jestem zlosliwa, wlaczylam mu licealne ciaze haha jego mina bezcenna, ale ogladaPowiedz mu, ze musi sie nacieszyc bo za jakis czas nic w tv nie bedzie procz bajek [emoji14]
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
A ja sobie siedze w poczekalni czekam az ktg sie zwolni. Cisnienie zamierzone krew pobrana mocz sprawdzony. Okazuje sie ze bez kawy nie funkcjonuje. Po wypiciu duzego kubka mam cinienie 91/58 bodajże. Bez tego napoju mam wrażenie ze zemdleje. No ale w ciazy z synem to samo bylo.
Synus odstawiony i za krokodyla przebrany. Nie moge wam wyslac fotki z przedszkola ale z domku pokaze
Synus odstawiony i za krokodyla przebrany. Nie moge wam wyslac fotki z przedszkola ale z domku pokaze
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dokladnie, moja córka przy astmie najpierw miała kilka razy badanie kału (robaki czesto powoduja suchy kaszel) i zawsze wychodzilo ze robakow nie ma. Zwykly lekarz rodzinng mozze wypisac skierowanie. Corka miala 3 skierowania, musialam zawozic kupke w krotkich odstepach czasu bo czasem robakow "nie widac".moj pasierb mial robaki. ze 2 lata trwala walka. nie znam szczsrgolow medycznych bo badania to zawsze jego mama mu robila ale:
1) wiem ze to byly jakies jednoznaczne wyniki (chyba z kalu) a nie na zasadzie "na zas".
2) wazna byla dieta - eliminacja slodyczy i mocne ogranicznie weglowodanow
3) moj pasierb to byl i jest mega chudziutki. Obecnie ma 8 lat i 129cm i wazy 23kg!!!
Czy sa u was takie objawy?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Ta apka to wróżka jakaśMam dwie aplikacje w tel. Jedna ustawiona na pierwszy termin z Usg (4 grudzień) druga na OM (8 grudnia)
Patrzcie co mi dziś pokazała aplikacja z Usg:
A ja się cieszyłem że może odnoszę do 17 listopada.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry
Noc spokojna. Wyspałam się bo mąż wstał do dzieci.
Ja w tym roku nie odrobaczam bo ja nie mogę ale naturalnie przy pomocy diety można. Na dziecisawazne jest artykuł 11 sposobów na robaki.
Jadwiga orłowska
No z robalami to ciężka walka. Ja chyba zacznę z roztoczono bo młody wiecznie ma zatoki i może to z tego?
Jutro jedziemy obejrzeć mieszkanie. Trafiło się ogłoszenie i choć żal mi naszego to obejrzeć pojadę.
Tylko znowu mam mrówki, tak od siodmej. Dwie nospa, dwa magnezu i czekam
Jutro jedziemy obejrzeć mieszkanie. Trafiło się ogłoszenie i choć żal mi naszego to obejrzeć pojadę.
Tylko znowu mam mrówki, tak od siodmej. Dwie nospa, dwa magnezu i czekam
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
A ja tak leze i mysle ze czuje sie jak stara babcia. Boli mnie dzis kregoslup i brzuch mnie boli a tu na cmentarz trzeba jechac po poludniu choc so paru grobow podejsc
Jadwiga orłowska
A można jakieś leki na robaki kupić bez recepty? Bo kiedyś chciałam i mi nie dali, a nasza Polska pani doktor robiła wielki problem. Dawniej regularnie podawałam a teraz już dawno nie miałam nic profilaktycznie.
Jadwiga orłowska
Myśmy w tamtym roku 1 listopada byli w zamku w Wersalu. Skoro nie możemy iść na groby to chociaż trochę historii dla dzieci. Upiekliśmy tez placka na te uroczystość a w tym roku lipa. Nie dam rady nigdzie wyjsć.
Ale jestem wsciekla!!!! Mąż mial dzisiaj pierwsza zmiane i juz o 13 byłby w domu to wlasnie przed chwila do mnie dzwoni ze musi zostac caly dzien w pracy do 19 bo jego zmiennik zachorowal.
A najlepsze jest to, że ten zmiennik ma jeszcze do wykorzystania tydzien czh dwa tyg urlopu i kiedy go wykorzysta? Uwaga uwaga pod koniec listopada czyli mój maz będzie pracowal na podwójne zmiany i jak zacznę rodzic to nawet nie bedzie mogl mnie zawiezc ani byc ze mna przy porodzie. Nie no ekstra, co za chamy tam pracuja
A najlepsze jest to, że ten zmiennik ma jeszcze do wykorzystania tydzien czh dwa tyg urlopu i kiedy go wykorzysta? Uwaga uwaga pod koniec listopada czyli mój maz będzie pracowal na podwójne zmiany i jak zacznę rodzic to nawet nie bedzie mogl mnie zawiezc ani byc ze mna przy porodzie. Nie no ekstra, co za chamy tam pracuja
reklama
Lola Lolitta
Boże widzę że i u was problemy.Ale jestem wsciekla!!!! Mąż mial dzisiaj pierwsza zmiane i juz o 13 byłby w domu to wlasnie przed chwila do mnie dzwoni ze musi zostac caly dzien w pracy do 19 bo jego zmiennik zachorowal.
Co za chamy!!!! Grrrr