reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja sobie 13 lat temu kupilam zegarek Atlantic za pierwsza pensje (no polowe) i mam do dzis. Ostatnio jakos nie nosze.
Czekam na Twoj. Chyba ze juz wiesz jaki?:) Daj linka!:)

Jak bedziesz aplikowac? Bo rozumiem ze masz w butelce to co strzykawka? Bo ja biore oeparol i to zdaje sie tez mozna do srodka? Od ktorego tygodnia zaleca twoja lekarka?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Gramma, dopochwo chyba zwyczajnie, po masażu, używając rąk :) Lekarka sugerowała mi zacząć już, czyli 37tc. Oeparol można do środka, zgadza się.

reklama
Zegarek nie! Podobno butow i zegarka sie nie kupuje bo odejdzie.

@Antiope moze myszka do komputera taka profesjonalna do rysowania? Tak mi sie przypomnialo ze nasze chlopy maja podobna profesje. Ja kiedys dostalam taka od meza i ostatnio oddalam naszemu pracownikowi i prawie po rekah mnie calowal. Podobno ulatwia prace na max. Jesli bys sie decydowala to moge pomeczyc mojego zeby polecil model. Tyle ze to wydatek 350 zl. Ale juz od 200 mozna cos wmiare niezlego kupic.

Ja mam prako-suszarke niby jakas mega wypasiona (maz zawsze kupuje wszytsko sprawdzone i nie oszczedza) ale nie polecam. Baaardzo dlugo suszy, malo sie miesci i pranie jednak ma ten zapach taki gupowy...

No właśnie slyszalam o tym zapachu ale u mnie to nie wystąpiło. Suszy średnio 2.5godziny no ale cóż to jest w stosunku do porozwieszanego po całym mieszkaniu prania czasami kilka dni [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie slyszalam o tym zapachu ale u mnie to nie wystąpiło. Suszy średnio 2.5godziny no ale cóż to jest w stosunku do porozwieszanego po całym mieszkaniu prania czasami kilka dni [emoji1]

Ja też mam pralko-suszarkę i zapach był na początku.. Niestety jej użyteczność jest mniejsza niż myślałam gdyż mniej niż połowa moich rzeczy może być suszona w suszarce i w zasadzie tylko pościel/ręczniki i pojedyncze ciuchy mogę tam suszyć:(

To ja mam jakiegoś farta chyba bo kupiłam w ciemno i to strzał w 10. No po prostu nie mam jej do zarzucenia nic! Pojemność 8kg, suszenia 5.5kg, w sumie to 16 programów suszenia chociaż ja korzystam najczęściej z jednego i naprawdę ja szczerze polecam :) a do tego jest wąska jak moja poprzednia pralka 4.5kg [emoji1]

Ja sobie 13 lat temu kupilam zegarek Atlantic za pierwsza pensje (no polowe) i mam do dzis. Ostatnio jakos nie nosze.

Ja kocham zegarki i tez kiedys dostałam taka niespodziewaną premię za jakiś mecz i sobie kupiłam... z 8 lat temu... z 300 razy w naprawie juz;) ale wciąż działa.... chociaż pod choinkę zażyczyłam sobie w tym roku od mojego W. Nowy.... tylko tez jeszcze nie wiem jaki...

A za pierwszą wypłatę kupiłam sobie słownik wyrazów obcych... ;) i po tym zakupie zostało mi 200 zl na miesięczny i kilka zapiekanek po szkole;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Jadwiga ja dziękuję ale nie dziękuję..

Hej
Wczoraj wieczorem miałam stan podgoraczkowy i fatalnie się czułam a dziś już nic? I bądź tu mądra hmm

Idziem do pkola .. do potem

Grama jak dostane to się pochwalę ;)

Dzień dobry
Zegarek nie! Podobno butow i zegarka sie nie kupuje bo odejdzie.

@Antiope moze myszka do komputera taka profesjonalna do rysowania? Tak mi sie przypomnialo ze nasze chlopy maja podobna profesje. Ja kiedys dostalam taka od meza i ostatnio oddalam naszemu pracownikowi i prawie po rekah mnie calowal. Podobno ulatwia prace na max. Jesli bys sie decydowala to moge pomeczyc mojego zeby polecil model. Tyle ze to wydatek 350 zl. Ale juz od 200 mozna cos wmiare niezlego kupic.

Ja mam prako-suszarke niby jakas mega wypasiona (maz zawsze kupuje wszytsko sprawdzone i nie oszczedza) ale nie polecam. Baaardzo dlugo suszy, malo sie miesci i pranie jednak ma ten zapach taki gupowy...

O super pomysł z tą myszką. Nawet nie wiedziałam, że takie są. Możesz mi polecić jakieś sklepy internetowe gdzie to można kupić? No i jakieś modele, ale raczej te bliżej 200 zł?

reklama
Do góry