reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mam to samo po kawie i jeszcze mnie tak jakoś zamula i czuję się po niej pełna dlatego nie piję kawy a jak już to raz na "ruski rok";)

To wesoło, mój kiedyś też tak robił ale nabiłam już mu do głowy, że jak wstaje w nocy to ma być mega cicho, żadnego telewizora, jak już to laptop, bo inni chcą spać i się muszę powiedzieć pięknie dostosował, nie miał wyjścia:p

Skąd ja to znam, mój jak wraca po tygodniu nocek to też jest tak rozregulowany, że masakra, nie dziwię się, bo ciężko się potem przestawić, najgorzej parę pierwsze dni
To moj mąż tez na nocki robi co 3 tygodnie, i powiem Wam ze nie ma problemi ze spaniem wtedy [emoji16] on nigdy nie ma problemu ze spaniem, gdybym go nie budzila to spalby pewnie ze 3 dni i nocy pod rzad [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lola no proszę jaka juz konkretna waga. Super :)
Zjadlam płatki na śniadanie a Franio tak zaczal charcowac że chyba mi zaraz brzuch przebije i wyjdzie. Nawet siedziec nie moge bo aż mnie boli w zebrach jak tam gmera. Ale powiem wam ze to jest coś najpiekniejszego w ciazy, te ruchy te przepychanki, jeszcze wcześniej kopniaki. Coś cudownego
No właśnie.. to moje ostatnie dziecko i chce sie tym nacieszyc jeszcze choc troszeczke, mimo tego ze mi ciezko ;)

To moj mąż tez na nocki robi co 3 tygodnie, i powiem Wam ze nie ma problemi ze spaniem wtedy [emoji16] on nigdy nie ma problemu ze spaniem, gdybym go nie budzila to spalby pewnie ze 3 dni i nocy pod rzad [emoji23][emoji23][emoji23]

Juz mojemu zapowiedzialam ze to jego ostatnie podrygi ... Przy dziecku juz nie pospi bedzie w nocy wstawal a on do mnie ale ja jej nie nakarmie a ja do niego bedziesz dostawial do cyca a ja bede spac [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

A to moj ma to samo on potrafi rano wstac o 10 zjesc cos i za chwile znow sie zdrzemnac ... Ale oczywiscie zawsze slysze ze to ja spiochem jestem :D

thgfflw1k3inkyc3.png
a jeszcze mowi do mnie, ze w nocy bedziemy naprzemian wstawac jak sie Natan urodzi, popatrzylam sie na niego jak na debila :D haha, juz to widze :D jak on ma problem by do pracy wstac

Juz mojemu zapowiedzialam ze to jego ostatnie podrygi ... Przy dziecku juz nie pospi bedzie w nocy wstawal a on do mnie ale ja jej nie nakarmie a ja do niego bedziesz dostawial do cyca a ja bede spac [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png
To mój taki spioch ale do Olivii wstawal pierwszy zawsze ;) juz jak byla "na butelce" to on szedl robic mleczko i ja karmil ;) cud tata [emoji4] a przy Oli spadlo wszystko na mnie [emoji23][emoji23] no bo on cycka nie da [emoji23] ale za to Olivce rano zawsze sniadanko robil itd jak ja karmilam Olusie. Nie moge narzekac na chlopa [emoji23] ciekawe jak bedzie teraz.

tak jak moj :D jak mial nocki to wstac potem po calym dniu wstac nie mogl :D

reklama
Do góry