reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Luxuorius tak mi się przypomniała rozmowa o leukocytach i bakteriach w moczu - na wczorajszej wizycie lekarka zwróciła uwagę, że mam 8-10 w polu widzenia. Zasugerowała , żebym przed kolejnym badaniem przed siusianiem włożyła gazik. To ma zatrzymać śluz, którego teraz mamy sporo i może wpływając zmienić wynik. No i wiadomo, do wytarcia ręcznik papierowy, na codziennym bakterie. W przyszłym tyg. robię badania. Zobaczymy czy wskazówki dok. coś zmienią.

@Luxuorius tak mi się przypomniała rozmowa o leukocytach i bakteriach w moczu - na wczorajszej wizycie lekarka zwróciła uwagę, że mam 8-10 w polu widzenia. Zasugerowała , żebym przed kolejnym badaniem przed siusianiem włożyła gazik. To ma zatrzymać śluz, którego teraz mamy sporo i może wpływając zmienić wynik. No i wiadomo, do wytarcia ręcznik papierowy, na codziennym bakterie. W przyszłym tyg. robię badania. Zobaczymy czy wskazówki dok. coś zmienią.
ja jak pobieram mocz to najpierw kazala sie ginka podmyc i brac ze srodkowego strumienia, ja skonczylam wczoraj kuracja i po niedzieli mam mocz znow zrobic
a dostalas jakies leki?

Kochane, przyszły mi dziś paski lakmusowe, tu macie link do aukcji na której kupowałam jakby któraś chciała Link do: Papierki paski uniwersalne lakmusowe PH 1-14 80szt
Zamówiłam w srode po poludniu, dzis przyszedł list tak więc szybko :) Z tego co widziałam to na innych aukcjach albo są drogie, albo przesyłka odzie z chin (podejrzewam ze ktoś po prostu na aliexpress zamawia, tzn pośredniczy i zarabia kase bo tam jest za grosze a tu dodaje jeszcze kase za przesyłke itd.)

Ja mam ph 4, tak więc ani nie sączą mi się wody, ani nie mam infekcji, bo ph mam idealne (prawidłwe ph w pochwie to 3,5 do 4,5 ;)).

Jestem spokojniejsza że to nie wody mi tak uciekają [emoji16]

Wrzuciłam przepis na sałatkę na kulinarny.

Mąż poszedł do pracy a ja chyba coś zjem i pójdę spać. Mam jakieś takie delikatne napięcia brzuszka, czas leżeć ;)

Jak będę w łóżku to pewnie jeszcze tu zajrze żeby Was nadrobić ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A dziś akurat Leoś dostał pierwszy list adresowany do niego, a w środku zimowa czapa od cioci!!:)
1478293357-vl5szn.jpeg

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Do góry