reklama
creativo
Fanka BB :)
a to moja akurat czkwake mialaMnie dzisiaj Franio obudzil czkawka. Podobno to dobrze ze ma czkawke bo cwiczy wtedy jakieś mięśnie czy cos. No nie wiem w każdym bądź razie to dobrze.
Wczoraj na tym ktg tak mi się smiac chcialo bo pani dala mi taki guziczek i mialam naciskac go jak się Franio ruszy a on jak na zlosc wcześniej sie wyszalal i koniec. pani wyszla a maz tak się zestresowal chodzil w kółko i powtarzal pewnie spi dlatego się nie rusza tak? Podchodzil do brzucha zacZepial go mowil synku poruszaj się bo pani chce cię tu zbadac. Miales wspolpracowac przecież rozmawialismy o tym Ale z taka panika to bylo ze ja nie moglam że smiechu wytrzymac. Coś go jednak rusza a później wsiadl do samochodu i tak ogladal ten zapis ktg mowi no synek pani powiedziala ze jestes zdrowy
polozna mowi naciska pani jak dziecko sie poruszy no to jak ona sie z czkawka ruszyla to co chwile naciskalam po minucie przychodzi polozna i mowi na czkawce pani nie naciska a ja do niej no tego Pani nie mówiła ruch to ruch
creativo
ja sie jakos uspokoilam ostatnio mam dobry humor dzis ale i tak nigdzie mi sie nie chce wychodzic jeszcze w pizamie siedzeCzy tylko ja mam dzis dola, lenia i chec nie wychodzenia z lozka? [emoji20]
po cichu licze, że luby zaraz wstanie i wyjdzie z psami bo tak ziiiiimno ale watpie bo cos nie wychodzi z sypialni o 4 poszedł spać przestawia się z nocek...
Mi 5 dni. Max 6. :/u mnie wedlug aplikacji moja ciaza zostalo 47 dni ciekawe ile w praktyce zostanie
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
my na wyjezdzie, ale jak bym mogla to bym spala caly dzien dzisCzy tylko ja mam dzis dola, lenia i chec nie wychodzenia z lozka? [emoji20]
juz tak blisko jestes
reklama
Czarownica3006
Lux jak to możliwe, że Tobie zostało 47 dni a mi 44 a kolejne tc zaczynasz zawsze dwa dni przede mną ? [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] to na kiedy w końcu masz termin? Ja na 26.12 ale cc będzie 20.12... czyli 39 dni!!!!! [emoji44][emoji44][emoji44]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: