reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Zegarek nie! Podobno butow i zegarka sie nie kupuje bo odejdzie.

@Antiope moze myszka do komputera taka profesjonalna do rysowania? Tak mi sie przypomnialo ze nasze chlopy maja podobna profesje. Ja kiedys dostalam taka od meza i ostatnio oddalam naszemu pracownikowi i prawie po rekah mnie calowal. Podobno ulatwia prace na max. Jesli bys sie decydowala to moge pomeczyc mojego zeby polecil model. Tyle ze to wydatek 350 zl. Ale juz od 200 mozna cos wmiare niezlego kupic.

Ja mam prako-suszarke niby jakas mega wypasiona (maz zawsze kupuje wszytsko sprawdzone i nie oszczedza) ale nie polecam. Baaardzo dlugo suszy, malo sie miesci i pranie jednak ma ten zapach taki gupowy...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
E tam, ja mojemu mezowi 3 lata temu pod choinke kupilam zegarek i nie odszedl [emoji16] a on mi ostatnio buty kupil kurde [emoji16][emoji16] czas pakowac manatki [emoji23][emoji23] nie no zartuje. W takie przesady nie wierze.
Chociaz.. raz dostalam od szwagra roze na dzien kobiet i postanowilam ją ususzyć bo moja mama mówiła ze jak sie ususzy kwiatek to wraz z nią zasycha miłość. Zrobilam tak tylko dlatego ze nie chcialam zeby szwagier coś do mnie [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

E tam, ja mojemu mezowi 3 lata temu pod choinke kupilam zegarek i nie odszedl [emoji16] a on mi ostatnio buty kupil kurde [emoji16][emoji16] czas pakowac manatki [emoji23][emoji23] nie no zartuje. W takie przesady nie wierze.
Chociaz.. raz dostalam od szwagra roze na dzien kobiet i postanowilam ją ususzyć bo moja mama mówiła ze jak sie ususzy kwiatek to wraz z nią zasycha miłość. Zrobilam tak tylko dlatego ze nie chcialam zeby szwagier coś do mnie [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Akcja ze szwagrem dobra hahaha

thgfflw1k3inkyc3.png

Grama w zabobony nie wierzem ;) ja na urodziny mam dostać od męża bo ja nie mam zegarka ej [emoji14]
Ja sobie 13 lat temu kupilam zegarek Atlantic za pierwsza pensje (no polowe) i mam do dzis. Ostatnio jakos nie nosze.
Czekam na Twoj. Chyba ze juz wiesz jaki?:) Daj linka!:)
Lola ja piję na wyczucie, czasami łyżeczka, czasami mały łyczek ;) Dopochwowo zacznę za kilka dni. Moja lekarka zaleca i picie i aplikowanie do środka.
Jak bedziesz aplikowac? Bo rozumiem ze masz w butelce to co strzykawka? Bo ja biore oeparol i to zdaje sie tez mozna do srodka? Od ktorego tygodnia zaleca twoja lekarka?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Maz sie śmieje ze co weekend cos mu wymyslam. Jak nie malowanie kuchni to tydzień temu przestawiliśmy meble skrecalismy lozeczko i wozek a dzis sprzatakismy nasz zachowanek. Taki malutki pokoj gdzie trztmamy odkurzacz i zapasowe kurtki i chemię. Bylo tam tyle niepotrzebnych rzeczy naskladane ze drzwi sie otworzyc nie dalo. Wstyd jak tesciowa przyjedzie:D

"Zachowanek" fajna nazwa. My też mamy coś takiego tylko to jednocześnie służy za pokój do pracy męża:/ Moja mama z przekąsem nazywa to jego atelier;) I ma magiczną właściwość że nieważne ile rzeczy stamtąd się pozbędziemy to zaraz to wolne miejsce zapełnia się przez kolejne.... Chyba nie ma szans że kiedyś to zacznie wyglądać jak pokoik a nie jak piwnica (której nie mamy).

Antiope z prezentow ja dawalam jeszcze pasek z ochnika, portfel z ochnika, zegarek g-shocka, zapalniczka zipo bo moj chlop palacy jest, torba lasockiego na ramie taka ala skorzana fajna do tej pory wyglada jak nowa, kurtke raz dostal taka bardziej elegancka bo nie mial on raczej na sportowo sie ubiera a wiadomo taka kurtka lepiej wyglada do garnituru ... Teraz mysle ze chyba mu kupie lancuszek srebrny taki grubszy bo ten co ma teraz srednio wyglada bo przytyl .... To sa wg mnie te lepsze i drozsze prezenty ktore dostal ode mnie ;) aaaa i koszule z marks&spencer jego ulubiona firma z koszul

Mozesz pomyslec tez o jakims fajnym drozszym krawacie np prochnika skoro twoj chodzi w koszulach u mnie to bylby niewypal

Z prezentów u mnie zawsze sprawdzają się te praktyczne, mojego bardziej ucieszą kolejne skarpety, karta pamięci niż jakieś wypaśne prezenty. Jakieś porządne koszulki i inne tego rodzaju rzeczy, ale ciuchów jako niespodzianki nie lubi tylko woli w ramach prezentu wybrać coś razem.

"Zachowanek" fajna nazwa. My też mamy coś takiego tylko to jednocześnie służy za pokój do pracy męża:/ Moja mama z przekąsem nazywa to jego atelier;) I ma magiczną właściwość że nieważne ile rzeczy stamtąd się pozbędziemy to zaraz to wolne miejsce zapełnia się przez kolejne.... Chyba nie ma szans że kiedyś to zacznie wyglądać jak pokoik a nie jak piwnica (której nie mamy).

Z prezentów u mnie zawsze sprawdzają się te praktyczne, mojego bardziej ucieszą kolejne skarpety, karta pamięci niż jakieś wypaśne prezenty. Jakieś porządne koszulki i inne tego rodzaju rzeczy, ale ciuchów jako niespodzianki nie lubi tylko woli w ramach prezentu wybrać coś razem.
Moj to gadzeciaz sam o sobie nawet tak mowi ;) to zalezy z kim sie jest i co kto lubi dlatego warto obserwowac
Najgorszy problem zawsze mam z tesciowa jesli o prezenty chodzi

thgfflw1k3inkyc3.png

Tylko jak tu zrobić żeby się obecna pralka zepsuła żebym z czystym sumieniem mogła kupić nową? Już tak czekam cierpliwie aż mi się czajnik sfajczy. I nic. Tak to się psują sprzęty a jak czlowiek chciałby wymienić, to jak na złość pieknie działają.
No jak to jak? Cegłę wystarczy w niej wyprać :D a tak serio to wystaw na olx, chwila i sprzedasz i będziesz miała miejsce na nową :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry