reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Moja ostatnio spokojniejsza. Jak sie rusza to czuje jak napiera główką na spojenie i kolanka przy pepku.

Ktoras ostatnio pisała ze ma problem z samokatrola i nerwami? Mi tak dzis wyszło. Jestem poklocona z mezem. Caly ten stres z tego tygodnia mi zszedł i tak wyszlo. Do tego moj mały nie chce jeść prawie ze w ogóle caly dzien chodzi i płacze bo go uszka bolą wiec ja wymiekam. Nie mam juz sily. Jeszcze swedzi mnie znowu wszystko to juz w ogole. Nie wiem co ze soba zrobic normalnie :(

Dziewczyny ktora z Was czuje czkawke na samym dole? Tak jak by prawie ze w pochwie? Ja tak ostatnio miewam. Nawet teraz jak pisze. Dziwne. Jakby mala odbijala mi sie od odbytu i w pochwie. Dziwne...

Kto jeszcze ma doła dzis?

Przytulam. Ja mialam rano dolka, ale zniknal na szczescie. Mam nadzieje, ze szybko sie pogodzicie!!!! Razem razniej :)

Aneta ja też tam czuje czkawke jakby pipka mi tak czkala :)

Mój Franio dzisiaj się szaleni najadl, kręci się i kreci, siedziec przez to nie moge bo jak tylko usiąde to bec w zebra. Strasznie mi rozpycha prawy bok, smieje się do meza że tak mi ten bok rozciagnie że będę miala flaka na brzuchu Ale po boku :)

Próbowałam dzisiaj zrobic ten masaż krocza Ale jakos nie potrafie, coś mi nie wychodzi :/
Ja chyba nie umiem tego pierdzielonego masazu robic grr tez mi cos nie wychodzi, w dodatku zapominam ciagle o keglu.

O z tą umową- refundacją dobrze wiedzieć [emoji106]

Pytanie.. dajecie jeszcze radę same się tam ogolić?
No niestety nie...
Tzn walczę razem z lusterkiem ale sił brak.
A jak w 13tc byłam w szpitalu i widziałam kedziorki brykajace przy majtasach wiekszych brzuchow ciazowych to niewyobrażalnym byl wtedy ten stan a.... chyba mnie dopadnie.

Eli ja jeszcze daje rade ale ostatnio jak mnie tak dol bolal i nie moglam zbytnio operowac nogami to miałam 3 rany kute 4 szarpane he he krew się lala :)

reklama
Do góry