reklama
creativo
Fanka BB :)
Ja w tesco kupilam za 6,60zl na wyprzedazy latemDziewczyny, macie kupione takie ciepłe czapeczki dla maleństwa na zimę? jeśli tak to gdzie kupowałyście? bo nigdzie nie mogę znaleźć..
W pepco powinny tez byc ostatnio widzialam w reserved i h&m
my w koncu musimy zamowic lozeczko i jechac odebrac fotelik...Ale mnie piecze spojenie ałaaaaa. Leżem więc.
Mąż mój wraz z listopadem zabrał się za szykowanie domu pod Lilkę. Przytargał łóżeczko wanienke przewijak śpiworek do wózka. Jakoś tsk bardziej realnie się zrobiło. .
ja kupilam w zwyklym dzieciecym, za 20 zl i jest fajna ciepla, zawiazywanaJa w tesco kupilam za 6,60zl na wyprzedazy latem
noemi87
Ja w tesco kupilam za 6,60zl na wyprzedazy latem
U mnie nie ma tesco.. W pepco szukałam ale nie było, dzisiaj zajrzałam do h&m i były fajne, tylko bardzo mało tych najmniejszych rozmiarów. Dzięki za info
noemi87
ja kupilam w zwyklym dzieciecym, za 20 zl i jest fajna ciepla, zawiazywana
O taką właśnie mi chodzi, ciepłą i wiązaną.. w zwykłym dziecięcym mówisz, po niedzieli zaciągne m na przechadzkę po sklepach, nie będzie raczej ucieszony
Nonkatoja
Spodnie to taka jakby dresowe tkanina. Body 100% bawełna, a spodnie 80% bawełna i 20% poliester. Body są bardziej uciagliwe niż spodnie.Nonkatoja gdybys miała chwilkę to bylabym wdzięczna.... Strasznie mi się to podoba a ja np nie lubie chlopcow do chrztu w garniturze więc dla mnie bylby ten komplecik idealny. A powiedz mi materiał body to wiadomo jak to body Ale spodnie to z jakiego sa materialu?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Nonkatoja
Wydaje mi się, że 9cmOgólnie widziałam fajne czapeczki takie ciepłe, ale zawsze za duże, problem z rozmiarami był wszędzie prawie.. a jeszcze jedno pytanko, na Was zawsze można liczyć, jakiej grubości macie materac do łóżeczka ?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
jak chcesz to zobacz na wyprawkowym, jest foto mojej czapyO taką właśnie mi chodzi, ciepłą i wiązaną.. w zwykłym dziecięcym mówisz, po niedzieli zaciągne m na przechadzkę po sklepach, nie będzie raczej ucieszony