reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Właśnie doczytałam w necie, że jeżeli lekarz praktykujący prywatnie podpisze umowę z NFZ to może wypisywać recepty refundowane, ale nie jest to obowiązkowe, więc pewnie moj takiej umowy nie podpisywał :/ no nic, ide w pon do lekarza rodzinnego, moze przepisze mi te receptę...
Ja bym mimo wszystko porozmawiala z lekarzem, przeciez mozesz nawet do niego zadzwonic i zapytac :) jesli nie, idz do rodzinnego 6 zl, a 50 pare o ile dobrze pamietam to spora roznica

reklama
Moja ostatnio spokojniejsza. Jak sie rusza to czuje jak napiera główką na spojenie i kolanka przy pepku.

Ktoras ostatnio pisała ze ma problem z samokatrola i nerwami? Mi tak dzis wyszło. Jestem poklocona z mezem. Caly ten stres z tego tygodnia mi zszedł i tak wyszlo. Do tego moj mały nie chce jeść prawie ze w ogóle caly dzien chodzi i płacze bo go uszka bolą wiec ja wymiekam. Nie mam juz sily. Jeszcze swedzi mnie znowu wszystko to juz w ogole. Nie wiem co ze soba zrobic normalnie :(

Dziewczyny ktora z Was czuje czkawke na samym dole? Tak jak by prawie ze w pochwie? Ja tak ostatnio miewam. Nawet teraz jak pisze. Dziwne. Jakby mala odbijala mi sie od odbytu i w pochwie. Dziwne...

Kto jeszcze ma doła dzis?

Właśnie doczytałam w necie, że jeżeli lekarz praktykujący prywatnie podpisze umowę z NFZ to może wypisywać recepty refundowane, ale nie jest to obowiązkowe, więc pewnie moj takiej umowy nie podpisywał :/ no nic, ide w pon do lekarza rodzinnego, moze przepisze mi te receptę...
idz idz, zaoszczedzisz i to duzo :)

Aneta ja też tam czuje czkawke jakby pipka mi tak czkala :)

Mój Franio dzisiaj się szaleni najadl, kręci się i kreci, siedziec przez to nie moge bo jak tylko usiąde to bec w zebra. Strasznie mi rozpycha prawy bok, smieje się do meza że tak mi ten bok rozciagnie że będę miala flaka na brzuchu Ale po boku :)

Próbowałam dzisiaj zrobic ten masaż krocza Ale jakos nie potrafie, coś mi nie wychodzi :/

U mnie ruchy z reguły od pępka w dół, chyba jeszcze nie dostałam ani razu po żebrach - oczywiście nie narzekam, bo słyszałam, że nie ma czego zazdrościć ;)

Aneta u mnie też ta czkawka zawsze mocno w dole...
Miałaś ciężki tydzień, bardzo dużo było na Twoich barkach stąd nie dziwię się, ze w końcu dalas upust emocjom. Jestes bardzo silna i mam nadzieję, ze im bliżej tym będzie tylko lepiej...

reklama
Do góry