reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
E tam!!! Ja jestem od poczatku ciazy na zwolnieniu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]a Robic mi sie nawet z nudow nie chce.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Podzielam :) torba czeka na spakowanie... ostatnie pranie czeka na wstawienie... a ja siedzę w szlafroku i oglądam Przyjaciol :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gin za wizytę kasuje 100zl, prenatalne 150zl, ktg 30zl.
Zawsze jest badanie dowcipne oraz USG.
Dużo czasu poświęca nawet na ploty, przez to czasem w kolejce aż 40 min się czeka.
Kciuki za Twojego okulistę, ja też była i mogę spokojnie rodzić sn przy mojej wadzie wzroku.
Opisz później co i jak.
A kasa z ZUS rzeczywiście topnieje strasznie :(
my jak liczymy te wizyty u gina, lab, leki, paliwo do lekarza to sie zbiera zarabista sumka...u mojej tez starsznie dlugo sie czeka w kolejce, bo moja ginka ma ogrom pacjentek

Hehe no to nie fajnie, powiem Ci, ze na poczatku ciazy tez mialam 3 infekcje w moczu, na szczescie potem odpuscily, moze dzieki suplementacji i rutinoscorbinowi, mam nadzieje, ze do porodu juz nic sie nie przyplacze :) tez biore magnez 3x2, na nastepnej wizycie mamy rozmawiac o odstawieniu, tylko boje sie skurczy lydek po tym. W przyszlym tygodniu odstawiam luteine, gin powiedzial, ze obu na raz odstawic nie wolno, wiec z magnezem czekamy.. :) co do zusu, bardzo ciekawa jestem, kiedy ja dostane pieniadze, to bedzie moja pierwsza wyplata z zusu, wiec cholera ich wie... Tylko pisemko na razie przyslali, ze od daty zwolnienia wszystkie srodki beda trafialy na moje konto :)
ja od poczatku ciazy walcze z bakteriami, infekcjami i co mi sie poprawi choc na chwile to wraca, nie zlicze ile lekow bralam....

reklama
Do góry