reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja jeszcze drzemalam dwie godzinki :D teraz juz czuje sie wyspana ;) najlepsze, ze wypilam kawe i zachcialo mi sie po niej spac haha

thgfflw1k3inkyc3.png

Mam to samo po kawie i jeszcze mnie tak jakoś zamula i czuję się po niej pełna dlatego nie piję kawy a jak już to raz na "ruski rok";)

Hej, zabije mojego chlopa,spac nie mogl, lazil po chacie ciagle a to na papierosa a to pic wode a to fimu szukal, na laptopa szedl, no maaassssaaaakraaa !!! zabic to za malo :wściekła/y: dzis ma wolne i pozabijamy sie chyba :D jak zjem to ide wstawic rosol i musimy potem po wedliny jechac :)

To wesoło, mój kiedyś też tak robił ale nabiłam już mu do głowy, że jak wstaje w nocy to ma być mega cicho, żadnego telewizora, jak już to laptop, bo inni chcą spać i się muszę powiedzieć pięknie dostosował, nie miał wyjścia:p

Ja zla nie jestem mial 6 nocek z rzedu wczoraj pojachalam na caly dzien z domu i wrocilam o 19 jakbym go wczesniej obudzila to pewnie wieczorem by mu sie normalnie spac chcialo ;) moja wina bo nie obudzilam go na czas [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

Skąd ja to znam, mój jak wraca po tygodniu nocek to też jest tak rozregulowany, że masakra, nie dziwię się, bo ciężko się potem przestawić, najgorzej parę pierwsze dni

Mam to samo po kawie i jeszcze mnie tak jakoś zamula i czuję się po niej pełna dlatego nie piję kawy a jak już to raz na "ruski rok";)

To wesoło, mój kiedyś też tak robił ale nabiłam już mu do głowy, że jak wstaje w nocy to ma być mega cicho, żadnego telewizora, jak już to laptop, bo inni chcą spać i się muszę powiedzieć pięknie dostosował, nie miał wyjścia:p

Skąd ja to znam, mój jak wraca po tygodniu nocek to też jest tak rozregulowany, że masakra, nie dziwię się, bo ciężko się potem przestawić, najgorzej parę pierwsze dni
moj to jeszcze mnie wkurzyl, bo normalnie pali na balkonie lub przed blok wylazi a w nocy slyszalam jak z lenistwa odpala gaz w kuchni i idzie z ta zapalona fajka do malego pokoju i pali przy otwartym oknie!!! darlam sie jak opetana, pewnie pobudzilam sasiadow :( nawet sie leniowi zapalek i zapalniczki nie chcialo poszukac, zniszczyl mnie wczoraj :wściekła/y:

Poczekam do 12 i go obudze no kurde niech wstaje znow bedzie caly dzien spal ? No way ! Musze tylko wymyslic po co ma wstac [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

Lola no proszę jaka juz konkretna waga. Super :)
Zjadlam płatki na śniadanie a Franio tak zaczal charcowac że chyba mi zaraz brzuch przebije i wyjdzie. Nawet siedziec nie moge bo aż mnie boli w zebrach jak tam gmera. Ale powiem wam ze to jest coś najpiekniejszego w ciazy, te ruchy te przepychanki, jeszcze wcześniej kopniaki. Coś cudownego

Lola no proszę jaka juz konkretna waga. Super :)
Zjadlam płatki na śniadanie a Franio tak zaczal charcowac że chyba mi zaraz brzuch przebije i wyjdzie. Nawet siedziec nie moge bo aż mnie boli w zebrach jak tam gmera. Ale powiem wam ze to jest coś najpiekniejszego w ciazy, te ruchy te przepychanki, jeszcze wcześniej kopniaki. Coś cudownego
Ja jestem wyrodna matka zdecydowanie wolalam kopniaki od tego wypychania teraz [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

moj to jeszcze mnie wkurzyl, bo normalnie pali na balkonie lub przed blok wylazi a w nocy slyszalam jak z lenistwa odpala gaz w kuchni i idzie z ta zapalona fajka do malego pokoju i pali przy otwartym oknie!!! darlam sie jak opetana, pewnie pobudzilam sasiadow :( nawet sie leniowi zapalek i zapalniczki nie chcialo poszukac, zniszczyl mnie wczoraj :wściekła/y:

No to ostro widzę, nie dziwię się, że się darłaś;)

Poczekam do 12 i go obudze no kurde niech wstaje znow bedzie caly dzien spal ? No way ! Musze tylko wymyslic po co ma wstac [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

No, budź go, budź, bo będzie znowu to samo, pohałasuj może jakoś garkami czy sprzątaniem to może sam się obudzi :-D albo coś wymyśl ;)

reklama
Do góry