reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Joshi polecam pinterest
Grama niezły sen
Jadwiga powodzenia z mieszkaniem.

Na zgage mleko migdały gaviscon

W szpitalu odwiedzi mnie tylko mąż bo wszyscy daleko. I chyba dobrze tak.

Dzień dobry. Leje. Miłego dnia
Alez owszem siedze na aplikacji codziennie jak sie tylko obudze. Przez to niewiem juz co chce nad lozeczkiem dla Fabianka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Tyle pomyslow a placu malo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A my dzisiaj przeszlismy kilometry, bladzilismy trochę po cmentarzach :)

Powiem wam ze trochę się boję ze jak się urodzi Franio to będę gryźć :) dzisiaj tesciowie spotkali znajomą której niedawno urodzila się wnuczka no i opowiadala jak to rodzice nie pozwalaja jej calowac tej wnuczki kaza myć rece.... No i oczywiście tutaj wszyscy horem ze co za idioci, babcie dziecka dotknac nie dadza. A mnie będzie denerwowalo jak beda wycalowywac tego bidulke Frania tymi umalowanymi gebami, o myciu rąk nie wspomne. Tym bardziej ze to jednak okres zimowy i nie trudno o zarazki. A z drugiej strony nie chce zeby pomyśleli ze jestem jakas szurnieta matka. Oj boję się tego, już wiem że się chyba nerwicy nabawie bo juz mnie denerwuje np meza siostra. A najgorsze to ze z nimi mieszkam.
widzisz, u mnie jest to samo, tylko, ze moi rodzice sa ok i nie wtracaja sie, dziecka z rak nie wyrywaja (brat ma malenstwo i nie wpierniczaja im sie ), tesciowka tez dzieciaka nikomu nie zabiera itp, ale moja szwagierka nie ma hamulocow i zaraz leci z lapami :oo: szczescie takie, ze sama do mnie nie przyjedzie, bo nie ma jak, a jak ja tam pojade to sama decyduje komu pozwole sie zblizyc do dziecka, zwlaszcza swiezo urodzonego, ktore lapie zarazki...czuje, ze beda spiecia, ale co tam.....

Leze pod ktg od 15 minut i n8e mozemy zrobic dobrego zapisu bo moje dziecko ma czkawke od 10 minut [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wali glowka chyba w glowice ktg [emoji23] masakra

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
on tych glowic nie lubi od poczatku haha :D ja dzis mam to ktg i ciekawe co tam wyjdzie lub nie wyjdzie, musze sie przygotowac na klotnie z ginka odnosnie czestotliwosci ktg :D oj ona mnie zapamieta do konca zycia :D

Lux i prawidlowo. Mało jeszcze zarabia, że będzie cię tak naciagac? Ehh ci lekarze. U ciebie jest o tyle dobrze ze mieszkacie sami i może się to zdarzac raz na jakis czas a ja mieszkam z tesciami i już wiem że będą mnie tu wszyscy wkurzac. Oj będą :)

Ja dzisiaj nie wychodzę z lozka, mąż znowu ma podwojna zmiane a ja sobie poleze i może trochę mi przejdzie to przeziebienie.
Ja dzisiaj nie wstaje

Dziewczyny łącze sie w bolu z powodu bezsennosci. Budze sie po kilka razy i nie moge zasnac. Tez juz caly internet znam na pamiec cholra.

Do mnie do szpitala przyjdzie maz i synek i tesciowa jak bedzie. Normalnie przyszla by jeszcze ciotka ale dalej sie do mnie nie odzywa po tym jak zapytałam ja czy mi z synem zostanie. No nie rozumiemiem tego ale ok przeciez sie z nia nie klocilam.

Synek odstawiony dzis na 2.5 h tylko bo potem ergoterapia. Nie wiem czy oplaca mi sie do domu wracac. Chyba jade na kawe i do primarku tam takie fajne buciki wkladane widzialam za 10 euro to bym je sobie kupila bo adidasy zakladac to jakas masakra. Nie mam juz jak :D

Mialam dzis straszny sen. Najpierw mi sie snilo ze dzidziuś w brzuchu tak sie wiercil ze zrobil mi dziure w brzuchu i przez nia reke wystawil i mnie za reke zlapal. Potem mi wody odeszly i ledwo go odratowali bo nie moglam nr wybic na pogotowie. Obudzilan sie zdolowana i mialam drugi sen ze poszlam na wywolanie a oni cos zle zrobili i moje dziecko nie przeżyło. Jezu nie moge dzis normalnie mam az przez to humor popsuty:(

Dziewczynki kciuki za wizyty dajcie znac po :)

Lux i prawidlowo. Mało jeszcze zarabia, że będzie cię tak naciagac? Ehh ci lekarze. U ciebie jest o tyle dobrze ze mieszkacie sami i może się to zdarzac raz na jakis czas a ja mieszkam z tesciami i już wiem że będą mnie tu wszyscy wkurzac. Oj będą :)

Ja dzisiaj nie wychodzę z lozka, mąż znowu ma podwojna zmiane a ja sobie poleze i może trochę mi przejdzie to przeziebienie.
Ja dzisiaj nie wstaje
dzis pojade zrobic ktg bo sama jestem ciekawa czy beda jakie mikro skurcze, ale za tydzien nie pojade...malo ma wydatkow? ona mysli, ze kazda spi na kasie..
a co rodziny, nie daj sie, ja swoim pyskowaniem sobie rade daje, niestety sa osoby, ktorym wydaje sie, ze moga sobie roszczyc prawa do czyjegos dziecka, bo sa jego rodzina a pamietaj, ze rodzicami bedziecie Wy, Ty i maz :) u nas jak bratanica urodzila w kwietniu to az moja bratowa powiedziala, ze jest zdziwiona, ze moja rodzina nie przylazi, nie zabieraja dziecka jej z rak, nie budza jej, nie stoja nad nia i nie piszcza nad dzieckiem...sa rozni ludzie, mojej mamie i tacie to bratowa wrecz musiala wciskac dziecko na rece :D i jakie zdziwienie, co ona robi :D

reklama
Lux jak mały ładnie sie rusza nie masz skurczy ani bólu brzucha to chyba nie ma powodu do ktg.

Majka pisałaś wczoraj ze wyglada na to ze przenosze :D ciekawa jestem czy sie sprawdzi. W sumie to najwyzej 3 dni moge bo 30.11 mam sie zglosic do szpitala na badania i najpewniej mnie zostawia i od razu beda wywolywac. Uwazaja ze przenoszenie z moja cukrzyca to nie jest dobry pomysl.

Jade brac sie obiad bo zaraz po syna. Butki kupilam jednak :D

Do góry