reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
To mój taki spioch ale do Olivii wstawal pierwszy zawsze ;) juz jak byla "na butelce" to on szedl robic mleczko i ja karmil ;) cud tata [emoji4] a przy Oli spadlo wszystko na mnie [emoji23][emoji23] no bo on cycka nie da [emoji23] ale za to Olivce rano zawsze sniadanko robil itd jak ja karmilam Olusie. Nie moge narzekac na chlopa [emoji23] ciekawe jak bedzie teraz.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie nie nastawiam jak to bedzie i, ze moj bedzie robil wszystko za mnie ... Moje pierwsze dziecko wiec nie mam jakis specjalnych oczekiwan co do pomocy albo tego jak bedzie wygladalo nasze zycie ... Nie chce sie rozczarowac po prostu ;) aczkolwiek ciagle mnie zapewnia ze bedzie sie mala zajmowal po pracy ale ja jakos nie wierze w te jego zapewnienia ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

To moj mąż tez na nocki robi co 3 tygodnie, i powiem Wam ze nie ma problemi ze spaniem wtedy [emoji16] on nigdy nie ma problemu ze spaniem, gdybym go nie budzila to spalby pewnie ze 3 dni i nocy pod rzad [emoji23][emoji23][emoji23]

Ha ha, w tym sensie to mój mąż też nie ma problemów ze spaniem :D zobaczy poduszkę i już chrapie :p

No właśnie.. to moje ostatnie dziecko i chce sie tym nacieszyc jeszcze choc troszeczke, mimo tego ze mi ciezko ;)

Dokładnie, u mnie to samo to też moje ostatnie dziecko i uwielbiam jak harcuje w brzuchu, więcej tego uczucia nie zaznam, więc każdy ruch to dla mnie radość :)

Co do badania kalu to tez nie jest tak hop siup musisz wychwycic moment kiedy skladaja jajka zeby dac kal do badania bo inaczej nie wyjdzie, ze dziecko ma robaki. W necie jest duzo na ten temat ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

W okolicach pełni podobno najlepiej. Ale i tak nie wszystkie robaki tak łatwo wychodzą w badaniu, podobno np. z lamblią jest duży problem zeby wykryc.

Powiem Wam, że mój mimo, że jest śpiochem, wstawał do syna po nocach, czasem ja, czasem On, kto pierwszy się przebudził ten wstawał do małego :) Pamiętam taką akcję jak mały się w nocy przebudził i coś tam sobie gadał, popłakiwał, ja go próbowałam uspokoić, a mąż zaczął go rozbawiać, ja do niego " no to jak już zacząłeś się z nim bawić to się baw", wkurzyłam się, że w nocy mi go rozbudza, odwróciłam się i poszłam spać:p Syn zasnął o 4 nad ranem, a m o 5 jechał do pracy..wspomina to dziś, już wie czego ma nie robić jak się dziecko w nocy obudzi :p

A ja sobie siedze w poczekalni :) czekam az ktg sie zwolni. Cisnienie zamierzone krew pobrana mocz sprawdzony. Okazuje sie ze bez kawy nie funkcjonuje. Po wypiciu duzego kubka mam cinienie 91/58 bodajże. Bez tego napoju mam wrażenie ze zemdleje. No ale w ciazy z synem to samo bylo.

Synus odstawiony i za krokodyla przebrany. Nie moge wam wyslac fotki z przedszkola ale z domku pokaze:)

1477906967-1d1mld.jpeg

fajnie maly wyglada :) ja jade na pierwsze ktg w srode, co tydzien bede miec i koszt 40 zl, ehh, no ale jak trzeba o trzeba, damowego sie zalatwic nie udalo, to bede robic u mojej ginki

Powiem Wam, że mój mimo, że jest śpiochem, wstawał do syna po nocach, czasem ja, czasem On, kto pierwszy się przebudził ten wstawał do małego :) Pamiętam taką akcję jak mały się w nocy przebudził i coś tam sobie gadał, popłakiwał, ja go próbowałam uspokoić, a mąż zaczął go rozbawiać, ja do niego " no to jak już zacząłeś się z nim bawić to się baw", wkurzyłam się, że w nocy mi go rozbudza, odwróciłam się i poszłam spać:p Syn zasnął o 4 nad ranem, a m o 5 jechał do pracy..wspomina to dziś, już wie czego ma nie robić jak się dziecko w nocy obudzi :p
no bo faceci czasami nie pomysla, dopiero po fakcie zakontaktuja, co i jak zrobili zle :D

reklama
Do góry