elifit
Moderatorka
a to będzie zależeć czy cie Nat umęczy bardzo. Ale standardowo zaczyna się myśleć o następnym w 1-2rż dzieckaa ja ciekawa jestem kiedy zdecyduje sie na kolejne, jak to bedzie jak sie maly urodzi itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to będzie zależeć czy cie Nat umęczy bardzo. Ale standardowo zaczyna się myśleć o następnym w 1-2rż dzieckaa ja ciekawa jestem kiedy zdecyduje sie na kolejne, jak to bedzie jak sie maly urodzi itp
Super!!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]A ja sobie siedze w poczekalni czekam az ktg sie zwolni. Cisnienie zamierzone krew pobrana mocz sprawdzony. Okazuje sie ze bez kawy nie funkcjonuje. Po wypiciu duzego kubka mam cinienie 91/58 bodajże. Bez tego napoju mam wrażenie ze zemdleje. No ale w ciazy z synem to samo bylo.
Synus odstawiony i za krokodyla przebrany. Nie moge wam wyslac fotki z przedszkola ale z domku pokaze
Ja.na wizycie miałam doppler robionyEj laski ja mialam ktg teraz na wizycie robione chodze na nfz to byl 33t i iles tam dni i nic nie placilam
Pierwszy raz mialam robione przez polozna az sie zdziwilam sama I to jeszcze przed wizyta u gina w gabinecie bo zawsze najpierw ide do poloznej na wazenie i sprawdzanie cisnienia
moja mi na ostatnim usg zapowiedziala, ze mam co tydzien sie stawiac na ktg, poleci ta kasa, oj poleci, a niby przed samym porodem dwa razy w tygodniu ktg i bede musiala naginac do dwoch roznych miast gdzie ona ma gabinety...
Teraz dzwonilam u nas wszystkie ktg 50 zl w okolicy. Ale to 7 listopada ide do ginki to sie dowiem od kiedy robic i jak czesto tak dzwonialam pytac z ciekawosci o cene, bo jak bylam w ciazy z Olivia to kosztowalo 20 zl [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
no jak ginka mi powiedziala, ze 40 zl za ktg to se mysle dzizas, i tak juz do konca ciazy cenią sie kuzwa
Kurcze dziewczyny, to ja będę miała pierwsze ktg w tym tygodniu u mojej gin (prywatnie). Nawet nie pytałam ile kosztuje. To będzie 35t5d (według obliczeń mojej gin już zaczęty 37t. No i ona mówi, że mogę robić ktg u niej, albo przysługuje mi już w szpitalu w którym będę rodzić; mogę robić tu albo tu. Jak przysługuje, to rozumiem to tak, że chyba jest bezpłatne, ale po tym co piszecie, to już zupełnie zgłupiałam.probowalam zalatwic w szpitalu w moim miescie to uslyszalam, ze skoro prowadze ciaze u lekarza, ktory tam nie pracuje to zrobia mi jedynie jak przyjde z bolem lub skurczami...a nie bede jak pomylona latac i wymyslac co tydzien, ze sie maly nie rusza lub cos, bo jeszcze cos wykracze...wiec dla swietego spokoju wole zaplacic...ehh ciezkie to wszystko
mj niby taki chetny, ciekawe jak to wyjdzie w praktyceMój wstawał przy pierwszym i drugim. Jak karmilam to wstawał zmieniał pieluchy i dawał mi do piersi. Jak mm to szedł do kuchni, robił mleko dawał a ja spałam za to rano szedł do pracy a ja z dziećmi skakałam, sprzatalam, gotowalam. Nigdy go nie zmuszalam. Sam chciał.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom