Antiope
Fanka BB :)
Jakoś nie słyszałam, żeby był problem z 5w1 u nasOk, dam znać co usłyszałam. Ja też myslałam nad tymi 5w 1 ale ponoć w Krk wcale nie tak łatwo o nie. No nic, trzeba będzie zbierac informacje ze wszelkich źródeł, podjąć decyzję i składac ręce do Boga, żeby była słuszna
A czy jej mąż przypadkiem nie wrócił. Może to teraz z nim woli spędzać czas, a nas już nie potrzebuje.No wlasnie gdzie sie podziala @LisiaMama ??
Ja nic nie odkręcałam, tylko książeczkę zdrowia młody ma na moje nazwisko, ale tam nawet imienia wpisanego nie ma, tylko pesel. Od trzech lat posługujemy się tą książeczką i nie ma problemuMysmy zalatwili to w zeszlym tygodniu
Lux plec nie wazna to chodzi o uznanie ojcostwa ja zalatwilam zeby pozniej Luby mogl sam wszystko zalatwic, no i w szpitalu juz papiery beda wypisane jak nalezy bo normalnie uzywaja nazwiska matki i pozniej trzeba wszystko odkrecac
Jak Twoje ucho? LepiejZnowu boli mnie ucho. Czy to k...a jakies fatum czy cos? To tak na raz musi wszystko byc?
Eli my jutro zaczynamy 38 tydz. Nie moge uwierzyc
Maz zadzwonil i zrobil mi termin u innego lekarza tego na zastepstwie. Zyje jednak nadzieją ze nie bede musiala tam isc bo Roza bedzie ze mna. Pewnie sobie myslicie dlaczego maz dzwonil. Sama mogłam to zrobic ale on jest twardy i lepiej rozmawia po niemiecku a tam u tego lekarza straszne jedze siedza na recepcji i trzeba z nimi ostro. Ostatnio jak tam bylam to myslalam ze sie z nimi pokloce. Wyjechały z takimi tekstami do faceta który słabiej mowil po niemiecku ze az przykro było tego sluchac. Ja jestem alergiczna na cos takiego. No ale lekarz sympatyczny i bardzo rzeczowy wiec dlatego tam chce isc.
Dobrze, że mąż załatwił tą wizytę za Ciebie.
A czy Wy chcecie przesuwne szafy? Bo wydaje mi się, że skrzydło na 2,80 cm wysokości będzie bardzo ciężkie i taka szafa może się płynnie nie przesuwać. Ja się na tym nie znam, ale tak mi się wydaje. najlepiej się kogoś doradzić, bo ci co robią szafy na wymiar to często zrobią tak jak sobie klient zażyczy i ich guzik obchodzi, czy to za 2-3 lata będzie dalej działać.Fajnie wyglądają, to fakt, ale my chcielibyśmy aż do sufitu zabudować garderobę (2,80m), a takich wysokich szaf nigdzie nie ma... no i są tam wciąż tylko określone wymiary do wyboru
No ja mam dokładnie to samo. Ja normalnie zmarzluch jestem, a teraz w ciągu dnia okna pootwierane na oścież, a w nocy śpię pod samą kapą, albo w ogóle bez niczego. Myślałam, że to przez to, że nam ostatnio ten blok ocieplają dodatkową warstwą (tak, wyobraźcie sobie, że dalej nie skończyli, wciąż pracują na moim balkonie).Wam też tak gorąco? Ja popołudniami ostatnio nie mogę wytrzymać, chodzę w samej długiej koszulce, otwieram okna a przed chwilą stałam przy lodówce i tak mi fajnie było
Super! Mój 3 latek dalej nie mówi, że chce na toaletę. Zrobi tylko jak się go posadzi, ale sam nie powiedział, że chce ani razu.Lenamku :* bardzo mi miło. Staram się wam służyć radą tyle ile mogę
Ej a powiem wam że dostałam dziś w prezencie od dwuletniej córki. . Uwaga.. kupkę na sedes jupiii... sama powiedziała że zrobi.. siadła na nakładce.. książeczka w dłoń i za chwilę woła. .. zrobiłam no miód na moje serce.. ahh jaka ona duża już
O kurcze. Bo wyobraźcie sobie, że mój mały mówi już tak wyraźne r, że aż nieraz mam wrażenie, że przegięte w drugą stronę. Innych trudnych głosek już tak ładnie nie wymawia.Iza gratulacje dla córki. "r" to nie taka łatwa gloska mamusiu. Na jej wskoczenie jest czas do 7 r.z. więc masz być z czego dumna
Ja kocham tańczyć, mój D też, my się poznaliśmy we wspólnym tanecznym towarzystwie. W pierwszej ciąży tańczyłam, w tej też na początku, ale teraz nie jestem w stanie, bo sapię po przejściu 2 metrów i ten mój kręgosłup, więc o tańcu nie ma mowy.Ej dziewczyny czy ty tańczycie sobie w ciąży? [emoji126] [emoji92]
Kurcze, a ja po ostatniej wizycie przestałam pić herbatkę z liści malin tak się przestraszyłam, że urodzę wcześniej niż zaplanowałamMam pytanie kupilam oeparol i herbate z lisci malin
Od kiedy brac i ile razy dziennie ?