reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ide zaraz halasowac [emoji48]

thgfflw1k3inkyc3.png
ja rozwalilam tv i moj sie przebudzil,smiejemy sie z wczorajszych imienin jego ciotki, bo szwagierka i tesciowa sie upily :D dzialo sie

reklama
Wlasnie, ja tez sie gdzies musze na ktg zapisac.. ale to po 7 listopasa. Wtedy mam wizyte to wszystko ustale z moją gin

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
moja mi na ostatnim usg zapowiedziala, ze mam co tydzien sie stawiac na ktg, poleci ta kasa, oj poleci, a niby przed samym porodem dwa razy w tygodniu ktg i bede musiala naginac do dwoch roznych miast gdzie ona ma gabinety...

Teraz dzwonilam u nas wszystkie ktg 50 zl w okolicy. Ale to 7 listopada ide do ginki to sie dowiem od kiedy robic i jak czesto ;) tak dzwonialam pytac z ciekawosci o cene, bo jak bylam w ciazy z Olivia to kosztowalo 20 zl [emoji23]

no jak ginka mi powiedziala, ze 40 zl za ktg to se mysle dzizas, i tak juz do konca ciazy :D cenią sie kuzwa

Lux a nie masz takiej możliwości żeby to na nfz robić? No przecież jesteś ciężarna, Tobie się to po prostu należy. A jakbyś nie miała kasy to co... nie zrobia???

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
probowalam zalatwic w szpitalu w moim miescie to uslyszalam, ze skoro prowadze ciaze u lekarza, ktory tam nie pracuje to zrobia mi jedynie jak przyjde z bolem lub skurczami...a nie bede jak pomylona latac i wymyslac co tydzien, ze sie maly nie rusza lub cos, bo jeszcze cos wykracze...wiec dla swietego spokoju wole zaplacic...ehh ciezkie to wszystko

Lux a nie masz takiej możliwości żeby to na nfz robić? No przecież jesteś ciężarna, Tobie się to po prostu należy. A jakbyś nie miała kasy to co... nie zrobia???

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja dzwonilam nawet tam gdzie normalnie jest gin na nfz i nawet tam trzeba płacić

reklama
Do góry