@Luxuorius kiedy wyniki moczu? Przeoczyłam? Ciekawa jestem jak leukoc...
reklama
ja tez w pizamie rob na raty to moze zrobisz te pierozkiU mnie gotuja sie ziemniaki na farsz do pierogow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wstalam rano i naobieralam ze niby rano porobie bo wena bedzie [emoji23][emoji23]
I leze w pizamie dalej !
Plan byl zacny [emoji23][emoji23] pierogi ruskie.
Ciekawe czy bedziemy dzisiaj je jesc [emoji41]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
dzis odbiore...wczoraj w tym deszczu nie mielismy sily naginac na drugi koniec miasta do lab@Luxuorius kiedy wyniki moczu? Przeoczyłam? Ciekawa jestem jak leukoc...
piecze Cie jak sikasz czy co?Dzień dobry dziewczynki
Kurczaki całą ciążę miałam bez infekcji, a teraz czuję, że mi sie coś przyplątało w układzie moczowym. Idę zaraz kupić jakiś sok z żurawiny. Jutro robię badania, a w poniedziałek wizyta. Mam nadzieję, że do tego czasu nie urodzę i że objawy przejdą.
No kurcze, żebyś wiedziała, że to prawie jak u Tarantino wyglądało...
Jeszcze raz gratulacje!!!
Trzymam kciuki za wizytę.
majka23x
Fanka BB :)
Hehe no to nie fajnie, powiem Ci, ze na poczatku ciazy tez mialam 3 infekcje w moczu, na szczescie potem odpuscily, moze dzieki suplementacji i rutinoscorbinowi, mam nadzieje, ze do porodu juz nic sie nie przyplacze tez biore magnez 3x2, na nastepnej wizycie mamy rozmawiac o odstawieniu, tylko boje sie skurczy lydek po tym. W przyszlym tygodniu odstawiam luteine, gin powiedzial, ze obu na raz odstawic nie wolno, wiec z magnezem czekamy.. co do zusu, bardzo ciekawa jestem, kiedy ja dostane pieniadze, to bedzie moja pierwsza wyplata z zusu, wiec cholera ich wie... Tylko pisemko na razie przyslali, ze od daty zwolnienia wszystkie srodki beda trafialy na moje kontou mnie przez te infekcje jest zakaz seksu i ginka gada, ze nie po to magnez biore zeby hamowac ewentualne skurcze by jakies tam orgazmy miec hehe
majka23x
Przyslij pare plisU mnie gotuja sie ziemniaki na farsz do pierogow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wstalam rano i naobieralam ze niby rano porobie bo wena bedzie [emoji23][emoji23]
I leze w pizamie dalej !
Plan byl zacny [emoji23][emoji23] pierogi ruskie.
Ciekawe czy bedziemy dzisiaj je jesc [emoji41]
Daj znać, ok?dzis odbiore...wczoraj w tym deszczu nie mielismy sily naginac na drugi koniec miasta do lab
Pewnie pewnie [emoji23]Przyslij pare plis
O ile dzisiaj je zrobie .
Narazie mam ziemniaki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Lola Lolitta
Gin za wizytę kasuje 100zl, prenatalne 150zl, ktg 30zl.ja mam dostac 25 kase niby bo sie pytalam czy jesli 27 jest w niedziele to jest wczesniej, uslyszalam, ze tak, no ciekawe....ta kasa sie rozplywa w moment, dzis na gina i okuliste pojdzie 250 zl, toz to zdzierstwo, ktg stwierdzilam, ze dzis odmowie....
ile u Cb gin kasuje?
Zawsze jest badanie dowcipne oraz USG.
Dużo czasu poświęca nawet na ploty, przez to czasem w kolejce aż 40 min się czeka.
Kciuki za Twojego okulistę, ja też była i mogę spokojnie rodzić sn przy mojej wadzie wzroku.
Opisz później co i jak.
A kasa z ZUS rzeczywiście topnieje strasznie