noemi87
Fanka BB :)
jak chcesz to zobacz na wyprawkowym, jest foto mojej czapy
Pewnie gdzieś daleko jest? zaraz spróbuję znaleźć..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak chcesz to zobacz na wyprawkowym, jest foto mojej czapy
nie wiem, dawno tam nie wchodzilamPewnie gdzieś daleko jest? zaraz spróbuję znaleźć..
Ale piękne!Spodnie to taka jakby dresowe tkanina. Body 100% bawełna, a spodnie 80% bawełna i 20% poliester. Body są bardziej uciagliwe niż spodnie.
Zobacz załącznik 781352Zobacz załącznik 781353Zobacz załącznik 781354Zobacz załącznik 781355Zobacz załącznik 781356
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
ja jak pobieram mocz to najpierw kazala sie ginka podmyc i brac ze srodkowego strumienia, ja skonczylam wczoraj kuracja i po niedzieli mam mocz znow zrobic@Luxuorius tak mi się przypomniała rozmowa o leukocytach i bakteriach w moczu - na wczorajszej wizycie lekarka zwróciła uwagę, że mam 8-10 w polu widzenia. Zasugerowała , żebym przed kolejnym badaniem przed siusianiem włożyła gazik. To ma zatrzymać śluz, którego teraz mamy sporo i może wpływając zmienić wynik. No i wiadomo, do wytarcia ręcznik papierowy, na codziennym bakterie. W przyszłym tyg. robię badania. Zobaczymy czy wskazówki dok. coś zmienią.
Lux środkowy strumień i podmycie podstawa Nie dała mi nic, kazała tylko powtórzyć mocz z gazikiem.ja jak pobieram mocz to najpierw kazala sie ginka podmyc i brac ze srodkowego strumienia, ja skonczylam wczoraj kuracja i po niedzieli mam mocz znow zrobic
a dostalas jakies leki?