reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Powiedz mu, ze musi sie nacieszyc bo za jakis czas nic w tv nie bedzie procz bajek [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png
jestem zlosliwa, wlaczylam mu licealne ciaze haha :D jego mina bezcenna, ale oglada :D

reklama
A ja sobie siedze w poczekalni :) czekam az ktg sie zwolni. Cisnienie zamierzone krew pobrana mocz sprawdzony. Okazuje sie ze bez kawy nie funkcjonuje. Po wypiciu duzego kubka mam cinienie 91/58 bodajże. Bez tego napoju mam wrażenie ze zemdleje. No ale w ciazy z synem to samo bylo.

Synus odstawiony i za krokodyla przebrany. Nie moge wam wyslac fotki z przedszkola ale z domku pokaze:)

1477906967-1d1mld.jpeg

moj pasierb mial robaki. ze 2 lata trwala walka. nie znam szczsrgolow medycznych bo badania to zawsze jego mama mu robila ale:
1) wiem ze to byly jakies jednoznaczne wyniki (chyba z kalu) a nie na zasadzie "na zas".
2) wazna byla dieta - eliminacja slodyczy i mocne ogranicznie weglowodanow
3) moj pasierb to byl i jest mega chudziutki. Obecnie ma 8 lat i 129cm i wazy 23kg!!!
Czy sa u was takie objawy?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Dokladnie, moja córka przy astmie najpierw miała kilka razy badanie kału (robaki czesto powoduja suchy kaszel) i zawsze wychodzilo ze robakow nie ma. Zwykly lekarz rodzinng mozze wypisac skierowanie. Corka miala 3 skierowania, musialam zawozic kupke w krotkich odstepach czasu bo czasem robakow "nie widac".

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dwie aplikacje w tel. Jedna ustawiona na pierwszy termin z Usg (4 grudzień) druga na OM (8 grudnia)
Patrzcie co mi dziś pokazała aplikacja z Usg:
1477905193-1d1mld.jpeg

A ja się cieszyłem że może odnoszę do 17 listopada.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ta apka to wróżka jakaś ;)

Dzień dobry
Noc spokojna. Wyspałam się bo mąż wstał do dzieci.

Ja w tym roku nie odrobaczam bo ja nie mogę ale naturalnie przy pomocy diety można. Na dziecisawazne jest artykuł 11 sposobów na robaki.

No z robalami to ciężka walka. Ja chyba zacznę z roztoczono bo młody wiecznie ma zatoki i może to z tego?
Jutro jedziemy obejrzeć mieszkanie. Trafiło się ogłoszenie i choć żal mi naszego to obejrzeć pojadę.

Tylko znowu mam mrówki, tak od siodmej. Dwie nospa, dwa magnezu i czekam

A można jakieś leki na robaki kupić bez recepty? Bo kiedyś chciałam i mi nie dali, a nasza Polska pani doktor robiła wielki problem. Dawniej regularnie podawałam a teraz już dawno nie miałam nic profilaktycznie.

Myśmy w tamtym roku 1 listopada byli w zamku w Wersalu. Skoro nie możemy iść na groby to chociaż trochę historii dla dzieci. Upiekliśmy tez placka na te uroczystość a w tym roku lipa. Nie dam rady nigdzie wyjsć.

Ale jestem wsciekla!!!! Mąż mial dzisiaj pierwsza zmiane i juz o 13 byłby w domu to wlasnie przed chwila do mnie dzwoni ze musi zostac caly dzien w pracy do 19 bo jego zmiennik zachorowal.

A najlepsze jest to, że ten zmiennik ma jeszcze do wykorzystania tydzien czh dwa tyg urlopu i kiedy go wykorzysta? Uwaga uwaga pod koniec listopada czyli mój maz będzie pracowal na podwójne zmiany i jak zacznę rodzic to nawet nie bedzie mogl mnie zawiezc ani byc ze mna przy porodzie. Nie no ekstra, co za chamy tam pracuja

reklama
Ale jestem wsciekla!!!! Mąż mial dzisiaj pierwsza zmiane i juz o 13 byłby w domu to wlasnie przed chwila do mnie dzwoni ze musi zostac caly dzien w pracy do 19 bo jego zmiennik zachorowal.

A najlepsze jest to, że ten zmiennik ma jeszcze do wykorzystania tydzien czh dwa tyg urlopu i kiedy go wykorzysta? Uwaga uwaga pod koniec listopada czyli mój maz będzie pracowal na podwójne zmiany i jak zacznę rodzic to nawet nie bedzie mogl mnie zawiezc ani byc ze mna przy porodzie. Nie no ekstra, co za chamy tam pracuja
Boże widzę że i u was problemy.
Co za chamy!!!! Grrrr

Do góry