Na czuja [emoji6] plus kontrola lusterkowa [emoji14]O z tą umową- refundacją dobrze wiedzieć [emoji106]
Pytanie.. dajecie jeszcze radę same się tam ogolić?
reklama
elifit
Moderatorka
Wszędzie w okolicy pępka. Co najlepsze jak stoję to czuję takie rozpychanie a jak się położę to już szaleństwo.u mie teraz nad pepkiem pan sie rozpycha
elifit
Moderatorka
Ja też.Martwię się trochę Kinga i Maksem, ciągle zerkam na FB i sprawdzam wieści mam nadzieję, że sytuacja u nich opanowana i wszystko już dobrze !
Aneta tulam :*
majka23x
Fanka BB :)
Przytulam. Ja mialam rano dolka, ale zniknal na szczescie. Mam nadzieje, ze szybko sie pogodzicie!!!! Razem razniejMoja ostatnio spokojniejsza. Jak sie rusza to czuje jak napiera główką na spojenie i kolanka przy pepku.
Ktoras ostatnio pisała ze ma problem z samokatrola i nerwami? Mi tak dzis wyszło. Jestem poklocona z mezem. Caly ten stres z tego tygodnia mi zszedł i tak wyszlo. Do tego moj mały nie chce jeść prawie ze w ogóle caly dzien chodzi i płacze bo go uszka bolą wiec ja wymiekam. Nie mam juz sily. Jeszcze swedzi mnie znowu wszystko to juz w ogole. Nie wiem co ze soba zrobic normalnie
Dziewczyny ktora z Was czuje czkawke na samym dole? Tak jak by prawie ze w pochwie? Ja tak ostatnio miewam. Nawet teraz jak pisze. Dziwne. Jakby mala odbijala mi sie od odbytu i w pochwie. Dziwne...
Kto jeszcze ma doła dzis?
majka23x
Ja chyba nie umiem tego pierdzielonego masazu robic grr tez mi cos nie wychodzi, w dodatku zapominam ciagle o keglu.Aneta ja też tam czuje czkawke jakby pipka mi tak czkala
Mój Franio dzisiaj się szaleni najadl, kręci się i kreci, siedziec przez to nie moge bo jak tylko usiąde to bec w zebra. Strasznie mi rozpycha prawy bok, smieje się do meza że tak mi ten bok rozciagnie że będę miala flaka na brzuchu Ale po boku
Próbowałam dzisiaj zrobic ten masaż krocza Ale jakos nie potrafie, coś mi nie wychodzi :/
majka23x
Tak, wspomagam sie lusterkiem tak to ledwo co widze, odchylam tez troche brzuchO z tą umową- refundacją dobrze wiedzieć [emoji106]
Grun
No niestety nie...O z tą umową- refundacją dobrze wiedzieć [emoji106]
Tzn walczę razem z lusterkiem ale sił brak.
A jak w 13tc byłam w szpitalu i widziałam kedziorki brykajace przy majtasach wiekszych brzuchow ciazowych to niewyobrażalnym byl wtedy ten stan a.... chyba mnie dopadnie.
reklama
mamaNadii2
Haha a mnie moj goli....
Dziewczyny ale mnie boli dzis krzyz normalnie nie wiem czy to krzyz czy nerki bo promieniuje mi na lewa strone.
Dziewczyny ale mnie boli dzis krzyz normalnie nie wiem czy to krzyz czy nerki bo promieniuje mi na lewa strone.