reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny Apolonia urodzila się o 6.50 dzisiaj. Od 21 do 6.50 skurcze co 2 minuty. Chyba umarłam... Masakra. Mała zdrowa 2750 i 53cm [emoji123][emoji123][emoji123]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Gratuluję

A propo pensji z ZUS. Ile czekaliście ? Mi już ZUS powinien płacić a chyba szybciej dostanę macierzyński. Na ZUSie jestem od półtora miesiąca i cisza :(
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzis wybieram sie na zakupy wyprawkowe. Jak czytam o rodzajach smoczkow, to mam wrazenie, ze teoria wzglednosci einsteina to pikus.... Help :)
A ja zaluje, ze kupilam bo na szkole rodzenia co chwile dostajemy jakies smoczki kosmetyki itd ...

Kupilam z Lovi ten najmniejszy z mozliwych ale dam dopiero jak mala bedzie juz dobrze piers ssac i bede testowac bo mam teraz w domu smoczki z 4 roznych firm ;) ciekawe czy w ogole bedzie smoczek chciala
Podobno fajne ma avent ... Ja bym kupila na twoim miejscu jeden na probe

thgfflw1k3inkyc3.png

Gin za wizytę kasuje 100zl, prenatalne 150zl, ktg 30zl.
Zawsze jest badanie dowcipne oraz USG.
Dużo czasu poświęca nawet na ploty, przez to czasem w kolejce aż 40 min się czeka.
Kciuki za Twojego okulistę, ja też była i mogę spokojnie rodzić sn przy mojej wadzie wzroku.
Opisz później co i jak.
A kasa z ZUS rzeczywiście topnieje strasznie :(
Moj za wizyte bierze 150zl
Prenatalne 250zl
Polowkowe tak samo

Ale ja tylko prenatalne i polowkowe robilam u niego prywatnie a tak to wszystko na nfz ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

A ja zaluje, ze kupilam bo na szkole rodzenia co chwile dostajemy jakies smoczki kosmetyki itd ...

Kupilam z Lovi ten najmniejszy z mozliwych ale dam dopiero jak mala bedzie juz dobrze piers ssac i bede testowac bo mam teraz w domu smoczki z 4 roznych firm ;) ciekawe czy w ogole bedzie smoczek chciala
Podobno fajne ma avent ... Ja bym kupila na twoim miejscu jeden na probe

thgfflw1k3inkyc3.png
Chce kupic jeden, ale nie mam pojecia jaki [emoji23]

piecze Cie jak sikasz czy co?
No trochę i mam takie uczucie niedosikania. Ale sok z żurawiny już piję, więc miejmy nadzieję, że powstrzymam dziadostwo.

Chce kupic jeden, ale nie mam pojecia jaki [emoji23]
Ja nie zamierzałam kupować żadnego, ale mój D kupił jeden i moja mama 2. Tym sposobem mam już 3; jak dla mnie o 3 za dużo :-p

Ja mam z tomy tippe smoczek.Przy Nadii mega sie bronilam zeby go nie uzywac ale musialam podac jak byla naswietlana w szpitalu bo w ogole w lampach nie chciala byc i sie wiercila.Potem 2 tyg nie dawalam smoczka a jak ja karmilam piersia prawie 24 h wisiala mi na piersi to polozna kazala sprobowac ze smoczkiem , zadzialo i normalnie karmilam piersia nie zaburzylo nic

Dziewczyny Apolonia urodzila się o 6.50 dzisiaj. Od 21 do 6.50 skurcze co 2 minuty. Chyba umarłam... Masakra. Mała zdrowa 2750 i 53cm [emoji123][emoji123][emoji123]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Gratulacje[emoji175] [emoji176] [emoji178] [emoji8]

Hej
Nie powiem do której spałam..

Zdrowia chorym

Ja te ciążę na nfz ale na poród wydam na doule.

No trochę i mam takie uczucie niedosikania. Ale sok z żurawiny już piję, więc miejmy nadzieję, że powstrzymam dziadostwo.

Ja nie zamierzałam kupować żadnego, ale mój D kupił jeden i moja mama 2. Tym sposobem mam już 3; jak dla mnie o 3 za dużo :-p
ja dzis odbiore wyniki moczu i modle sie by bylo wszystko ok....

reklama
Do góry