odpoczywajcie i zdrowiej szybko :*Coś mnie jednak łamie w kościach. Dziś leżymy pod kocem i oglądamy bajki..
reklama
majka23x
Fanka BB :)
Moja mala to coreczka tatusia, juz widac!!! Tylko przylozy reke do brzucha to od razu go kopie i mnie rozbudzaja, jakimis zabawami, rozczulajace a jak go przytulam to ma plecy skopane, mala od wczoraj zwariowala na jego punkcie.
Kupilam buty zimowe, wiazane hahaha, no coz, wpadly mi w oko, najwyzej ktos mi bedzie pomagal je zakladac
Moj dzis pojechal do pracy i wraca dopiero w piatek i teraz juz tak bedzie wrrr smutno
Jadwiga, w tym roku jestem napalona na snieg, bo odkad sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to marze tylko o zimie, a snieg jest jej czescia [emoji300] [emoji300] [emoji300] [emoji300]
Kupilam buty zimowe, wiazane hahaha, no coz, wpadly mi w oko, najwyzej ktos mi bedzie pomagal je zakladac
Moj dzis pojechal do pracy i wraca dopiero w piatek i teraz juz tak bedzie wrrr smutno
Jadwiga, w tym roku jestem napalona na snieg, bo odkad sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to marze tylko o zimie, a snieg jest jej czescia [emoji300] [emoji300] [emoji300] [emoji300]
ja tez czekam na snieg, kocham jak jest bialo moj dziec wlasnie wariuje, az brzuch falujeMoja mala to coreczka tatusia, juz widac!!! Tylko przylozy reke do brzucha to od razu go kopie i mnie rozbudzaja, jakimis zabawami, rozczulajace a jak go przytulam to ma plecy skopane, mala od wczoraj zwariowala na jego punkcie.
@Jadwiga orłowska ja ja ja!! Kocham śniech wrzucaj zdjęcie.
Wstałam, krew oddana, siku też. Odebrałam gbs. Śniadanie, później lekarz, o 14.00 położna nas odwiedza Noc ciężka, kawa potrzebna.
Wstałam, krew oddana, siku też. Odebrałam gbs. Śniadanie, później lekarz, o 14.00 położna nas odwiedza Noc ciężka, kawa potrzebna.
aneta_ck
elifit
Moderatorka
Oj a ja się obawiam że śniegu w tym roku nie będzie albo tydzień w styczniu i tyle
A moje Fitki tak czekają na śnieg i sanki..
Majka poka buty
Majka poka buty
ja obiad zaszykowuje, daj znac jaka ta polozna@Jadwiga orłowska ja ja ja!! Kocham śniech wrzucaj zdjęcie.
majka23x
Takie sobie buciki z daichmanna jestem zalamana, bo to pierwsza zima od kilku lat na plaskim obcasie [emoji22]Oj a ja się obawiam że śniegu w tym roku nie będzie albo tydzień w styczniu i tyle
Majka poka buty
Załączniki
ladne, a ja tylko na niskim nosze kozaki, na obcasie bym sie w sniegu zabilaTakie sobie buciki z daichmanna jestem zalamana, bo to pierwsza zima od kilku lat na plaskim obcasie [emoji22]
reklama
elifit
Moderatorka
Nasza Grama ma dziś urodziny [emoji512] [emoji513]
Wszystkiego najlepszego[emoji178] , zdrówka[emoji307] , szczęścia[emoji176] , spełnienia marzeń [emoji320] no i szybkiego i w miarę bezbolesnego rozwiązania [emoji175] [emoji64]
Wszystkiego najlepszego[emoji178] , zdrówka[emoji307] , szczęścia[emoji176] , spełnienia marzeń [emoji320] no i szybkiego i w miarę bezbolesnego rozwiązania [emoji175] [emoji64]