Boze dziewczyno...obys Ty jutro na porodowce nie wyladowalaNie da rady. M jest na zebraniu i kłóci się o mundurki a ja młodszego na trening zaprowadzić.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
36 tydzień mi się kończy. Jak czuję? Jak jak przy każdym porodzie. To samo uczucie.Kochana ty to już możesz rodzić tak? Który tc u ciebie?
Jak odczuwasz to rozchodzenie?
Tuiles
Fanka BB :)
oj to ja ostatnio mam faze na takie domowe, jakos te marketowe przestaly mi podchodzic
No jasna sprawa, że takie domowe są 1000 x lepsze. Tylko u mnie leń zwycięża
No już mam 10 ruchów
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
LUKS! Trzymam kciuki, żeby jutro na ktg pięknie biło serduszko!
Wam też tak gorąco? Ja popołudniami ostatnio nie mogę wytrzymać, chodzę w samej długiej koszulce, otwieram okna a przed chwilą stałam przy lodówce i tak mi fajnie było
TAK! W domu zakazałam włączać grzejników! Jak pojechaliśmy do rodziców to myślałam że się upiekę. Wszyscy w koszulach, sweterekach, a ja w bluzeczce na ramiączkach. !!!
Ej dziewczyny czy ty tańczycie sobie w ciąży?
Ja właśnie po małej drzemce zabrałam się do sprzątania. Włączyłam radio a tam - zorba! Och jak mi się miło przy niej skakało ze ścierką
36 tydzień mi się kończy. Jak czuję? Jak jak przy każdym porodzie. To samo uczucie.
Kciuki żeby jeszcze chwilkę udało się wytrzymac!
u
nas nagrzane w chacie a ten mi tu mialczy, ze mu zimnoNo jasna sprawa, że takie domowe są 1000 x lepsze. Tylko u mnie leń zwycięża
LUKS! Trzymam kciuki, żeby jutro na ktg pięknie biło serduszko!
TAK! W domu zakazałam włączać grzejników! Jak pojechaliśmy do rodziców to myślałam że się upiekę. Wszyscy w koszulach, sweterekach, a ja w bluzeczce na ramiączkach. !!!
Ja właśnie po małej drzemce zabrałam się do sprzątania. Włączyłam radio a tam - zorba! Och jak mi się miło przy niej skakało ze ścierką
Kciuki żeby jeszcze chwilkę udało się wytrzymac!
Czarownica3006
Fanka BB :)
Kochana, a wiesz,że w mojej aplikacji na 35 tydzień ciąży napisane jest,że jak jesteś w ciąży mnogiej to najpewniej jesteś już po porodzie .... a u Ciebie który tydzień?Nie da rady. M jest na zebraniu i kłóci się o mundurki a ja młodszego na trening zaprowadzić muszę.
Doczytałam, koniec 36. No to już jesteś 2 tyg do przodu
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
potwierdzam urosept 3 razy dziennie po 2 tabletki. jednak jesli nie poczujesz ulgi po 2 max 3 dniach to idz po antybiotyk. Domox albo moim zdaniem lepiej monural (tzn opieram sie na opinii poloznej). pij conajmniej 2 litry wody dziennie z duza iloscia cytryny. To bardzo pomaga chociaz brzmi jak zabobonLux ty kiedyś chyba zazywalas urosept prawda? Lekarz mi cos mowil zeby brac 3 razy dziennie po 2 tab. Czy źle zrozumialam z tego wszystkiego. Możesz mi powiedzieć ile ty zazywalas?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
A ja myslalam ze 4 lata to juz ostatecznosc zeby nowic "r".Iza gratulacje dla córki. "r" to nie taka łatwa gloska mamusiu. Na jej wskoczenie jest czas do 7 r.z. więc masz być z czego dumna
Oczywiście ze jestem dumna
xXxIzuLQaxXx
Nie stresuj sie, ja czuje jak mi sie wszystko rozlazi juz od polowy ciąży.. nie raz pisalam ze pachwiny i spojenie (no calutki dół) mnie boli przy chodzeniu, wstawaniu i obracaniu sie na boki w lozkuChyba nie dam rady donosic ciąży do 17.11. Czuję że mi się kości w miednicy rozchodzą a tzn ze poród blisko.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Moga byc od tego takie bóle, juz dzis to pisalam Lux jak mowila ze ją boli brzuch na dole z jednej stronyOdebralam właśnie wyniki,
gbs ujemny czyli ok Ale chyba już wiem czemu boli mnie ten brzuch (o ile to nie jest normalny bol w tym okresie ciazy) wyniki moczu wyszły nieciekawe mam liczne bakterie, nieliczne pasma sluzu, leukocyty 15-20. Nie wiem czy to od tego mogą być te bole. Jutro skontaktuje się z moim gin tylko pewnie się nie dodzwonie no bo jakby to było inaczej