajne ma avent ... Ja bym kupila na twoim miejscu jeden na probe
creativo
Moj za wizyte bierze 150zlGin za wizytę kasuje 100zl, prenatalne 150zl, ktg 30zl.
Zawsze jest badanie dowcipne oraz USG.
Dużo czasu poświęca nawet na ploty, przez to czasem w kolejce aż 40 min się czeka.
Kciuki za Twojego okulistę, ja też była i mogę spokojnie rodzić sn przy mojej wadzie wzroku.
Opisz później co i jak.
A kasa z ZUS rzeczywiście topnieje strasznie
Prenatalne 250zl
Polowkowe tak samo
Ale ja tylko prenatalne i polowkowe robilam u niego prywatnie a tak to wszystko na nfz
majka23x
Chce kupic jeden, ale nie mam pojecia jaki [emoji23]A ja zaluje, ze kupilam bo na szkole rodzenia co chwile dostajemy jakies smoczki kosmetyki itd ...
Kupilam z Lovi ten najmniejszy z mozliwych ale dam dopiero jak mala bedzie juz dobrze piers ssac i bede testowac bo mam teraz w domu smoczki z 4 roznych firm ciekawe czy w ogole bedzie smoczek chciala
Podobno fajne ma avent ... Ja bym kupila na twoim miejscu jeden na probe
Antiope
No trochę i mam takie uczucie niedosikania. Ale sok z żurawiny już piję, więc miejmy nadzieję, że powstrzymam dziadostwo.piecze Cie jak sikasz czy co?
Ja nie zamierzałam kupować żadnego, ale mój D kupił jeden i moja mama 2. Tym sposobem mam już 3; jak dla mnie o 3 za dużoChce kupic jeden, ale nie mam pojecia jaki [emoji23]
mamaNadii2
Ja mam z tomy tippe smoczek.Przy Nadii mega sie bronilam zeby go nie uzywac ale musialam podac jak byla naswietlana w szpitalu bo w ogole w lampach nie chciala byc i sie wiercila.Potem 2 tyg nie dawalam smoczka a jak ja karmilam piersia prawie 24 h wisiala mi na piersi to polozna kazala sprobowac ze smoczkiem , zadzialo i normalnie karmilam piersia nie zaburzylo nic
elifit
Moderatorka
Gratulacje[emoji175] [emoji176] [emoji178] [emoji8]Dziewczyny Apolonia urodzila się o 6.50 dzisiaj. Od 21 do 6.50 skurcze co 2 minuty. Chyba umarłam... Masakra. Mała zdrowa 2750 i 53cm [emoji123][emoji123][emoji123]
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Hej
Nie powiem do której spałam..
Zdrowia chorym
Ja te ciążę na nfz ale na poród wydam na doule.
ja dzis odbiore wyniki moczu i modle sie by bylo wszystko ok....No trochę i mam takie uczucie niedosikania. Ale sok z żurawiny już piję, więc miejmy nadzieję, że powstrzymam dziadostwo.
Ja nie zamierzałam kupować żadnego, ale mój D kupił jeden i moja mama 2. Tym sposobem mam już 3; jak dla mnie o 3 za dużo
reklama
Jadwiga orłowska
No właśnie coś się Iza nie odzywa.@xXxIzuLQaxXx a jak tam u Ciebie? Trzymasz sie jeszcze w 2-paku???
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom