reklama
majka23x
Fanka BB :)
Takie opinie tez slyszalam, ale wlasciwie dlaczego tak jest? Czy chodzi Ci o to, ze jednak nowe zycie, ktore dalismy bardzo nas zbliza i dzieki tej wyjatkowej bliskosci?Majka - sex po porodzie sto razy lepszy przekonasz sie
mamaNadii2
Majka - mysle ze to tez ale chodzi mi o to ze sa czestsze orgazmy w ogole jest to tak bardziej odczuwalne niz przed porodem.Dla mnie naprawde poprawilo sie o az 80 % nie spodziewalam sie tego tak jak wy
majka23x
Mamo Nadii mam nadzieje, ze u mnie bedzie tak samo jak u Ciebie. Twoj partner (wybacz, nie pamietam czy jestes mezatka) tez ma takie zdanie?
Klarolina po co ogladasz takie rzeczy? Mnie tam do ogladania jakos nie ciagnie. Pojde i urodze, tyle kobitek dalo rade, to dlaczego ja mam nie dac?
Klarolina po co ogladasz takie rzeczy? Mnie tam do ogladania jakos nie ciagnie. Pojde i urodze, tyle kobitek dalo rade, to dlaczego ja mam nie dac?
Wracam do domu. Mam sie oszczędzać. Skurcze były ale jest ok. Mam się umówić do fizjoterapelty ciazowego. Pan doktor powiedział że spotykamy się w przyszły wtorek o 18, przyjmują mnie do szpitala i dają sterydy. Mogę rodzic naturalnie drugie dziecko wyjdzie na świat nogami
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
majka23x
Super wiesci!!!Wracam do domu. Mam sie oszczędzać. Skurcze były ale jest ok. Mam się umówić do fizjoterapelty ciazowego. Pan doktor powiedział że spotykamy się w przyszły wtorek o 18, przyjmują mnie do szpitala i dają sterydy. Mogę rodzic naturalnie
Wiem ze nie powinnam juz jezdzic. Nie umiem tak. Ciagle mam cos do zalatwienia. Mam nadzieje ze nic mi sie nie przytrafi ma drodze zwlaszcza ze u nas dzis pierwszy snieg((Grama to może jednak trzeba już przestac jezdzic samochodem....
Hmmm i mówi to kobieta ktora jeździ samochodem non stop i to nawet na budowe 30 km od domu. Ale też sama sobie tlumacze ze musze przestac jezdzic bo nie daj Boże zeby mnie zlapal skurcz czy cokolwiek innego. Ale jakos zawsze mam coś do załatwienia. Co prawda mogłabym kogos poprosic o wyreczenie ale ja jestem taka Zosia samosia poza tym chce byc sprawna i niezależna jak najdluzej
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
aneta_ck
Ksad ciesze sie razem z Toba. Powodzenia
Grama ostroznie za kierownicą co bys sobie albo komus kłopotów nie narobila.
Jestem załamana dziewczyny. Wiem moze naduzywam tego slowa ostatnio ale juz nie moge. Spalam 1.5 h tej nocy. Tak mnie wszystko swedzi ze nie da sie tego wytrzymac. A ten moj ch...y lekarz mowi ze to normalne. Jezu boje sie na prawde że mam cholestaze. Do tego nie mam jak tan dzis isc. Młody ma goraczke 39 stopni. Leci mi przez rece a kaszle tak ze nie da sie wytrzymac. Maz w pracy a lekarz ma tylko do 12 dzis. Nie wiem juz sama co mam robic. Od 8 30 ma otwarte to bede dzwonic tam. Jak na zlosc mala jeszcze jest mało aktywna . no ja piernicze i jak ja mam nie panikowac? Da sie w takiej sytuacji?
Grama ostroznie za kierownicą co bys sobie albo komus kłopotów nie narobila.
Jestem załamana dziewczyny. Wiem moze naduzywam tego slowa ostatnio ale juz nie moge. Spalam 1.5 h tej nocy. Tak mnie wszystko swedzi ze nie da sie tego wytrzymac. A ten moj ch...y lekarz mowi ze to normalne. Jezu boje sie na prawde że mam cholestaze. Do tego nie mam jak tan dzis isc. Młody ma goraczke 39 stopni. Leci mi przez rece a kaszle tak ze nie da sie wytrzymac. Maz w pracy a lekarz ma tylko do 12 dzis. Nie wiem juz sama co mam robic. Od 8 30 ma otwarte to bede dzwonic tam. Jak na zlosc mala jeszcze jest mało aktywna . no ja piernicze i jak ja mam nie panikowac? Da sie w takiej sytuacji?