reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja nie tańczę chociaż lubię ale kondycja słaba i od razu słabnę, brzuch twardnieje itp:( Nawet na weselu zatańczyłam tylko kilka spokojnych posenek.

oj to ja ostatnio mam faze na takie domowe, jakos te marketowe przestaly mi podchodzic

No jasna sprawa, że takie domowe są 1000 x lepsze. Tylko u mnie leń zwycięża :)

No już mam 10 ruchów :)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

LUKS! Trzymam kciuki, żeby jutro na ktg pięknie biło serduszko!

Wam też tak gorąco? Ja popołudniami ostatnio nie mogę wytrzymać, chodzę w samej długiej koszulce, otwieram okna a przed chwilą stałam przy lodówce i tak mi fajnie było;)

TAK! W domu zakazałam włączać grzejników! Jak pojechaliśmy do rodziców to myślałam że się upiekę. Wszyscy w koszulach, sweterekach, a ja w bluzeczce na ramiączkach. !!!

Ej dziewczyny czy ty tańczycie sobie w ciąży?
emoji126.png
emoji92.png

Ja właśnie po małej drzemce zabrałam się do sprzątania. Włączyłam radio a tam - zorba! Och jak mi się miło przy niej skakało ze ścierką :p:p:p

36 tydzień mi się kończy. Jak czuję? Jak jak przy każdym porodzie. To samo uczucie.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Kciuki żeby jeszcze chwilkę udało się wytrzymac!

u
No jasna sprawa, że takie domowe są 1000 x lepsze. Tylko u mnie leń zwycięża :)

LUKS! Trzymam kciuki, żeby jutro na ktg pięknie biło serduszko!

TAK! W domu zakazałam włączać grzejników! Jak pojechaliśmy do rodziców to myślałam że się upiekę. Wszyscy w koszulach, sweterekach, a ja w bluzeczce na ramiączkach. !!!

Ja właśnie po małej drzemce zabrałam się do sprzątania. Włączyłam radio a tam - zorba! Och jak mi się miło przy niej skakało ze ścierką :p:p:p

Kciuki żeby jeszcze chwilkę udało się wytrzymac!
nas nagrzane w chacie a ten mi tu mialczy, ze mu zimno :D

Nie da rady. M jest na zebraniu i kłóci się o mundurki a ja młodszego na trening zaprowadzić muszę.

Kochana, a wiesz,że w mojej aplikacji na 35 tydzień ciąży napisane jest,że jak jesteś w ciąży mnogiej to najpewniej jesteś już po porodzie .... a u Ciebie który tydzień?

Doczytałam, koniec 36. No to już jesteś 2 tyg do przodu ;)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux ty kiedyś chyba zazywalas urosept prawda? Lekarz mi cos mowil zeby brac 3 razy dziennie po 2 tab. Czy źle zrozumialam z tego wszystkiego. Możesz mi powiedzieć ile ty zazywalas?
potwierdzam urosept 3 razy dziennie po 2 tabletki. jednak jesli nie poczujesz ulgi po 2 max 3 dniach to idz po antybiotyk. Domox albo moim zdaniem lepiej monural (tzn opieram sie na opinii poloznej). pij conajmniej 2 litry wody dziennie z duza iloscia cytryny. To bardzo pomaga chociaz brzmi jak zabobon

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Chyba nie dam rady donosic ciąży do 17.11. Czuję że mi się kości w miednicy rozchodzą a tzn ze poród blisko. :(

Nie stresuj sie, ja czuje jak mi sie wszystko rozlazi juz od polowy ciąży.. nie raz pisalam ze pachwiny i spojenie (no calutki dół) mnie boli przy chodzeniu, wstawaniu i obracaniu sie na boki w lozku

reklama
Odebralam właśnie wyniki,
gbs ujemny czyli ok Ale chyba już wiem czemu boli mnie ten brzuch (o ile to nie jest normalny bol w tym okresie ciazy) wyniki moczu wyszły nieciekawe mam liczne bakterie, nieliczne pasma sluzu, leukocyty 15-20. Nie wiem czy to od tego mogą być te bole. Jutro skontaktuje się z moim gin tylko pewnie się nie dodzwonie no bo jakby to było inaczej
Moga byc od tego takie bóle, juz dzis to pisalam Lux jak mowila ze ją boli brzuch na dole z jednej strony

Do góry