Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
ja chce biegać, ale mi maź z łóżka zabronił wychodzić. Cały czas coś przynosi do jedzenia, nawet wziął się za porządki.Czy tylko ja mam dzis dola, lenia i chec nie wychodzenia z lozka? [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja chce biegać, ale mi maź z łóżka zabronił wychodzić. Cały czas coś przynosi do jedzenia, nawet wziął się za porządki.Czy tylko ja mam dzis dola, lenia i chec nie wychodzenia z lozka? [emoji20]
A jak u Was z czkawka u malenstw ? U mnie ostatnio nawet do 3 dziennie dochodzi, już się denerwuje, ze to może za często... ? :|
ja wpisalam termin w aplikacji z usg na 30 grudnia, ale maly sie niby wyrownal na 24 grudnia i apka wylicza mi wedlug 30 grudniaLux jak to możliwe, że Tobie zostało 47 dni a mi 44 a kolejne tc zaczynasz zawsze dwa dni przede mną ? [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] to na kiedy w końcu masz termin? Ja na 26.12 ale cc będzie 20.12... czyli 39 dni!!!!! [emoji44][emoji44][emoji44]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanyja chce biegać, ale mi maź z łóżka zabronił wychodzić. Cały czas coś przynosi do jedzenia, nawet wziął się za porządki.
Ahaaa no i wszystko jasne [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] ciekawe,która z nas będzie pierwszaja wpisalam termin w aplikacji z usg na 30 grudnia, ale maly sie niby wyrownal na 24 grudnia i apka wylicza mi wedlug 30 grudnia
pewnie Ty, ja tak jak mowie czuje, ze bede na koncuAhaaa no i wszystko jasne [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] ciekawe,która z nas będzie pierwsza
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kiedyś z tym guziczkiem właśnie podczas ktg zgłupiałam do reszty - Mała akurat czkać zaczęła, a ja nie wiedziałam czy za każdym jej podskokiem mam klikać czy liczyć tylko tradycyjne ruchy Jako, że była chyba 5 nad ranem, nie chciałam krzyczeć w stronę korytarza z zapytaniem jak mam tę czkawkę liczyć, więc leżałam tak sobie nieruchomo w tym szpitalu i co chwila naciskałam, bo przecież ruch to ruch, a czuję, że Zośka kicaMnie dzisiaj Franio obudzil czkawka. Podobno to dobrze ze ma czkawke bo cwiczy wtedy jakieś mięśnie czy cos. No nie wiem w każdym bądź razie to dobrze.
Wczoraj na tym ktg tak mi się smiac chcialo bo pani dala mi taki guziczek i mialam naciskac go jak się Franio ruszy a on jak na zlosc wcześniej sie wyszalal i koniec. pani wyszla a maz tak się zestresowal chodzil w kółko i powtarzal pewnie spi dlatego się nie rusza tak? Podchodzil do brzucha zacZepial go mowil synku poruszaj się bo pani chce cię tu zbadac. Miales wspolpracowac przecież rozmawialismy o tym Ale z taka panika to bylo ze ja nie moglam że smiechu wytrzymac. Coś go jednak rusza a później wsiadl do samochodu i tak ogladal ten zapis ktg mowi no synek pani powiedziala ze jestes zdrowy
Hahaha, to samo opisałam przed chwilą to jest kłopotliwea to moja akurat czkwake miala
polozna mowi naciska pani jak dziecko sie poruszy no to jak ona sie z czkawka ruszyla to co chwile naciskalam po minucie przychodzi polozna i mowi na czkawce pani nie naciska a ja do niej no tego Pani nie mówiła ruch to ruch