reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jeśli dziewczyny rozważacie smoczek a nie wiecie jaki to ja aventa zwykłego dostałam w wyprawce przy wypisie ze szpitala, to było 2.5 roku temu ale niewykluczone że nadal jakieś takie rzeczy będą. Więc można poczekać a potem dopiero kupić jeśli sie ten nie sprawdzi.

@kleo93 równiez gratuluję, super, że malutka zdrowa:)

reklama
Dostalam pieniadze z zusu :) zwolnienie konczylo mi sie 14.11, wiec pieniadze do tego dnia dostalam. Nastepne zwolnienie mam od 15.11 do 30.12, mam nadzieje ze nie dostane kasy za poltora miesiaca, tylko jakos to rozbija
u mnie licza za trzy tygodnie i wysylaja, bo ja mam zwolnienie co trzy tygodnie :) nie wiem jak to u Cb rozloza

Creativo mój maz też nie był przekonany co do wyjscia do kina tzn chcial bardzo obejrzec film Ale termin mu się nie Podobal Ale powiedzialam że ja też chcę zobaczyc ten film a dla mnie to jest ostatni termin na wyjscie. No i nie Mial nic do gadania :) powiem wam ze w tym kinie czulam jakiś taki niepokoj ze moge zaczac rodzic a ja torby nie mam :) ale człowiek glupi bo to kino jest gora 5 km od domu i od szpitala. Film godny polecenia więc namawiam meza :) jak wróciliśmy do domu to mój mąż powiedzial no i ostatni raz wyszlismy gdzieś tylko we dwoje :)

Byłam dzisiaj u fryzjera, 10 cm włosy krotsze a człowiek od razu lepiej się czuje :) jak to kobiecie niewiele potrzeba do szczęścia :)
Od wczoraj jestem u swoich rodzicow, mąż ma podwojne zmiany więc nie chce mi się siedziec samej caly dzien tzn z tesciami :) mama mi tu dogadza kulinarnie, właśnie czekam na rybkę po grecku. Mmmm raj na ziemi :)

Ja dałam smoka w szpitalu bo położne wkurzaky się że mój w nocy krzyczał. Zrobiły mu smoczek z lateksowej niebieskiej rękawiczki! Ale się wkurzyla, dziecko mogli się udusić!!! Ale one na mnie z japą że mój syn wszystkie bobasy budzi. Mąż wrócił z delegacji i podaliśmy smoczka.

Teraz mam kupione 3, z lovi, z avent i jeden w prezencie dostałam chyba firma mommy czy coś.
Podam w ostateczności.
Nakładki silikonowe też kupiłam, ale wierzę głęboko, że z lewej piersi uda mi się karmić bez nakładki :)
Nadzieja jest, zobaczymy jak to z praktyką.

Mam newsa!!!!!!

Słuchajcie, jakiś czas temu moja położna rozmawiała z moimi rodzicami dość poważnie na temat mojego stanu zdrowia, że potrzebuje spokoju i muszę sił dużo nabrać. Coś im tam jeszcze powiedziała, że zmienili się nie do poznania!!!!
Mama dzisiaj już 3 dzień u mnie, gotowała mi, posprzatalam, synkiem się zajęła.
Przyjechał tata i powiedział, że Kacpra zabierają bym sobie wypoczela, wyspała się w spokoju, nie dźwigala

Kopara opadła mi do kolan
Ja nie chciałam do nich jechać więc jestem u siebie. Kurcze.... Co oni tacy troskliwi????

Teraz sobie leżę, wezmę prysznic.
Chyba takiego spokoju do soboty mi trzeba, wyciszenia się... Będę tęsknić za synkiem, ale pora nabrać sił.
Obym tylko nie sprzątała bo już mnie korci by wszystko posprzątać na tip top.

Dziewczyny Apolonia urodzila się o 6.50 dzisiaj. Od 21 do 6.50 skurcze co 2 minuty. Chyba umarłam... Masakra. Mała zdrowa 2750 i 53cm [emoji123][emoji123][emoji123]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

No i znowu chwilę mnie nie było i kolejny maluszek na świecie. GRATULACJE! Cudne wieści!

Co do smoka - dostałam jeden taki mega malutki na szkole rodzenia z lovi. Zobaczymy czy będzie potrzebny. Jeśli tak, to po prostu dokupię. Ale wolałabym bez...

Coś mój Maluch strasznie leniiiwyyyy dzisiaj. Prawie jak ja.

reklama
Byłam dzisiaj u fryzjera, 10 cm włosy krotsze a człowiek od razu lepiej się czuje :) jak to kobiecie niewiele potrzeba do szczęścia :)
Od wczoraj jestem u swoich rodzicow, mąż ma podwojne zmiany więc nie chce mi się siedziec samej caly dzien tzn z tesciami :) mama mi tu dogadza kulinarnie, właśnie czekam na rybkę po grecku. Mmmm raj na ziemi :)
mmmm rybka po grecku, ale bym zjadla :)

Do góry