Iza a często jak wskoczy gloska "r" to pojawia się nawet tam gdzie nie powinno jej byc. Więc jak jej się zdarzy mowic rarka zamiast lalka to też dobrze ach jak mowisz o tym wzruszeniu postepami swoich dzieci to jeszcze bardziej nie mogę doczekac się tego Franusia
reklama
kuzwa jak se przypomne to ło Jezu zawyje do ksiezyca gardlem mi wyjdzieLux ha ha też się usmialam.
o to to, o to chodziMi brakuje seksu. Nie zebym byla napalona i bardzo chciala czy cos, ale brakuje mi tego..no..takiego ciepla, tej bliskosci gdy dwa ciala sa ze sobą splecione, no wiecie o co mi chodzi [emoji23][emoji6]
Ale wiem ze nie moge bo infekcja i ta szyjka i jeszcze trzeba sie wstrzymac. A podejrzewam ze bedzie tak ze sie nie doczekam i seksik bedzie dopiero po połogu
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Grama to może jednak trzeba już przestac jezdzic samochodem....
Hmmm i mówi to kobieta ktora jeździ samochodem non stop i to nawet na budowe 30 km od domu. Ale też sama sobie tlumacze ze musze przestac jezdzic bo nie daj Boże zeby mnie zlapal skurcz czy cokolwiek innego. Ale jakos zawsze mam coś do załatwienia. Co prawda mogłabym kogos poprosic o wyreczenie ale ja jestem taka Zosia samosia poza tym chce byc sprawna i niezależna jak najdluzej
Hmmm i mówi to kobieta ktora jeździ samochodem non stop i to nawet na budowe 30 km od domu. Ale też sama sobie tlumacze ze musze przestac jezdzic bo nie daj Boże zeby mnie zlapal skurcz czy cokolwiek innego. Ale jakos zawsze mam coś do załatwienia. Co prawda mogłabym kogos poprosic o wyreczenie ale ja jestem taka Zosia samosia poza tym chce byc sprawna i niezależna jak najdluzej
dogódź se tam laskaU mnie od jutra sex Czuję się jak dziewica przed debiutem. Hoho! Lampka wina przed by się przydała, ale niestety minisynkowi alkohol nie służy, więc odpada.
reklama