U mnie to służy do zabezpieczenia stelaża po złożeniu (jakoś się zaczepia, żeby się sam nie rozłożył [emoji4])Dziewczyny a powiedzcie mi proszę do czego służy ten element,na którym powiesilam odblaskowe go misia? Bo pewnie nie do tego do czego go użyłam[emoji6][emoji6][emoji6] Zobacz załącznik 782303
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
majka23x
Fanka BB :)
Czy tylko w moim super szpitalu nie ma tego guziczka? [emoji23]Ja kiedyś z tym guziczkiem właśnie podczas ktg zgłupiałam do reszty - Mała akurat czkać zaczęła, a ja nie wiedziałam czy za każdym jej podskokiem mam klikać czy liczyć tylko tradycyjne ruchy Jako, że była chyba 5 nad ranem, nie chciałam krzyczeć w stronę korytarza z zapytaniem jak mam tę czkawkę liczyć, więc leżałam tak sobie nieruchomo w tym szpitalu i co chwila naciskałam, bo przecież ruch to ruch, a czuję, że Zośka kica
Czarownica3006
Oooo dzięki, ja obstawiałam,że do przyczepiania smoczka żeby z wózka nie wypadł haha [emoji1]U mnie to służy do zabezpieczenia stelaża po złożeniu (jakoś się zaczepia, żeby się sam nie rozłożył [emoji4])
anio0
Ja w swojej ciążowej karierze dostałam guziczek tylko raz, więc może akurat na Ciebie nie trafiłoCzy tylko w moim super szpitalu nie ma tego guziczka? [emoji23]
Hehe kurcze wyobraźnia bez granic, mógłabys zostać doradca jak wiele zastosowań mogą mieć poszczególne części wózka [emoji16]Oooo dzięki, ja obstawiałam,że do przyczepiania smoczka żeby z wózka nie wypadł haha [emoji1]
zabezpieczenia stelaza jak zlozysz, moja barletta tez to maDziewczyny a powiedzcie mi proszę do czego służy ten element,na którym powiesilam odblaskowe go misia? Bo pewnie nie do tego do czego go użyłam[emoji6][emoji6][emoji6] Zobacz załącznik 782303
Antiope
Ja kupuję witaminy do końca ciąży, a po porodzie będę zażywać dopóki się nie skończą.No wlasnie tez sie zastanawiam jak z witaminami, ja biore omegamed i mam jeszcze tak na trzy tygodnie a co dalej
To jak ja urodziłam małego, to mój miał już wprawę po starszej córce, więc jakoś bardziej ufałam jemu w tej materii niż sobieU nas też zawsze mąż kąpał. Na początku wiadomo niezdarnie ostrożnie ale to był jego rytuał a ja na to chętnie przystałam. Przy Zuzi też kąpał już razem z pomocnikiem synkiem a teraz jeszcze Zuza będzie kąpać dopóki im się nie znudzi ofkors
Mój młody czka, nieraz kilka razy dziennie. Ale ja nie liczę dokładnie ile razy. Nie lubię tego, ale olewam. Pamiętam, że starszy synek jak się urodził, to często miał czkawkę i wtedy się stresowałam czy to mu nie przeszkadza.A jak u Was z czkawka u malenstw ? U mnie ostatnio nawet do 3 dziennie dochodzi, już się denerwuje, ze to może za często... ? :|
2340 dni [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Po złożeniu zahaczasz, żeby się wózek sam nie rozłożył.Dziewczyny a powiedzcie mi proszę do czego służy ten element,na którym powiesilam odblaskowe go misia? Bo pewnie nie do tego do czego go użyłam[emoji6][emoji6][emoji6] Zobacz załącznik 782303
mojeboje
Czy tylko ja mam dzis dola, lenia i chec nie wychodzenia z lozka? [emoji20]
Nie, my wszyscy dzisiaj od rana tak mamy, a męża dodatkowo boli głowa. Małej wyrodna matka nawłączała bajek, nie była na żadnym spacerze a wszystko przez taką ponurą pogodę na dworze. Ciemno i cały dzień włączone światło. Teraz trochę się rozbudziłyśmy i wyżywamy się artystycznie ale żebro mnie boli więc długo nie wtrzymam.
reklama
Ejj dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, bo dostałam od swojego lekarza (prywatnie) receptę na luteine i niestety jak on przepisuje to 100℅, myślicie, że jak pójdę do zwykłego lekarza rodzinnego na nfz to mi przepisze te receptę na refundację ? (Bo np ost na izbie przyjęć w szpitalu lekarz wypisal mi receptę z refundacja, a różnica jest spora albo 6zl albo 50cos :/ )