reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Wreszcie łóżeczko pojawiło się u nas w pokoju. Jeszcze zostało je tylko ubrać w prześcieradło, poszewki itp.
Moje chłopaki dorwać się do łóżka i bliźniaki się nagle w środku pojawiły :)

Przedstawiam wam moje podwójne szczęście [emoji4] [emoji16] [emoji7] [emoji129]
1478460836-1d1mld.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hm, zegarek, perfumy, spinki do koszul

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Zegarek nie! Podobno butow i zegarka sie nie kupuje bo odejdzie.

@Antiope moze myszka do komputera taka profesjonalna do rysowania? Tak mi sie przypomnialo ze nasze chlopy maja podobna profesje. Ja kiedys dostalam taka od meza i ostatnio oddalam naszemu pracownikowi i prawie po rekah mnie calowal. Podobno ulatwia prace na max. Jesli bys sie decydowala to moge pomeczyc mojego zeby polecil model. Tyle ze to wydatek 350 zl. Ale juz od 200 mozna cos wmiare niezlego kupic.
Polecam pralko-suszarke. Mam i kocham bezwarunkowo [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam prako-suszarke niby jakas mega wypasiona (maz zawsze kupuje wszytsko sprawdzone i nie oszczedza) ale nie polecam. Baaardzo dlugo suszy, malo sie miesci i pranie jednak ma ten zapach taki gupowy...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Wreszcie łóżeczko pojawiło się u nas w pokoju. Jeszcze zostało je tylko ubrać w prześcieradło, poszewki itp.

1478460836-1d1mld.jpeg

[emoji175] [emoji175]

C

1478460836-1d1mld.jpeg

Cudowne :)

U mnie pralka weszla na styk do lazienki i to jeszcze ta otwierana od gory mam raptem 2cm luzu od brodzika haha

Co do zegarkow ja dalam i kurde nie chce odejsc a powiem wam, ze w chinskiej kulturze zegarek przynosi szczescie bo mierzy czas ktory chcemy spedzic razem ;) wiec ja w ten chinski zabobon wierze a co
Luby tez ma mi kupic zegarek ale mi sie marzy MK za 1000zl wiec poki co sobie zaczekam na niego dopoki nie bedzie wiecej zarabial ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Proszę powiedzcie mi jak pijecie olej z wiesiołka, w jakiej ilości i ile razy dziennie?
Kiedyś był ten temat, nie czytałam bo myślałam że nie będę musiała go zażywać.

reklama
Proszę powiedzcie mi jak pijecie olej z wiesiołka, w jakiej ilości i ile razy dziennie?
Kiedyś był ten temat, nie czytałam bo myślałam że nie będę musiała go zażywać.
Lola ja piję na wyczucie, czasami łyżeczka, czasami mały łyczek ;) Dopochwowo zacznę za kilka dni. Moja lekarka zaleca i picie i aplikowanie do środka.

Do góry