reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Smutno mi czytac, ze was bola miednice, spojenia itp, przytulam wszystkie :) ja dzis lenia mam i nic nie poprasowalam, ale zaraz mnie moze wena ogarnie jeszcze przy tv. Dzis drugi dzien masazu za mna, powiem wam, ze o ile masaz na zewnatrz nawet nazwalabym przyjemnym, to ten wewnetrzny grrr... I chyba dobrze robie, bo rozciagam do momentu pieczenia, obym pozniej taka porozciagana nie chodzila [emoji33] ale faktycznie jest tam tak mo miejsca, ze nie wiem jak to dzieciatko sie przecisnie.
A tak w ogole dlaczego nie uprawiacie seksu, te szyjkowe dziewczyny to wiem, a reszta?!?! :)

reklama
Iza to nie takie proste :) super ze samo wskoczylo bez wywoływania. 4 latka to malutko. Studiuje teraz logopedie więc jestem na czasie :)
Dobrze wiedzieć ;) popłakałam sie az ze wzruszenia jak zaczela mowic to "r" w rożnych wyrazach :) Naprawde balam sie ze bedzie mowila pozniej, nie nastawialam sie a tu taka niespodzianka. Olusia miala po porodzie torbiel w glowce i wzmozona echogenicznosc splotu podpajeczynowkowego, do tego potem wyszlo ze ma wodniaki w główce.. no nie moge wymagać cudów, i tak jest dobrze i sobie radzi a tu jeszcze z tym "r" wyskoczyła to naprawde wielka radość :) mąż tez sie wzruszyl [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha sie usmialam [emoji23]

a ja zaczelam sie smiac mowiac a staje ci jeszcze :D

lezy i mowi do mnie: wiesz co to jest ser plesniowy? to taki splesnialy ser :D ja lubie tylko zolty :D pobeczalam sie ze smiechu, bo on to z taka powazna mina powiedzial :D i mam glupawke :D

Smutno mi czytac, ze was bola miednice, spojenia itp, przytulam wszystkie :) ja dzis lenia mam i nic nie poprasowalam, ale zaraz mnie moze wena ogarnie jeszcze przy tv. Dzis drugi dzien masazu za mna, powiem wam, ze o ile masaz na zewnatrz nawet nazwalabym przyjemnym, to ten wewnetrzny grrr... I chyba dobrze robie, bo rozciagam do momentu pieczenia, obym pozniej taka porozciagana nie chodzila [emoji33] ale faktycznie jest tam tak mo miejsca, ze nie wiem jak to dzieciatko sie przecisnie.
A tak w ogole dlaczego nie uprawiacie seksu, te szyjkowe dziewczyny to wiem, a reszta?!?! :)
infekcje ciagle, to jest powod

My ostatnio nie wytrzymalismy i stalo sie, ale dosc delikatnie jak na nas [emoji13] i bez konczenia w srodku. Jakby nie patrzec to szyjka jednak dluga i juz po sterydach, ale powiem wam, ze mimo tego ze mialam jednak troche stresa i z orgazmu nici, to od razu lepiej sie poczulam, dowartosciowana i odprezona :) no i jedyne co moglo podraznic to penetracja, bo nie bylo ani orgazmu, ani nasienia, wiec git :).
by tam moze w 4 miesiacu z dwa razy sie bzyknelismy

Ja za to wczoraj przypomnialam sobie jak to jest :) maz zadowolony no ja w sumie też choć nie brakowalo mi tego tak bardzo jak jemu. :) dziewice orleanskie z nas

Ja ogolnie jestem strasznym zmarzluchem chodze po domu ubrana jak eskimos i śpię pod grubym kocem i koldra a w ciazy? Sama siebie nie poznaje, wiecznie mi goraco, nie dość że śpię TYLKO pod koldra to jeszcze się odkrywam. Mogłoby mi tak już zostac :)
ja mam odwrotnie. jest mi cieplo w nocy i prawie nie uzywam koldry. tylko tylek nakrywam wlasnie z powodu infekcji pecherza.
Dobrze by bylo zeby u ciebie chodzilo tylko o zle pobranie moczu.

eh znow dzis prawie mialam stluczke. prosze zebym ja cos nie zmalowala. nie powinnam jezdzic wiem!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ja mam szyjkę okej a nie uprawiam bo jak już to gdzieś pisałam - w mojej głowie są ograniczenia. I w głowie prawie męża tez. Dopadło nas to z czego zawsze się śmiałam. Brudne wyuzdane orgazmy w miejscu gdzie mieszka sobie teraz mój maleńki cud???? Never[emoji1] ale za to mam fajne erotyczne sny, po których czuje się jak po prawdziwych przeżyciach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tak wiem... żałosne [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja za to wczoraj przypomnialam sobie jak to jest :) maz zadowolony no ja w sumie też choć nie brakowalo mi tego tak bardzo jak jemu. :) dziewice orleanskie z nas
Mi brakuje seksu. Nie zebym byla napalona i bardzo chciala czy cos, ale brakuje mi tego..no..takiego ciepla, tej bliskosci gdy dwa ciala sa ze sobą splecione, no wiecie o co mi chodzi [emoji23][emoji6]
Ale wiem ze nie moge bo infekcja i ta szyjka i jeszcze trzeba sie wstrzymac. A podejrzewam ze bedzie tak ze sie nie doczekam i seksik bedzie dopiero po połogu

Do góry