reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja ogolnie jestem strasznym zmarzluchem chodze po domu ubrana jak eskimos i śpię pod grubym kocem i koldra a w ciazy? Sama siebie nie poznaje, wiecznie mi goraco, nie dość że śpię TYLKO pod koldra to jeszcze się odkrywam. Mogłoby mi tak już zostac :)

Ja ogolnie jestem strasznym zmarzluchem chodze po domu ubrana jak eskimos i śpię pod grubym kocem i koldra a w ciazy? Sama siebie nie poznaje, wiecznie mi goraco, nie dość że śpię TYLKO pod koldra to jeszcze się odkrywam. Mogłoby mi tak już zostac :)
u mnie to zalezy, bo mam noce, ze koldry moze nie byc a sa takie, ze musze sie otulic

Grama z tym że ja nic nie odczuwam, lekarz też powiedzial ze taki wynik to najpewniej wynik pobrania moczu. Ze pewnie dostal się sluz i dlatego taki wynik Ale ze nie zaszkodzi pobrac ten urosept. A wizytę mam równo za tydzien, przed sama wizyta zrobie sobie jeszcze raz badanie moczu i zobaczymy

reklama
Boze seks, zapomnialam jak to sie robi...
My ostatnio nie wytrzymalismy i stalo sie, ale dosc delikatnie jak na nas [emoji13] i bez konczenia w srodku. Jakby nie patrzec to szyjka jednak dluga i juz po sterydach, ale powiem wam, ze mimo tego ze mialam jednak troche stresa i z orgazmu nici, to od razu lepiej sie poczulam, dowartosciowana i odprezona :) no i jedyne co moglo podraznic to penetracja, bo nie bylo ani orgazmu, ani nasienia, wiec git :).

Do góry