reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzisiaj na obiado- kolacje jadlam kebaba więc następnym razem jak bede narzekala że dużo przytylam to macie na mnie krzyczec :) głupia ja, jednego dnia pilnuje co jem a drugiego dowale kalorii na caly tydzien.

reklama
Dziewczyny ogladalam dzisiaj jakies zdjecia z porodow kur..... właśnie zdałam sobie sprawę ze to nie boli tylko pewnie napier...
Boję sie ze nie dam rady, u mnie w szpitalu nie ma znieczulenia i co ja wtedy zrobie

Majka - mysle ze to tez ale chodzi mi o to ze sa czestsze orgazmy w ogole jest to tak bardziej odczuwalne niz przed porodem.Dla mnie naprawde poprawilo sie o az 80 % nie spodziewalam sie tego tak jak wy

Mamo Nadii mam nadzieje, ze u mnie bedzie tak samo jak u Ciebie. Twoj partner (wybacz, nie pamietam czy jestes mezatka) tez ma takie zdanie? :)
Klarolina po co ogladasz takie rzeczy? Mnie tam do ogladania jakos nie ciagnie. Pojde i urodze, tyle kobitek dalo rade, to dlaczego ja mam nie dac? :)

Wracam do domu. Mam sie oszczędzać. Skurcze były ale jest ok. Mam się umówić do fizjoterapelty ciazowego. Pan doktor powiedział że spotykamy się w przyszły wtorek o 18, przyjmują mnie do szpitala i dają sterydy. Mogę rodzic naturalnie :) drugie dziecko wyjdzie na świat nogami

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Grama to może jednak trzeba już przestac jezdzic samochodem....
Hmmm i mówi to kobieta ktora jeździ samochodem non stop i to nawet na budowe 30 km od domu. Ale też sama sobie tlumacze ze musze przestac jezdzic bo nie daj Boże zeby mnie zlapal skurcz czy cokolwiek innego. Ale jakos zawsze mam coś do załatwienia. Co prawda mogłabym kogos poprosic o wyreczenie ale ja jestem taka Zosia samosia poza tym chce byc sprawna i niezależna jak najdluzej
Wiem ze nie powinnam juz jezdzic. Nie umiem tak. Ciagle mam cos do zalatwienia. Mam nadzieje ze nic mi sie nie przytrafi ma drodze zwlaszcza ze u nas dzis pierwszy snieg:(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Ksad ciesze sie razem z Toba. Powodzenia:)
Grama ostroznie za kierownicą co bys sobie albo komus kłopotów nie narobila.

Jestem załamana dziewczyny. Wiem moze naduzywam tego slowa ostatnio ale juz nie moge. Spalam 1.5 h tej nocy. Tak mnie wszystko swedzi ze nie da sie tego wytrzymac. A ten moj ch...y lekarz mowi ze to normalne. Jezu boje sie na prawde że mam cholestaze. Do tego nie mam jak tan dzis isc. Młody ma goraczke 39 stopni. Leci mi przez rece a kaszle tak ze nie da sie wytrzymac. Maz w pracy a lekarz ma tylko do 12 dzis. Nie wiem juz sama co mam robic. Od 8 30 ma otwarte to bede dzwonic tam. Jak na zlosc mala jeszcze jest mało aktywna . no ja piernicze i jak ja mam nie panikowac? Da sie w takiej sytuacji?

Do góry