reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No jasna sprawa, że takie domowe są 1000 x lepsze. Tylko u mnie leń zwycięża :)

LUKS! Trzymam kciuki, żeby jutro na ktg pięknie biło serduszko!

TAK! W domu zakazałam włączać grzejników! Jak pojechaliśmy do rodziców to myślałam że się upiekę. Wszyscy w koszulach, sweterekach, a ja w bluzeczce na ramiączkach. !!!

Ja właśnie po małej drzemce zabrałam się do sprzątania. Włączyłam radio a tam - zorba! Och jak mi się miło przy niej skakało ze ścierką :p:p:p

Kciuki żeby jeszcze chwilkę udało się wytrzymac!
No tez mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
potwierdzam urosept 3 razy dziennie po 2 tabletki. jednak jesli nie poczujesz ulgi po 2 max 3 dniach to idz po antybiotyk. Domox albo moim zdaniem lepiej monural (tzn opieram sie na opinii poloznej). pij conajmniej 2 litry wody dziennie z duza iloscia cytryny. To bardzo pomaga chociaz brzmi jak zabobon

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Soki pożeczkowe i żurawinowe pić można bo mają dużo wit C

Nie stresuj sie, ja czuje jak mi sie wszystko rozlazi juz od polowy ciąży.. nie raz pisalam ze pachwiny i spojenie (no calutki dół) mnie boli przy chodzeniu, wstawaniu i obracaniu sie na boki w lozku

To jest nas 3:) ja sie dzis nawet zastanawiałam czy ja nie mam infekcji tam na dole. 3 tyg temu było czysto ale od tyg seks uprawiam wiec roznie moze byc. No zobaczymy jak to dalej bedzie.

Ja mam jakos dziwnie. W dzien mi zimni a w nocy poce sie cholernie. I rece mi dretwieja i swedza.

Ja nie tancze ale to dlatgeo ze ogolnie nie lubię wiec ciaza nie jest tu wyjatkiem.

Nie pamietam juz co komu odpisac mialam bo na raty czytam. Co sie dorwe do tel to mały chce zeby mu bajkę włączyć.

Mam pytanie kupilam oeparol i herbate z lisci malin
Od kiedy brac i ile razy dziennie ?

thgfflw1k3inkyc3.png

To jest nas 3:) ja sie dzis nawet zastanawiałam czy ja nie mam infekcji tam na dole. 3 tyg temu było czysto ale od tyg seks uprawiam wiec roznie moze byc. No zobaczymy jak to dalej bedzie.

Ja mam jakos dziwnie. W dzien mi zimni a w nocy poce sie cholernie. I rece mi dretwieja i swedza.

Ja nie tancze ale to dlatgeo ze ogolnie nie lubię wiec ciaza nie jest tu wyjatkiem.

Nie pamietam juz co komu odpisac mialam bo na raty czytam. Co sie dorwe do tel to mały chce zeby mu bajkę włączyć.

A ja mam infekcje podobno jakąś i dostałam jakieś globulki wczofaj i dwa tygodnie musze to brac wiec prawie skoncze jak bede mogla juz cos podzialac z mezem [emoji23] az sie doczekac nie moge hihi. Ale najpierw ktg bo od tego zalezy co dalej..

A ja mam infekcje podobno jakąś i dostałam jakieś globulki wczofaj i dwa tygodnie musze to brac wiec prawie skoncze jak bede mogla juz cos podzialac z mezem [emoji23] az sie doczekac nie moge hihi. Ale najpierw ktg bo od tego zalezy co dalej..

Boze seks, zapomnialam jak to sie robi...

reklama
Do góry