Hej, zabije mojego chlopa,spac nie mogl, lazil po chacie ciagle a to na papierosa a to pic wode a to fimu szukal, na laptopa szedl, no maaassssaaaakraaa !!! zabic to za malo dzis ma wolne i pozabijamy sie chyba jak zjem to ide wstawic rosol i musimy potem po wedliny jechac
reklama
creativo
Fanka BB :)
Moj cala noc tv ogladal o 6 poszedl spac [emoji16] a ja przez to zle spalam bo nastawiona bylam ze przyjdzie spac do sypialni i tak sie budzilam co chwile ...Hej, zabije mojego chlopa,spac nie mogl, lazil po chacie ciagle a to na papierosa a to pic wode a to fimu szukal, na laptopa szedl, no maaassssaaaakraaa !!! zabic to za malo dzis ma wolne i pozabijamy sie chyba jak zjem to ide wstawic rosol i musimy potem po wedliny jechac
no to mamy to samo, jestem tak zla na mojego wrrrMoj cala noc tv ogladal o 6 poszedl spac [emoji16] a ja przez to zle spalam bo nastawiona bylam ze przyjdzie spac do sypialni i tak sie budzilam co chwile ...
creativo
Ja zla nie jestem mial 6 nocek z rzedu wczoraj pojachalam na caly dzien z domu i wrocilam o 19 jakbym go wczesniej obudzila to pewnie wieczorem by mu sie normalnie spac chcialo moja wina bo nie obudzilam go na czas [emoji14]no to mamy to samo, jestem tak zla na mojego wrrr
oj biedny hahaJa zla nie jestem mial 6 nocek z rzedu wczoraj pojachalam na caly dzien z domu i wrocilam o 19 jakbym go wczesniej obudzila to pewnie wieczorem by mu sie normalnie spac chcialo moja wina bo nie obudzilam go na czas [emoji14]
creativo
No moja wina normalnie [emoji14] a teraz sobie spi w najlepsze [emoji23]oj biedny haha
A yorki go w tym wspieraja dzielnie bo im na reke spanie w lozku
Mam dwie aplikacje w tel. Jedna ustawiona na pierwszy termin z Usg (4 grudzień) druga na OM (8 grudnia)
Patrzcie co mi dziś pokazała aplikacja z Usg:
A ja się cieszyłem że może odnoszę do 17 listopada.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Patrzcie co mi dziś pokazała aplikacja z Usg:
A ja się cieszyłem że może odnoszę do 17 listopada.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
ja zjadlam, leki wzielam , wstawilam rosol a moj lezy i gapi sie w tvNo moja wina normalnie [emoji14] a teraz sobie spi w najlepsze [emoji23]
A yorki go w tym wspieraja dzielnie bo im na reke spanie w lozku
reklama
creativo
Powiedz mu, ze musi sie nacieszyc bo za jakis czas nic w tv nie bedzie procz bajek [emoji14]ja zjadlam, leki wzielam , wstawilam rosol a moj lezy i gapi sie w tv