ja rozwalilam tv i moj sie przebudzil,smiejemy sie z wczorajszych imienin jego ciotki, bo szwagierka i tesciowa sie upily dzialo sieIde zaraz halasowac [emoji48]
reklama
moja mi na ostatnim usg zapowiedziala, ze mam co tydzien sie stawiac na ktg, poleci ta kasa, oj poleci, a niby przed samym porodem dwa razy w tygodniu ktg i bede musiala naginac do dwoch roznych miast gdzie ona ma gabinety...Wlasnie, ja tez sie gdzies musze na ktg zapisac.. ale to po 7 listopasa. Wtedy mam wizyte to wszystko ustale z moją gin
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
To szybko bo Ty masz termin tydzien po mnie. To od kiedy startujesz z ktg ?
w srode mam pierwszeTo szybko bo Ty masz termin tydzien po mnie. To od kiedy startujesz z ktg ?
xXxIzuLQaxXx
Teraz dzwonilam u nas wszystkie ktg 50 zl w okolicy. Ale to 7 listopada ide do ginki to sie dowiem od kiedy robic i jak czesto tak dzwonialam pytac z ciekawosci o cene, bo jak bylam w ciazy z Olivia to kosztowalo 20 zl [emoji23]
no jak ginka mi powiedziala, ze 40 zl za ktg to se mysle dzizas, i tak juz do konca ciazy cenią sie kuzwaTeraz dzwonilam u nas wszystkie ktg 50 zl w okolicy. Ale to 7 listopada ide do ginki to sie dowiem od kiedy robic i jak czesto tak dzwonialam pytac z ciekawosci o cene, bo jak bylam w ciazy z Olivia to kosztowalo 20 zl [emoji23]
Czarownica3006
Fanka BB :)
Lux a nie masz takiej możliwości żeby to na nfz robić? No przecież jesteś ciężarna, Tobie się to po prostu należy. A jakbyś nie miała kasy to co... nie zrobia???
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
probowalam zalatwic w szpitalu w moim miescie to uslyszalam, ze skoro prowadze ciaze u lekarza, ktory tam nie pracuje to zrobia mi jedynie jak przyjde z bolem lub skurczami...a nie bede jak pomylona latac i wymyslac co tydzien, ze sie maly nie rusza lub cos, bo jeszcze cos wykracze...wiec dla swietego spokoju wole zaplacic...ehh ciezkie to wszystkoLux a nie masz takiej możliwości żeby to na nfz robić? No przecież jesteś ciężarna, Tobie się to po prostu należy. A jakbyś nie miała kasy to co... nie zrobia???
xXxIzuLQaxXx
No ja dzwonilam nawet tam gdzie normalnie jest gin na nfz i nawet tam trzeba płacićLux a nie masz takiej możliwości żeby to na nfz robić? No przecież jesteś ciężarna, Tobie się to po prostu należy. A jakbyś nie miała kasy to co... nie zrobia???
reklama
dokladnie, placic i plakac, no ale zrobic trzebaNo ja dzwonilam nawet tam gdzie normalnie jest gin na nfz i nawet tam trzeba płacić