reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux jak to możliwe, że Tobie zostało 47 dni a mi 44 a kolejne tc zaczynasz zawsze dwa dni przede mną ? [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] to na kiedy w końcu masz termin? Ja na 26.12 ale cc będzie 20.12... czyli 39 dni!!!!! [emoji44][emoji44][emoji44]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ja wpisalam termin w aplikacji z usg na 30 grudnia, ale maly sie niby wyrownal na 24 grudnia :) i apka wylicza mi wedlug 30 grudnia

Mnie dzisiaj Franio obudzil czkawka. Podobno to dobrze ze ma czkawke bo cwiczy wtedy jakieś mięśnie czy cos. No nie wiem w każdym bądź razie to dobrze.

Wczoraj na tym ktg tak mi się smiac chcialo bo pani dala mi taki guziczek i mialam naciskac go jak się Franio ruszy a on jak na zlosc wcześniej sie wyszalal i koniec. pani wyszla a maz tak się zestresowal chodzil w kółko i powtarzal pewnie spi dlatego się nie rusza tak? Podchodzil do brzucha zacZepial go mowil synku poruszaj się bo pani chce cię tu zbadac. Miales wspolpracowac przecież rozmawialismy o tym :) Ale z taka panika to bylo ze ja nie moglam że smiechu wytrzymac. Coś go jednak rusza :) a później wsiadl do samochodu i tak ogladal ten zapis ktg mowi no synek pani powiedziala ze jestes zdrowy
Ja kiedyś z tym guziczkiem właśnie podczas ktg zgłupiałam do reszty - Mała akurat czkać zaczęła, a ja nie wiedziałam czy za każdym jej podskokiem mam klikać czy liczyć tylko tradycyjne ruchy ;) Jako, że była chyba 5 nad ranem, nie chciałam krzyczeć w stronę korytarza z zapytaniem jak mam tę czkawkę liczyć, więc leżałam tak sobie nieruchomo w tym szpitalu i co chwila naciskałam, bo przecież ruch to ruch, a czuję, że Zośka kica :)

a to moja akurat czkwake miala
polozna mowi naciska pani jak dziecko sie poruszy no to jak ona sie z czkawka ruszyla to co chwile naciskalam po minucie przychodzi polozna i mowi na czkawce pani nie naciska a ja do niej no tego Pani nie mówiła ruch to ruch :p
Hahaha, to samo opisałam przed chwilą :D to jest kłopotliwe :)

U nas pogoda się poprawiła - niebo błękitne, słoneczko przygrzewa... niby tylko 2 stopnie na zewnątrz, ale udało mi się mojego namówić na ten festiwal gęsiny :D Pochodziliśmy sobie po muzeum na świeżym powietrzu, które znajduje się gdzieś na wsi, wsunęłam pierogi z gęsiną, chleb ze smalcem gęsim i jeszcze zakupiliśmy sobie na wieczór pasztet :) Mała zadowolona, bo się leniwie przeciąga, a ja jestem dumna z siebie, że taki spacer długi zaliczyłam :)

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi proszę do czego służy ten element,na którym powiesilam odblaskowe go misia? Bo pewnie nie do tego do czego go użyłam[emoji6][emoji6][emoji6]
20161111_142850.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161111_142850.jpeg
    20161111_142850.jpeg
    42,3 KB · Wyświetleń: 348
Do góry