Czarownica3006
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kuzwa poczuje sie jak cnotka niewydymka jak mi zasadzi
u mnie to zalezy, bo mam noce, ze koldry moze nie byc a sa takie, ze musze sie otulicJa ogolnie jestem strasznym zmarzluchem chodze po domu ubrana jak eskimos i śpię pod grubym kocem i koldra a w ciazy? Sama siebie nie poznaje, wiecznie mi goraco, nie dość że śpię TYLKO pod koldra to jeszcze się odkrywam. Mogłoby mi tak już zostac
Na weselu tancowalam troche, czasem tancuje jak jestem sama w domu, sprzatam i mini dyskoteka [emoji23][emoji23][emoji23]Ej dziewczyny czy ty tańczycie sobie w ciąży? [emoji126] [emoji92]
Hahaha sie usmialam [emoji23]kuzwa poczuje sie jak cnotka niewydymka jak mi zasadzi
My ostatnio nie wytrzymalismy i stalo sie, ale dosc delikatnie jak na nas [emoji13] i bez konczenia w srodku. Jakby nie patrzec to szyjka jednak dluga i juz po sterydach, ale powiem wam, ze mimo tego ze mialam jednak troche stresa i z orgazmu nici, to od razu lepiej sie poczulam, dowartosciowana i odprezona no i jedyne co moglo podraznic to penetracja, bo nie bylo ani orgazmu, ani nasienia, wiec git .Boze seks, zapomnialam jak to sie robi...